Forum Rockmetalshop
A Perfect Circle - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Rock/Hardrock (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-rock-hardrock)
+--- Wątek: A Perfect Circle (/thread-a-perfect-circle)

Strony: 1 2 3 4 5

A Perfect Circle - Dzeyla - 08-31-2004

Big Grin hej jesteem ciekawa jakie zespoly rockowe sa wam najblizsze..piszcie.. ja uwielbiam A perfect circle , co o nim myslicie??? pozdrooffionka 8)

- Tasiorro - 09-01-2004

APC jest swietny, glownie za sprawa swietnych wokali Maynarda z Tool'a. Ostatnio siadl mi na ucho ;] kawalek Hollow - jest swietny. Thirteenth step jest dobrym albumem ale Mer de noms bardziej mi jakos lezy (no i ma swietna okladke Big Grin).

Hmmm... - Kamael - 09-04-2004

Ja po APC sięgnąłem głównie z racji uwielbienia dla Tool'a. Nie jest to, to co ideał, ale APC bardzo lubię. Trafia do mnie ich muzyka. Szczególnie utwory "Weak and Powerless" i "Outsider".

- Kódzó - 09-07-2004

APC - Judith - to jest dobry kawałek. Ale i tak wolę Toola Wink

- Noldor - 09-17-2004

APC niezle jest szczegolnie dlatego ze gosc z toola tam spiewa Smile ale rzeczywiscie fajnie im to wychodzi.. kawalek "The Noose"-coś pięknego Smile

- Cranmer - 09-22-2004

Muzyką się na pewno nie zachwycam, ale teledyski mają równie poronione jak TOOL... I tylko dlatego lubię tą kapelę (podobnie jak TOOLa)Smile

- kurt - 09-28-2004

Nie dociera jakoś do mnie APC. Przesłuchałem jedną płytę i odrzuciłem. Nie moje klimaty, zupełnie. Toola też nie za bardzo chociaż już bardziej od APC.

- Mefisto - 10-14-2004

Ja lubie A perfect Circle Smile Więcej rock'owych nie znam :?

- Kamael - 11-01-2004

Słuchaliście już nowej płyty "Emotive"? Ja mam od paru dni... Wszystkie utwory to covery, jest m.in. "Imagine" Lennona.
Największe wrażenie zrobił na mnie pierwszy utwór - "Annihilation". Taki przyciszony, szepczący wokal Maynarda sprawia niesamowity klimat. Poza tym podoba mi się jeszcze parę bardzo ładnych utworów - "Peace, love and understanding", właśnie "Imagine", "Passive", "Let's have a war".
Płyta przypadła mi do gustu.

- gabrysia - 11-01-2004

Dla mnie rewelka!! Zwłaszcza piosenka "Passive". Miodzio Smile Ale chyba faktycznie TOOL lepszy Big Grin

- Kamael - 11-01-2004

Oczywiście, że lepszy! Tool'a nic nie przebije, ale APC też bardzo dobre.

- Macias - 12-05-2004

Ja nie lubie ni jednego ani drugiego. Laughing

- Dzeyla - 12-30-2004

mnie niestety troche rozczarowala nowa plyta eMOTIVE , i nie moge sie przekonac do "Peace, love and understanding" a wszyscy sie ta piosenka zachwycaja... :? :? :?

- Kamael - 12-30-2004

Przecież to cudo! I płyta, i "Peace, love...". Cudo i tyle.
Aczkolwiek jest to płyta trudna, ja po pierwszym przesłuchaniu nie bardzo byłem w stanie ją zaakceptować, ale potem... Wpadłem. Smile

- Dzeyla - 12-30-2004

heh...moze masz racje..poki co przesluchalam ja...raz Big Grin