Big Bad Voodoo Daddy -
Wars - 07-04-2005
Znacie? Kapitalna kapela, którą poznałem grając w Notprona.
Zaintrygowała mnie, sciągnąłem pare mp3, dzisiaj mam już płytkę
Polecam, wszystkim zapoznanie się z ich twórczością. Ściągnijcie (bo nie wierzę, żę kupicie
) i powiedzcie co o nich myślicie.
-
Vlkodlak - 07-09-2005
a napisz coś dokładniej o nich
Nie bardzo mam czas, na szukanie po necie, poza tym zawsze to inaczej, jak ktoś opowie. Wiem,że kiedyś widziałam tę nazwę i się z niej śmiałam.
-
Wars - 07-09-2005
Vlkodlak napisał(a):a napisz coś dokładniej o nich Nie bardzo mam czas, na szukanie po necie, poza tym zawsze to inaczej, jak ktoś opowie. Wiem,że kiedyś widziałam tę nazwę i się z niej śmiałam
Psia kostka (
), sam nie wiem, co mógłbym o nich powiedzieć. Grają coś pomiędzy jazzem (chyba), a swingiem i bluesem (też chyba). Ale naprawdę nie wiem, do czego by ich przyrównać. Łatwo ich ściągnąć z Kazy lub innych P2P, więc liczę, że nie nawalisz
Gwarantuje, że Ci się spodoba. Właśnie do czegoś takiego dążę z moim zespołem, lecz to raczej kwestia najbliższych 20 lat by osiągnąć taki poziom
Szczególnie polecam: King of swing, Mambo swing, Sing sing sing i Detroit swing city
-
Pearl - 07-09-2005
Hmm ... Brzmi interesująco
Chyba sprawdzę to. A jak mi się nie spodoba, to zabiję
-
Wars - 07-09-2005
Pearl napisał(a):Hmm ... Brzmi interesująco Chyba sprawdzę to. A jak mi się nie spodoba, to zabiję
Cholerka, gabrysia wpadająca w szał
Buduję zbroję
-
aXe Rose - 07-09-2005
warsadal napisał(a):Pearl napisał(a):Hmm ... Brzmi interesująco Chyba sprawdzę to. A jak mi się nie spodoba, to zabiję
Cholerka, gabrysia wpadająca w szał Buduję zbroję
Sorki, nie mogłem się powstrzymać
-
Blood - 07-09-2005
Niezle po oczach wali...
-
Wars - 07-09-2005
aXe Rose napisał(a):warsadal napisał(a):Pearl napisał(a):Hmm ... Brzmi interesująco Chyba sprawdzę to. A jak mi się nie spodoba, to zabiję
Cholerka, gabrysia wpadająca w szał Buduję zbroję
Sorki, nie mogłem się powstrzymać
Jeśli się nabijasz, to też buduj zbroję
Ale poważnie: BBVD polecam wszystkim
-
Pearl - 07-10-2005
warsadal napisał(a):Cholerka, gabrysia wpadająca w szał Buduję zbroję
Spokojnie
Jestem milutka i łagodna jak baranek
A to tylko żarty
-
Vlkodlak - 07-11-2005
Warsadal: a jak mnie się nie spodoba to Cię pogryzę. Wilkołaki mocno gryzą
Bo nie przepadam za jazzowatymi rzeczami. Ale skoro tak polecasz...ale jakby co to nie miej żalu, jak zostaniesz bez ręki
ale ściągnę to jak już wrócę z wyjazdu ^^ jadę powyć w Beskidy. Może jakichś pobratymców spotkam
-
Wars - 07-21-2005
No dobra: posłuchał ktoś?
Vlkodlak napisał(a):Warsadal: a jak mnie się nie spodoba to Cię pogryzę. Wilkołaki mocno gryzą
Bo nie przepadam za jazzowatymi rzeczami. Ale skoro tak polecasz...ale jakby co to nie miej żalu, jak zostaniesz bez ręki
ale ściągnę to jak już wrócę z wyjazdu ^^ jadę powyć w Beskidy. Może jakichś pobratymców spotkam
Coś kiepsko widzę moją przyszłość
-
Vlkodlak - 07-25-2005
żem wróciła. Warsadal... pamiętaj, nie miej żalu jakby co
jak ino znajdę miejsce na dysku...
-
goofi - 08-28-2005
Big Bad Voodoo Daddy - hmmmmmmmm Save My Soul bardzo mi sie podoba
-
goofi - 09-12-2005
a wlasciwie to z jakich oni sa lat????
zeby sie nikt nie plul to mowie ze pisze osobnego posta zeby temat podskoczyl i mi ktos odpowiedzial na moje pytanie
-
Kamael - 09-12-2005
goofi napisał(a):zeby sie nikt nie plul to mowie ze pisze osobnego posta zeby temat podskoczyl i mi ktos odpowiedzial na moje pytanie
Takie zachowanie jest uzasadnione, bo z reguły mało kto tutaj przegląda tematy nie będące na samej górze.
Co do zespołu - jak narazie miałem okazję słyszeć jedynie kilka kawałków, zanosi się na więcej, bo chyba od znajomego będę miał płytę "Americana Deluxe". To co dotychczas usłyszałem przypadło mi do gustu, a w szczególności utwór "King Of Swing".