Forum Rockmetalshop
Murderdolls - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: Murderdolls (/thread-murderdolls--2452)

Strony: 1 2

Murderdolls - Sol - 08-11-2005

Side-Project Joeya Jordisona ze Slipknot'a. Gra tu na gitarze. Co pokazuje, że nie tylko umie grać na perkusji. Trzeba zaznaczyć, że gra bez maski Tongue. Zespolik bardzo fajny. Moim zdaniem typowy Punk-Muzyka i wygląd. A wy co sądzicie???

- Dżemik - 08-11-2005

Punk? CHyba nie.. Przenosze..

- goofi - 08-11-2005

Punk to nie jest czlecze no co ty hyhy Laughing Laughing

gdzies slyszalam ze niby glam rock ale czym by to nie bylo Murderdolls jest bardzo fajne lubie ich choc przyznac musze ze ten caly image to maja troche buracki ..... ale itak ich bardzo lubie Tongue Tongue

- rootfl - 08-11-2005

Ja tam bardzo lubie Murderdolls'ów. Mają ciekawy styl gry i są dość orginalni Laughing .

KILL MISS AMERICA 8)

- AL-PL_1991_MAGGOT - 08-28-2005

MURDERDOLLS JEST B. DOBRY

A co do Glam Rock'a to grali go np. Kiss, wczesny David Bowie ...

Die My Bridge !!!

- Amy - 08-28-2005

Ja słyszałam tylko jedną piosenkę na składance Metal Hammera i powiem, że mi się podobało Big Grin Myśle, że niedługo posłucham sobie ich więcej.

- Pearl - 08-28-2005

A mnie się w ogóle nie podoba. Pomimo mojego wielkiego uwielbienia dla Slipknot jakoś nie umiem się przekonać do nich :? Nie wiem, może muszę bardziej się wsłuchać ...

- goofi - 08-28-2005

Pearl napisał(a):Nie wiem, może muszę bardziej się wsłuchać ...

Hehehe Pearl jak ci sie nie podoba to wogole ich nie sluchaj Smile Big Grin Laughing

- Pearl - 08-28-2005

goofi napisał(a):
Pearl napisał(a):Nie wiem, może muszę bardziej się wsłuchać ...

Hehehe Pearl jak ci sie nie podoba to wogole ich nie sluchaj Smile Big Grin Laughing
Heh, może i masz rację Wink Ale wiesz, czasem przekonuję się do jakiegoś zespołu po kilkukrotnym przesłuchaniu ich płyt, więc ... Big Grin

- goofi - 08-28-2005

Mi Murderdolls spodobalo sie odrazu (ze wzgledu na Joeya oczywiscie Ba! Tongue ) , gdybym szla twoim systemem to wyszlo by na to ze sobie wmawiam ze mi sie podobaja, co uwazam za totalna paranoje Tongue

- Pearl - 08-28-2005

goofi napisał(a):Mi Murderdolls spodobalo sie odrazu (ze wzgledu na Joeya oczywiscie Ba! Tongue ) , gdybym szla twoim systemem to wyszlo by na to ze sobie wmawiam ze mi sie podobaja, co uwazam za totalna paranoje Tongue
Eee, tam gadanie Wink Nie róbmy OT Big Grin Nie zrozumiesz mnie więc nie rozmawiajmy już o tym Wink Smile

- goofi - 08-28-2005

Po prostu chcialam powiedziec ze wmawianie sobie pewnych rzeczy nie jest fajne poniewaz z twojej przed ostatniej wypowiedzi mozna wywnioskowac ze tak wlasnie robisz, ale jesli sie myle to zwracam honor i koniec OT

- HateRox - 08-31-2005

ostatnio probuje sie wsluchac w murderdolls'ow, ale dla mnie to punk z fajnym darceim ryja... to drugie owszem - popieram, ale z punkiem, lub czymkolwiek to jest, nie jestem! sredni zespol... 8) a myslalem, ze joey naprawde wykaze sie czyms ciekawym jak to robi na pyrce slipknota

- Dolores666 - 01-29-2006

Ja właśnie intensywnie słucham Murderdolls.
I baaaardzo mi się podoba. Wednesday 13 ma dziwną manierę wokalną, ale ogólnie lubie ich.
GOTH-GLAM-HORROR ROCK RULEZZ FROM TODAY!!!!

- Frywolny Ciastek - 10-20-2006

Yhm, uwieliam Murderdolls i ten głos Weda. I teksty niektóre rozjebują. xddd

Szkoda, że zawiesili działalność, bóce. ;[