Rahmel -
Axel - 08-24-2005
No tak sobie pomyslałem ze czemu by tu nie zareklamowac ;] miejscowej kapeli ]
http://www.rahmel.band.pl/
no czekam na opinie ;]
-
Kamael - 08-25-2005
Ściągnąłem, przesłuchałem. Tak jak się można było spodziewać jakość tych nagrań fatalna, więc trudno coś obiektywnie stwierdzić. Starałem się domyślić jak mogą te kawałki brzmieć w rzeczywistości ;D. Najbardziej podobają mi się "Informacje", "Rumska" było by dobre, gdyby w niektórych momentach wokalista sobie odpuścił i się nie odzywał ; ).
Ogólnie nie jest źle.
-
rootfl - 08-25-2005
Sprawdź to
http://www.rockmetalshop.pl/forum/viewtopic.php?t=3594
Kamael: spokojnie. i na to przyjdzie czas ; ).
-
Axel - 08-25-2005
Kamael napisał(a):Ściągnąłem, przesłuchałem. Tak jak się można było spodziewać jakość tych nagrań fatalna, więc trudno coś obiektywnie stwierdzić. Starałem się domyślić jak mogą te kawałki brzmieć w rzeczywistości ;D. Najbardziej podobają mi się "Informacje", "Rumska" było by dobre, gdyby w niektórych momentach wokalista sobie odpuścił i się nie odzywał ; ).
Ogólnie nie jest źle.
No ale co zrobic na zywo lepiej im to wychodzi ;]
no ale i tak bardzo czesto koncertujawiec sie to wyrownuje ;D
-
Kamael - 08-25-2005
Nie wątpię, z reguły takie kapele na żywo wypadają najlepiej.
-
franek - 12-26-2005
Axel napisał(a):No ale co zrobic na zywo lepiej im to wychodzi ;]
Swoja droga, Rahmel to chyba nazwa Rumi po niemiecku, nie ? A sam zespol znam, choc tylko z wystepu na zywo. Jak na polska scene bardzo dobry. Wkurzaja mnie moze troche teksty, ale publike rozkrecaja swietnie.
-
Axel - 12-26-2005
franek napisał(a):Axel napisał(a):No ale co zrobic na zywo lepiej im to wychodzi ;]
Swoja droga, Rahmel to chyba nazwa Rumi po niemiecku, nie ? A sam zespol znam, choc tylko z wystepu na zywo. Jak na polska scene bardzo dobry. Wkurzaja mnie moze troche teksty, ale publike rozkrecaja swietnie.
Wiadomo ;] i z ta nazwa tez masz racje

ogolnie to ciesze sie ze Rahmel jest swojska kapela ;]
-
Emma - 12-29-2005
tat bylam na koncercie jak grali w Egu
nawet nie zle troche bylam juz ledwo zywa ale wrazenia dosc pozytywne