Forum Rockmetalshop
Ostrzegawczy serwis informacyjny..... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Humor (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-humor)
+--- Wątek: Ostrzegawczy serwis informacyjny..... (/thread-ostrzegawczy-serwis-informacyjny)

Strony: 1 2

Ostrzegawczy serwis informacyjny..... - Abadon - 05-30-2005

satanizm racjonalistyczny, w którym Szatan nie jest postacią realną, ale symbolem swobody i wolności;

satanizm okultystyczny, będący kultem realnie istniejącego Szatana. Tu praktykuje się okultyzm, magię, spirytyzm;

lucyferianizm, głoszący, że Lucyfer nie jest upadłym duchem, ale wysłańcem Boga i przeciwnikiem Boga i Biblii;

satanizm tzw. "kwaśny", który jest odbiciem poglądów Mansona i jego fascynacji przemocą.

Ostatnia odmiana satanizmu jest najbardziej popularną i niebezpieczną formą, ponieważ w imię Księcia Ciemności młodzi fanatycy dokonują rozbojów, gwałtów, rytualnych morderstw, dewastacji cmentarzy, miejsc kultu, odprawiają "czarne msze". Te ostatnie odbywają się przy akompaniamencie mrocznych odmian muzyki heavy metalowej, hard rock, black & death metal czyli ciężkiego, metalicznego rock'a. Muzyka spełnia tu równocześnie funkcję międzynarodowego nośnika informacji, pomagając porozumieć się satanistom różnych narodowości. Za satanistyczne czy używające symboli satanistycznych uważa się następujące zespoły: Black Sabath, Judas Priest, AC/DC, Slayer, Ozzy Osbourne.

Nie wiedziałem czy dać to tam gdzie jest rozmowa o bibli Szatana czy tu....
Rozwaliły mnie satanistyczne kapele ktore tu wymienili...

- Hethell - 05-30-2005

nastepny text jakiegos ''znawcy' Laughing heh najlepsze to satanizm ''kwasny'' kwasne rzeczy to chyba autor zazywal jak to pisal Laughing

- Tilomus - 05-30-2005

O JEZU!!! NIE!!! NIEWIEDZIAŁEM, że jestem uszami Szatana. Pozostaje mi tylko spowiedź i modlitwa.
Laughing

- Abadon - 05-30-2005

Hethell napisał(a):nastepny text jakiegos ''znawcy' Laughing heh najlepsze to satanizm ''kwasny'' kwasne rzeczy to chyba autor zazywal jak to pisal Laughing

Ja to chyba pod natchnieniem Highway to hell zniszcze pare grobów.....

- Aeroth - 05-30-2005

kwaśny szatanizm? a zasadowy też jest?

- Tomash - 05-30-2005

Aeroth napisał(a):kwaśny szatanizm? a zasadowy też jest?

a amfoteryczny? Laughing

- eternal - 06-03-2005

nie smiejcie sie bo nie ma powodu ( o w morde ale jaja) Laughing ale faktycznie bez-sensu Wink

- Wars - 06-03-2005

Dżizas, ile jeszcze takich rzeczy będziecie wklejać na to forum... Po pierwszych 2.000.000.000 razy, robi się to trochę nudne.

- Tuomasss - 06-03-2005

Tomash napisał(a):
Aeroth napisał(a):kwaśny szatanizm? a zasadowy też jest?

a amfoteryczny? Laughing

"Pamiętaj chemiku młody wlewaj zawsze kwa do wody" Laughing

Kwaśny satanizm połączony z zasadowym daje satanizm solny oraz rozwodniony...

- Druciak - 06-04-2005

nie lubię chemii.... Surprised

- Mariusz P. - 06-08-2005

Druciak napisał(a):nie lubię chemii.... Surprised

popieram-precz chemio z forum!!!!

- Tomash - 06-08-2005

Mariusz P. napisał(a):
Druciak napisał(a):nie lubię chemii.... Surprised

popieram-precz chemio z forum!!!!

Bluźniercy! sami precz z forum, właśnie dzisiaj zdobyłem zaliczenie z laborków, choć jak kobieta zobaczyłą moje tzw. "sprawozdania" to popłakała się ze śmiechu Laughing

- Scully - 06-08-2005

wywąchałam chemię, kocham chemię! Big Grin

- Syska - 06-08-2005

Scully napisał(a):wywąchałam chemię, kocham chemię! Big Grin

nienawidze!!!!!!!!! Mad Mad Mad Mad Mad Mad
Nie inaczej

- Scully - 06-09-2005

mam ścisły umysł, che-che Laughing