Basista chętny do grania Heavy Trashu -
Tuptus - 05-19-2005
Witam. Basista chętny do grania Heavy Trashu. Kielce i okolice.
Re: Basista chętny do grania Heavy Trashu -
KelThuz - 05-19-2005
Tuptus napisał(a):Witam. Basista chętny do grania Heavy Trashu. Kielce i okolice.
dołącz do Brainwashed (
www.brainwashed.metal.pl), bo ich obecny basowy nie dość że gra masakrycznie nierówno (choć tu ponosi równą winę również pseudoperkusista), to jeszcze wygląda jakby właśnie wrócił z sesji do Gejzera. A to dobry band byłby, gdyby sekcja chodziła jak trza, no i wyglądała rasowo.
Zapraszam w niedzielę przed 14:00 na miasteczko Akademii Świętokrzyskiej, wystąpi ciekawa kapela heavy/speed/power, może do niej się zgłosisz, jak ich obecny bassman zrezygnuje.
-
Tuptus - 05-19-2005
Jeśli chodzi o rytm to radze sobie całkiem nieżle, ale jesli chodzi o szybkośc to juz troche gorzej. Zalezy co grają. Wielkie dzięki.Pozdrawiam
-
KelThuz - 05-19-2005
Tuptus napisał(a):Jeśli chodzi o rytm to radze sobie całkiem nieżle, ale jesli chodzi o szybkośc to juz troche gorzej. Zalezy co grają. Wielkie dzięki.Pozdrawiam
jesli grasz palcami, to sie nie wyrobisz w tym, co graja
natomiast jak grasz kostka, to sie naucz grac palcami rownie szybko i rownie dynamicznie

Powodzenia
-
Atreju - 05-19-2005
A Brainwashed grają trash? To śmieciarze?

hock:
-
Calmwater - 05-20-2005
Atreju napisał(a):A Brainwashed grają trash? To śmieciarze?
hock:
Coś mi się nie wydaje,prędzej komuś się literka obsunęła

Ale nikt nie jest doskonały
-
Atreju - 05-21-2005
Dwukrotnie przy wpisywaniu tej nazwy? To podejrzane :? Jestem pewien, że po prostu koleś gówno wie co to jest thrash, skoro nawet nie wie jak to zapisać poprawnie :?
-
Nevermore - 05-21-2005
Atreju napisał(a):Dwukrotnie przy wpisywaniu tej nazwy? To podejrzane :? Jestem pewien, że po prostu koleś gówno wie co to jest thrash, skoro nawet nie wie jak to zapisać poprawnie :?
i chce grać w kapeli hahahhah. Jak on ten bas utrzyma, dzisięcioletnimi rączkami:?
-
Calmwater - 05-21-2005
Cóż,ja wielkim miłośnikiem thrashu nie jestem (pisownię znam,może jest odwrotnie u niego

),a trash w kółko w TV i w radiu leci i w ogóle mi się nie podoba,ale są gusta i guściki
Zależy jaki bas,widziałem gitary co i 5-cio latek utrzyma,takie różowe ze strunami z żyłki

Tylko basów chyba takich nie ma