Forum Rockmetalshop
2Tm2,3 - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Rock/Hardrock (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-rock-hardrock)
+--- Wątek: 2Tm2,3 (/thread-2tm2-3)

Strony: 1 2

2Tm2,3 - PaxPaxPax - 05-14-2005

Co sadzicie o grupie 2Tm2,3 , ktora gra ostrego, uduchowionego rocka, z tekstami religijnymi, czesto zaczerpnietymi z Biblii?

- SPoCo - 05-14-2005

...

- velvetova - 05-14-2005

hmmm...obecnie nie przepadam...ale kumpel jest wielkim fanem i probuje mnie na nich nakrecic...wiec kto wie...ale musze przyznac ze covery ktore graja sa calkiem spoko i nawet ciekawie brzmia....

- Xyz - 05-15-2005

z tego typu kapel polecam Anastasis- moim zdaniem o niebo lepsze od 2Tm2,3. Tyle mojego Laughing

- Balthor - 05-15-2005

hyh u mnie w wiosce kiedys mieli koncert... nie powiem zeby byl dobry, a wrecz kicha... juz z takich "uduchowionych" zespolow lepsza jest pneuma, na ktorej koncercie tez bylem (jedyne koncerty i to na dodatek organizowane przez ksiedza... bleeeh...)
co do tymoteusza.... bleeeh.... sa lepsze..

- Arcos - 05-15-2005

Xyz napisał(a):z tego typu kapel polecam Anastasis- moim zdaniem o niebo lepsze od 2Tm2,3. Tyle mojego Laughing

O tak też tak myślę niezła kapela piękne utwory a
"2Tm2,3" mam ich płytę "Druga Płyta" takie sobie
"Anastasis" naprawde the best of the beast kapela Laughing Laughing Laughing Big Grin Big Grin Big Grin :!: :!: :!:

- PaxPaxPax - 05-15-2005

Arcos napisał(a):a
"2Tm2,3" mam ich płytę "Druga Płyta" takie sobie:!:

To 2Tm2,3 wydali taka plyteTongue?

- Arcos - 05-15-2005

PaxPaxPax napisał(a):
Arcos napisał(a):a
"2Tm2,3" mam ich płytę "Druga Płyta" takie sobie:!:

To 2Tm2,3 wydali taka plyteTongue?

Tak mam napisane hehe Big Grin Big Grin Big Grin :!: :!: :!:

- Calmwater - 06-02-2005

Słyszałem kilka piosenek,ale jakoś całość mi się muzycznie "nie klei"-jakoś sztuczne trochę mi się wydaje,po prostu nie przypadło do gustu.Niemniej do uduchowionych tekstów (o ile są sensowne,np.psalmy) nic nie mam.

- ares - 06-02-2005

osobiście wolę Armię - też uduchowiona, ale muzycznie znacznie lepsza 8)

- Tomash - 06-02-2005

ares napisał(a):osobiście wolę Armię - też uduchowiona, ale muzycznie znacznie lepsza 8)

Poza tym Armia nie jest tak nachalna ze swoim przekazem, a pierwsze dwie i najnowsza płyta są prawie "neutralne" jeśli chodzi o przekaz. A muzycznie bez porównania lepiej niż 2Tm2,3

- Scully - 06-03-2005

ares napisał(a):osobiście wolę Armię - też uduchowiona, ale muzycznie znacznie lepsza 8)
Rzekłeś. Dużo lepiej technicznie, jak wspomniał Tomash, a zarazem mam darmowe płyty Wink

- G - 06-03-2005

Balthor napisał(a):juz z takich "uduchowionych" zespolow lepsza jest pneuma, na ktorej koncercie tez bylem (jedyne koncerty i to na dodatek organizowane przez ksiedza... bleeeh.
Masz rację Pneuma nieźle wymiata. Ich muzyką zaraził mnie kolega ,zielonoświątkowiec.Byłem na jednym koncercie. Nawet nieźle grali ,tylko publiczność jakoś nie miała ochoty się bawić.
A 2TM2,3 też od biedy można posłuchać.

- Emma - 06-09-2005

zgadzam sie
ale ja wole stara armie ta mniej uduchowiona

- ares - 06-11-2005

Emma napisał(a):
zgadzam sie
ale ja wole stara armie ta mniej uduchowiona

polecam tobie ostatnią płyte Armii "Ultima Thule" - naprawdę czad