Kupie ja -
Nevermore - 09-20-2005
Tu chcialbym zalozyc maly dzial dla siebie samego, bede czasem zamieszczal jakies ogloszenia, tylko "kupie cos". Aktualnie bardzo poszukuje plyty Godflesh-Streetcleaner i przede wszystkim plyty ktora bodajze wyszla w Polsce w 50 kopiach, ale z racji malej popularnosci slabo sie sprzedala

mowa tu oczywiscie o najlepszej plycie tego roku, lepszej nawet od przekurwagenialnego nowego Nevermore, czyli o plycie zowiacej sie Ulver-Blood Inside
za obydwie jestem w stanie wylozyc nawet trzycyfrowa sumke, wiec kto ma kontakty, kto posiada niech sie odezwie TU nie na pmki
-
Nightal - 09-20-2005
Ulver interesuje Cię LDT box czy plastyk?
-
Nevermore - 09-20-2005
to, co tańsze
a możesz załatwić?
-
Nightal - 09-20-2005
odezwij sie do mnie na gg 9183634
-
franek - 09-21-2005
Na Rockserwisie (
http://rockserwis.pl) masz obie płyty.
-
Nevermore - 09-25-2005
ok, sprzedam za 39 zl. dwuplytowy koncert Helloween-High Live.Zawiera on 16 bodajze utworow z chyba wszystkich plyt Helloween az do TTOTO.Polecam, calkiem niezly, przyjemny koncercik, sprzedaje bo fanem dyniowatych nie jestem(jak cos, to cena do uzgodnienia ewentualnie)
piszcie tutaj
-
Nevermore - 02-07-2006
Kupie zdecydowanie Danzig-IV CD
do 70 zł
-
SuicideKaiten - 02-07-2006
Przecież ten Ulver w limitowanym digibooku był dopiero co na allegro za chyba 50 złotych...
-
Nevermore - 02-07-2006
SuicideKaiten napisał(a):Przecież ten Ulver w limitowanym digibooku był dopiero co na allegro za chyba 50 złotych...
no to chyba ktos ludzi w chuja robi, albo jest debilem bo NORMALNE wydania chodzily jeszcze neidawno po >50 zł
ps. nie zaśmiecaj mi tematu
-
SuicideKaiten - 02-07-2006
Nevermore napisał(a):no to chyba ktos ludzi w czochowego dziada robi, albo jest debilem bo NORMALNE wydania chodzily jeszcze neidawno po >50 zł
Może 70, ale na pewno nie więcej, poza tym koleś miał 2 kopie i to chyba był jakiś sklep co sprowadzał to... Ale zaraz trzycyfrowe ceny??
-
Nevermore - 02-07-2006
SuicideKaiten napisał(a):Nevermore napisał(a):no to chyba ktos ludzi w czochowego dziada robi, albo jest debilem bo NORMALNE wydania chodzily jeszcze neidawno po >50 zł
Może 70, ale na pewno nie więcej, poza tym koleś miał 2 kopie i to chyba był jakiś sklep co sprowadzał to... Ale zaraz trzycyfrowe ceny??
no przyznaje troche mnie ponioslo z tymi cenami choc limit takiego materiału to jest rar w kolekcji