Forum Rockmetalshop
4 czerwca koncert SORCERER w Staszowie - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Koncerty/Festiwale/Zloty Fanów (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-koncerty-festiwale-zloty-fan%C3%B3w)
+--- Wątek: 4 czerwca koncert SORCERER w Staszowie (/thread-4-czerwca-koncert-sorcerer-w-staszowie)

4 czerwca koncert SORCERER w Staszowie - KelThuz - 05-10-2005

4 czerwca, Staszów, hala sportowa (ul. Mickiewicza 40), wystąpi polski truemetalowy hufiec SORCERER. Początek koncertu godz. 20:00.
SŁAW i RŻNIJ!

- Valhalla - 05-10-2005

heh nawet nie wiem gdzie to Wink Ale jak bede w Kielcach to wpadne na koncert jakis Tongue

- KelThuz - 05-10-2005

Valhalla napisał(a):heh nawet nie wiem gdzie to Wink Ale jak bede w Kielcach to wpadne na koncert jakis Tongue

Staszów to na południe od Kielc jest.
a kiedy zamierzasz być w Kielcach? bo my wcale w naszym rodzimym mieście często nie gramy, bardziej nas interesuje ekspansja na sąsiednie tereny Big Grin

Re: 4 czerwca koncert SORCERER w Staszowie - Tomash - 05-10-2005

KelThuz napisał(a):4 czerwca, Staszów, hala sportowa (ul. Mickiewicza 40), wystąpi polski truemetalowy hufiec SORCERER. Początek koncertu godz. 20:00.
SŁAW i RŻNIJ!

WOW, to już w halach gracie?? Big Grin

- Valhalla - 05-10-2005

KelThuz napisał(a):
Valhalla napisał(a):heh nawet nie wiem gdzie to Wink Ale jak bede w Kielcach to wpadne na koncert jakis Tongue

Staszów to na południe od Kielc jest.
a kiedy zamierzasz być w Kielcach? bo my wcale w naszym rodzimym mieście często nie gramy, bardziej nas interesuje ekspansja na sąsiednie tereny Big Grin
A cos kolo wakacji bo mam rodzine w Kielcach i trzeba ich na porzadna muzyke przestawic ;D

Re: 4 czerwca koncert SORCERER w Staszowie - Anonymous - 05-12-2005

Tomash napisał(a):
KelThuz napisał(a):4 czerwca, Staszów, hala sportowa (ul. Mickiewicza 40), wystąpi polski truemetalowy hufiec SORCERER. Początek koncertu godz. 20:00.
SŁAW i RŻNIJ!

a co? u nas legendarne TSA grało na "Hali Podpromie"
(to hala sportowa, bodajże najnowocześniejsza na Podkarpaciu)

Re: 4 czerwca koncert SORCERER w Staszowie - MasterGrucha - 05-12-2005

DeMoN.|. napisał(a):
Tomash napisał(a):
SŁAW i RŻNIJ!

A co ma jedno do drugiego ?

Re: 4 czerwca koncert SORCERER w Staszowie - Anonymous - 05-12-2005

MasterGrucha napisał(a):
DeMoN.|. napisał(a):
Tomash napisał(a):
SŁAW i RŻNIJ!

A co ma jedno do drugiego ?
to, że to nic złego że, czy to legendarny czy młody zespół zagra w hali

- KelThuz - 05-30-2005

nie bedzie tego koncerta Evil or Very Mad

- Axel - 05-30-2005

a nie mozecie zorganizowac czegos w rumi ? to nie daleko Gdyni Tongue było by troche luda Tongue

- KelThuz - 05-30-2005

Axel napisał(a):a nie mozecie zorganizowac czegos w rumi ? to nie daleko Gdyni Tongue było by troche luda Tongue

do kogo to pytanie? może sam je sobie zadaj?