Elektryczne Gitary -
Tilomus - 05-19-2005
Co sądzicie o tym świetnym polskim zespole???
-
Acrid - 05-19-2005
Ba, Elektryczne Gitary, moja mlodosc xD Nie wiem dlaczemu, ale urzekly mnie tylko dwie plyty -> "Wielka Radosc" i "A Ty co". Reszta mnie jakos juz niepociaga. Chyba ze "Chaltury" ;)
Dobre teksty, fajna muza,.. i wszystko pietruszka (;
-
ReTuRn - 05-19-2005
Niektore teksty niszcza:
-"Włosy" (bo to najlepszy sposob na dziewczyne/ zrobic sobie z wlosow peleryne, albo "idzie zolnierz z dlugimi wlosami/ WSW go goni alejami" wzglednie: "idzie wujek, niesie nowe szachy/dlugie wlosy wisza mu spod pachy")
-"Czlowiek z lisciem na glowie" (Uwazaj, to nie chmury- to palac kultury)
-"Wszystko chuj"
-"Koniec"
-"Dzieci"
No, to najelpsze kawalki.
-
Beast King - 07-15-2005
Pamiętam, że pierwszy ich kawałek, jaki poznałem to Dzieci. Wtedy nawet nie wiedziałem, co to za zespół.
A mój dziadek mieszka niedaleko Sienkiewicza, haha!
-
whatsername - 07-15-2005
"Dzieci"
![Laughing Laughing](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/lol.png)
Dobra piosenka na zakończenie roku szkolnego
-
Scully - 07-15-2005
Przewróciło się, niech leży... kocham hymn bałaganiarzy.
-
~Rezz - 07-15-2005
Ona jest pedałem....własnie sie dowiedziałem... <tyntyryn>
A "wszystko ch*j" znacie?
-
ReTuRn - 07-15-2005
Cytat:A "wszystko ch*j" znacie?
Znamy.
Cytat:Przewróciło się, niech leży... kocham hymn bałaganiarzy.
Moja ulubiona piosenka EG.
-
Kudłaty_87 - 07-16-2005
Jeden z najoryginalniejszych i najlepszych zespołów na rodzimej scenie muzycznej. A pisoenki takie jak "Dzieci", "Kiler" czy "Włosy" śpiewa się chyba na każdej wycieczce, ognisku itd.... po prostu klasyka
-
Wierzbok - 07-16-2005
Świetne, co tu dużo mówić. Wpada w ucho na zawsze, chętnie się nuci. A teksty zna na pamięć.
-
MaFFej - 07-16-2005
Kult i legenda!!! Świetna, ponadczasowa muzyka - ciągle rozbrzmiewa moim głośniku, super sprawa.
-
Scarlet - 04-19-2008
Zgadzam się ze wszystkimi powyższymi wypowiedziami. Pamiętam jak na zakończeniu gimnazjum śpiewaliśmy "robaczek w swej dziurca jak belfer za biurkiem..."