Dzieci o Metalu -
Axel - 05-31-2005
no wiec wiec jest pewne forum
http://gothic.g4ce.pl/forum/index.php?showtopic=8829
o jakis tam pierdołach tu link do tematu poswieconego muzyce, mozna sie niezle posmiac badz wkurzyc jak sie widzi wsrod muzyki metalowej
Limp Bizkit itp itd

ale warto poczytac
-
Aeroth - 05-31-2005
"To chyba musiał być Merlin Mansoon a ja tego człowieka nie trawię bo wedłóg mnie to jest sługa szatana a ja takich ludzi nie lubię!! Manson jest głupi podobno poddał się operacji wycięcia 2 par żeber by muc sobie (za przeproszeniem) loda strzelać "
Czuję się lepszy jak czytam takie rzeczy.
-
Axel - 05-31-2005
a ja wrecz przeciwnie osłąbilo mnie to na duchu i ciele, ech 12 latki ktore "som" wielkimi znawcami
sługa szatana o bosh....
-
Hethell - 05-31-2005
czego lepszego mozna sie spodziewac po 12 latkach :?
-
Tuomasss - 05-31-2005
Czytając takie posty człek ma ochotę ciulnąć sobie żyłki.
Manson metalem?! :? No niech mi ktoś rękę poda bom z krzesła spadł...
Hej, ludkowei moi, a może by się tam zerejestrować ?

EDIT: ee, zły pomysł, forumy o grach są nudziarskie...
-
Valhalla - 05-31-2005
mam tylko najdzieje ze to nie jest to forum gothica na ktorym udziela sie moj brat
-
deathless - 06-01-2005
dzieci są słodkie ;]
-
Tuomasss - 06-01-2005
deathless napisał(a):dzieci są słodkie ;]
Tylko do momentu jak nie potrafią kompa obsługiwać, potem juz takie fajne nie są

Znam z autopsji
-
naamah - 06-01-2005
ale przynajmniej im sie Hop Kids nie podoba, a to juz swiadczy o sladowym guscie muzycznym
-
Druciak - 06-01-2005
naamah napisał(a):ale przynajmniej im sie Hop Kids nie podoba, a to juz swiadczy o sladowym guscie muzycznym 
Hop Kids..... przecież to smieszne jest :? jak ich widzę to mnie mdli, gdzie widziałem? na kanale dla dzieci. Bajki codziennie
-
Wojtasss... - 06-01-2005
Jezu i to prawie moi rówieśnicy są?!
To ja już wolę ziomali z mojej klasy.
Tfu... co ja gadam
-
qsiarz - 06-01-2005
nie no niektorzy starsi tez tak mysla

bo gdyby tak nie bylo po co by zaczepiali metali i pytali ich o rozne rzeczy

ostatnio mi sie zdazylo kumpel sie mnie zapytal dlaczego wierze w szatana

albo mi kolega ktorego znam od przedszkola powiedzial ze kiedys mnie lubil ale jestem metalem i mnie nie lubi
-
Beast King - 06-01-2005
No i co ja moge powiedzieć? Śmiszne trochę
-
Mariusz P. - 06-01-2005
Beast King napisał(a):No i co ja moge powiedzieć? Śmiszne trochę 
Ba...bardzo smiszne np. to:
Cytat:"To chyba musiał być Merlin Mansoon a ja tego człowieka nie trawię bo wedłóg mnie to jest sługa szatana a ja takich ludzi nie lubię!! Manson jest głupi podobno poddał się operacji wycięcia 2 par żeber by muc sobie (za przeproszeniem) loda strzelać
Niezbyt lubię tego gośćia ale tekst o nim mnie powalił....
-
-lilith- - 06-01-2005
Ej no co Wy, nie śmiejcie się z sługi Szatana! Ale możecie byc pewni, że za wychwalanie go, Szatan Wam wdzięczny będzie