Forum Rockmetalshop
Trainspotting - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Film (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-film)
+--- Wątek: Trainspotting (/thread-trainspotting)

Trainspotting - Helu - 06-21-2005

Choose Life. Chose a job. Choose a career. Choose a family. choose a fucking big television, choose washingmachines, cars, compact disc players and elecrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Chose fixed interest motorage repayments. Choose your friends. choose a lesiureweare and matching luggage. Choose a three-piece siute on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Chose sitting on that cough waching mind-numbing, spirit-cruching game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all pishing your last in a misterable home, nothing more than embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself.

CHOOSE YOUR FUTURE.

CHOOSE LIFE.

Trainspotting

- seelenleib - 06-21-2005

super film bardzo lubie Smile
moj ulubiony fragment to akcja jak pojechali pochodzic za miasto
a tak nawiasem mowiac twoj nick pasuje do tematu Wink

- Helu - 06-24-2005

mi się najbardziej podobała akcja z czopkami opumowymi i ,,najgorszym kiblem w szkocji``

- Tuomasss - 06-24-2005

Film genialny. Powalające są dialogi. Akcja z najgorszym kiblem w Szkocji zabija Big Grin.
Chociaż generalnie mimo że film ma śmieszne moment jest jednak przerażający, pozostawia jednak nadzieję...

- naamah - 06-24-2005

Trainspotting od chol*ry zyskal na Ewanie McGregorze, kapitalny byl. A najgorszy kibel w Szkocji to byl szczyt Laughing

- Prisca - 06-26-2005

Podobało mi się. Niezły film, muszę przyznać.

Zostwił we mnie to zostawić miał.

- Frustra - 06-29-2005

Świetny film i świetne dialogi. Oglądałam 2 razy i "nic się nie zmieniło" - te same odczucia. Obraz godny polecenia, bo nie zawsze widać te "zabawne" sceny

- Helu - 07-03-2005

fakt niektóre sceny były smootne a nawet depresyjne np. śmierć dzidziusia ale za to koniec budzi nadzieje

- Sabelle - 08-08-2005

...popieprzony.... ale bardzo pomysłowo przedstawione problemy z narkotykami, niezwykle daje do myslenia, na długo pozostaje w pamieci. Oczuwa sie w nim klimaty 'Samotnych' i 'Human Traffic'. Swietne dialogi, a zdjęcia to juz wogole arcydzieło. Szkoda ze nie ma wiecej takich filmów . Tongue

- uzi - 08-14-2005

swietny film! nic wiecej nie powiem, bo chyba nie trzebaWink

- Asymii - 08-16-2005

Rewelacyjny film. Niby zabawny, a jednak pokazuje prawde zyciowa. Ból jaki powoduja narkotyki. Czlowiek uzalezniony potrafi zrobic wszytsko aby zdobyc choc pol grama tego swinstwa. Ten film kojarzy mi sie do Requiem for a dream, jesli chodzi o tematyke, lecz jesli mamy spojrzec naobraz jaki pokazali nam rezyserzy obu filmow, to bardzo sie roznia.

- raf667 - 02-01-2007

E,myślałem że będzie zajebisty film o helupach a był co najwyżej średni.Najbardziej jednak podobała mi się akcja gdzie pokazany był bullterrier Smile

- Valhalla - 02-01-2007

mi sie wcale nie podobal Surprised

- raf667 - 02-01-2007

Film czy bullterrier? Wink

- Valhalla - 02-01-2007

film (;