Forum Rockmetalshop
Keane - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: Keane (/thread-keane)

Keane - Ajana - 07-07-2005

Zastanawiam się jakie macie zdanie na temat tego zespołu.Czy uważacie, że sa dobrzy czy, że są tylko kopią Coldplay?
Piszcie.

- Kamael - 07-07-2005

Oj nie lubię. Słucham wielu z tych młodych zespołów z Wysp Brytyjskich, ale tego nie. Jeśli już porównywać ich z Coldplayem, to rzeczywiście jest to tylko marna kopia. Naprawdę nie wiem dlaczego Keane robi w Anglii taką furorę skoro jest tam wiele młodych zespołów, które grają po prostu lepiej.

- hier_kommt_die_sonne - 07-07-2005

Kamael napisał(a):Oj nie lubię. Słucham wielu z tych młodych zespołów z Wysp Brytyjskich, ale tego nie. Jeśli już porównywać ich z Coldplayem, to rzeczywiście jest to tylko marna kopia. Naprawdę nie wiem dlaczego Keane robi w Anglii taką furorę skoro jest tam wiele młodych zespołów, które grają po prostu lepiej.
Jak zwykle ma rację.

- Dżemik - 07-07-2005

Rozchodzi sie o kapele, ktora grala ostatnio na Live 8? Jak juz gdzies pisalem- spodobala mi sie na tyle, ze rozgladam sie za plyta..

- Kamael - 07-07-2005

Dżemik napisał(a):Rozchodzi sie o kapele, ktora grala ostatnio na Live 8? Jak juz gdzies pisalem- spodobala mi sie na tyle, ze rozgladam sie za plyta..
Tak, zagrali tam chyba dwa utwory (przynajmniej tyle telewizja pokazała).

- Ajana - 07-07-2005

Dżemik napisał(a):Rozchodzi sie o kapele, ktora grala ostatnio na Live 8? Jak juz gdzies pisalem- spodobala mi sie na tyle, ze rozgladam sie za plyta..

Mam ten album i jestem z niego bardzo zadowolona.
Smile

- Dżemik - 08-29-2005

Ha! Dorwalem w koncu Hopes & Fears! Swienty album, moim zdaniem znacznie lepszy od dokonan Coldplay'a, czy Travis'a.. Nie dziwota, ze zespol robi taka furore w UK.. Smile Ciepla, mila dla ucha muzyka..

- Kamael - 08-29-2005

Dżemik napisał(a):moim zdaniem znacznie lepszy od dokonan Coldplay'a, czy Travis'a..
Ojoj, tutaj zgodzić się nie mogę. Moim zdaniem Keane jest o wiele słabszy ; ), conajmniej o klasę.
Nie wiem, jakoś za Keane'm nie przepadam... Wolę inne młode angielskie zespoły.

- Pearl - 08-29-2005

Kamael napisał(a):Wolę inne młode angielskie zespoły.
Hahahahahaha, bez urazy Kamael, ale zaleciało mi tu zboczeniem jakimś Laughing Wink Rolleyes Buehehehehe.

- Kamael - 08-29-2005

Eee... ;D Wiem, że ja czasem dziwnie formułuję zdania, ale myślałem, że tutaj wyszło dobrze ;D. Ech ; ).

- Ryhtyk - 08-29-2005

Keane, nie lubię słuchałem ich jedynie na live8 i odstraszyli mnie na tyle, że nie chce już ich widzieć, może dlatego że swoim występem przerwali transmisję występu Audioslave;p Co do brytyjskich kapel, to bardzo spodobał mi się zespół Editors

- Pearl - 08-29-2005

Kamael napisał(a):Eee... ;D Wiem, że ja czasem dziwnie formułuję zdania, ale myślałem, że tutaj wyszło dobrze ;D. Ech ; ).
Pewnie, że dobrze. Ja miewam dziwne skojarzenia Wink A co samego zespołu ... Nie znam i jakoś Wasze wypowiedzi na jego temat nie zachęciły mnie, aby go poznać Rolleyes

- Tomash - 08-29-2005

Poziom dupwatości w ich muzyce jest przerażająco wysoki, to jest O K R O P N E.

- Dżemik - 08-29-2005

Pearl napisał(a):A co samego zespołu ... Nie znam i jakoś Wasze wypowiedzi na jego temat nie zachęciły mnie, aby go poznać Rolleyes

Nie sluchaj ich.. Oni sie nie znaja.. ;]

- Pearl - 08-29-2005

Dobra, dobra. Sprawdzę to. Może faktycznie oni mają jakiś spaczony gust Rolleyes