Forum Rockmetalshop
USA... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: USA... (/thread-usa)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

USA... - -lilith- - 06-11-2005

A więc co myślicie o tym kraju?? Ja osobiście go niecierpie (wręcz czasami nienawidze) i wszystkiego co z nim związane. I nawet jeśli gdzieś tam jestem tolerancyjna, to moja tolerancja kończy się na cudownym usa... A już od czasu tej wojny z Irakiem to w ogóle niedobrze mi się robi jak słyszę o czymkolwiek związanym z tym krajem... a jak gdzieś w telewizji widze durnego busza to juz w ogóle nie wytrzymuje... (chociaż hmm -pewien- kraj-chyba oczywiste jaki, też ma takiego cudownego prezydenta, wielkiego fana USAńczyków- no bo jak ich inaczej nazwac- Amerykanie to to samo co Europejczycy...)

- Tomash - 06-11-2005

Po przeczytaniu paru książek opisujących ten "raj na ziemii" wymiękłęm... wieczorem napisze więcej... zaorać ten kraj! Mad

- LCF - 06-11-2005

Nienawidze, niech zdychaja w meczarniach.

- Neth - 06-11-2005

spalic i zrobic jezioro.

- Lech - 06-11-2005

kraj ktory od lat wsadza nos w nie swoje sprawy, majacy swoje "wtyki" chyba w niemal kazdym panstwie na swiecie, kraj ogromnych kontrastow spolecznych, kraj wszelkiej tandety i ogolnego upadku moralnego, kraj ktory oszukal i nadal oszukuje Polske, a ta nadal- glupia wchodzi mu bez masla, szlag z USA, nie znosze i nie wiem skad sie bierze podziw polowy swiata dla tego zgnitej i zepsutej wewnetrznie spolecznosci

- Pearl - 06-11-2005

Bezgranicznie nie nawidzę tych kretynów. Te ich wiece wyborcze to chyba największe ścierwo na świecie. Jak widzę te ich uśmiechnięte ryje i widzę te flagi i te de to mam ochotę podciąć sobie żyły Evil or Very Mad No i oczywiście kurwa, pieprzeni Amerykanie w każdym filmie (prawie każdym) ratują cały świat od zagłady... Hip hip hura! Wpieprzają fast foody, a potem dupy im rosną aż miło popatrzeć. Co za naród! Uważają się za pępek świata, a tak na prawdę w dupie byli i gówno wiedzą. Skończyłam Smile

- G - 06-11-2005

Cieszę się ,że myślicie podobnie jak ja Big Grin

- velvetova - 06-11-2005

ja mysle podobnie jak wy...ale nie ukrywam ze pojechac tam bym kiedys chciala...

- Tasiorro - 06-11-2005

niech zyje tolerancja Smile nienawidzenie kogos ze względu na narodowość to rasizm, wiecie?

- Tuomasss - 06-11-2005

Całe juesej należałoby zrównać z gruntem, a niejakiego busza to powiesić na sekwoji, niech dynda na wietrze. Zagadkę pozostaję dla mnie to jakim cudem ten najbardziej tępy naród jest taką potęgą gospodarczą i miltarną.

- Kafi - 06-11-2005

nie wiem czy sluchacie GD ,ale ich ostatnia plyta naprawde najezdza na ameryke,amerykanow i busha , pozatym (to bylo do przewidzenia) zakazali oni emitowania ostatniego teledysku GD "wake me up when september ends"...i to tylko potwierdza jak nie moga spojzec prawdzie w oczy...

- hier_kommt_die_sonne - 06-11-2005

'America, we stand as one...' Big Grin Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

- Lech - 06-11-2005

Tuomasss napisał(a):Całe juesej należałoby zrównać z gruntem, a niejakiego busza to powiesić na sekwoji, niech dynda na wietrze. Zagadkę pozostaję dla mnie to jakim cudem ten najbardziej tępy naród jest taką potęgą gospodarczą i miltarną.

praktycznie do XX wieku kraj ten izolowal sie od reszty swiata co pozwolilo mu na niczym nieskrepowany rozwoj gospodarczy, ktorego fundamentem bylo notabene niewolnictwo. poza tym "tepy" jest jedynie narod, wladza tegoz kraju nadal pozostaje na "wyzynach intelektualnych" prowadzac kraj do kolejnych sukcesow na arenie miedzynarodowej, ktora nie wiedziec czemu nadal pozwala Stanom Zjednoczonym trzymac palme pierwszenstwa w swiatowych kwestiach gospodarczych. niezrozumiala jest takze niemoc ONZ, ktora nie wiedziec czemu bezkrytycznie podeszla do sprawy wojny w Iraku. potega militarna rzeczonego kraju wynika z przywodczej pozycji w glownych organizacjach militarnych swiata wspolczesnego- to w koncu kraj w ktorym swoj poczatek mialo NATO. tyle w kwestii USA jesli chodzi o mnie

- G - 06-11-2005

Kafi napisał(a):nie wiem czy sluchacie GD ,ale ich ostatnia plyta naprawde najezdza na ameryke,amerykanow i busha , pozatym (to bylo do przewidzenia) zakazali oni emitowania ostatniego teledysku GD "wake me up when september ends"...i to tylko potwierdza jak nie moga spojzec prawdzie w oczy...
Co to jest GD ? Bo jakoś nie kojarzę.

- Tasiorro - 06-11-2005

green day?