Trainspotting -
Helu - 06-21-2005
Choose Life. Chose a job. Choose a career. Choose a family. choose a fucking big television, choose washingmachines, cars, compact disc players and elecrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Chose fixed interest motorage repayments. Choose your friends. choose a lesiureweare and matching luggage. Choose a three-piece siute on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Chose sitting on that cough waching mind-numbing, spirit-cruching game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all pishing your last in a misterable home, nothing more than embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself.
CHOOSE YOUR FUTURE.
CHOOSE LIFE.
Trainspotting
-
seelenleib - 06-21-2005
super film bardzo lubie

moj ulubiony fragment to akcja jak pojechali pochodzic za miasto
a tak nawiasem mowiac twoj nick pasuje do tematu
-
Helu - 06-24-2005
mi się najbardziej podobała akcja z czopkami opumowymi i ,,najgorszym kiblem w szkocji``
-
Tuomasss - 06-24-2005
Film genialny. Powalające są dialogi. Akcja z najgorszym kiblem w Szkocji zabija

.
Chociaż generalnie mimo że film ma śmieszne moment jest jednak przerażający, pozostawia jednak nadzieję...
-
naamah - 06-24-2005
Trainspotting od chol*ry zyskal na Ewanie McGregorze, kapitalny byl. A najgorszy kibel w Szkocji to byl szczyt
-
Prisca - 06-26-2005
Podobało mi się. Niezły film, muszę przyznać.
Zostwił we mnie to zostawić miał.
-
Frustra - 06-29-2005
Świetny film i świetne dialogi. Oglądałam 2 razy i "nic się nie zmieniło" - te same odczucia. Obraz godny polecenia, bo nie zawsze widać te "zabawne" sceny
-
Helu - 07-03-2005
fakt niektóre sceny były smootne a nawet depresyjne np. śmierć dzidziusia ale za to koniec budzi nadzieje
-
Sabelle - 08-08-2005
...popieprzony.... ale bardzo pomysłowo przedstawione problemy z narkotykami, niezwykle daje do myslenia, na długo pozostaje w pamieci. Oczuwa sie w nim klimaty 'Samotnych' i 'Human Traffic'. Swietne dialogi, a zdjęcia to juz wogole arcydzieło. Szkoda ze nie ma wiecej takich filmów .
-
uzi - 08-14-2005
swietny film! nic wiecej nie powiem, bo chyba nie trzeba
-
Asymii - 08-16-2005
Rewelacyjny film. Niby zabawny, a jednak pokazuje prawde zyciowa. Ból jaki powoduja narkotyki. Czlowiek uzalezniony potrafi zrobic wszytsko aby zdobyc choc pol grama tego swinstwa. Ten film kojarzy mi sie do Requiem for a dream, jesli chodzi o tematyke, lecz jesli mamy spojrzec naobraz jaki pokazali nam rezyserzy obu filmow, to bardzo sie roznia.
-
raf667 - 02-01-2007
E,myślałem że będzie zajebisty film o helupach a był co najwyżej średni.Najbardziej jednak podobała mi się akcja gdzie pokazany był bullterrier
-
Valhalla - 02-01-2007
mi sie wcale nie podobal
-
raf667 - 02-01-2007
Film czy bullterrier?
-
Valhalla - 02-01-2007
film (;