ciuchy gotyckie, wojskowe i inne do sprzedania :) -
mrrr - 04-17-2005
Mam trochę ciuchów do sprzedania, większość gotyckich, ale też wojskowe i nie tylko. DO WSZYSTKICH CIUCHÓW MAM ZDJĘCIA!!!! (na maila)
mój mail: nazgul_16@o2.pl
1.Gotycko-elegancka czarna sukienka z miłego, jakby pluszowego materiału z połyskiem.
Pięknie obcisła w pasie, swobodna na nogach, doskonale podkreśla figurę. Nowa, nieużywana, zapakowana. Sprzedaję, bo jestem metalem, nie gotką, a dostałam na urodziny właśnie gotycką sukienkę.
Wymiary:
Rozmiar na metce: 34/36, ale materiał jest rozciągliwy i dopasuje się nawet do rozmiaru 36/38.
Producent: Woman Collection H&M
Dł. rękawa od pachy : ok. 48 cm
Długość całej sukienki: ok. 130 cm
Cena do uzgodnienia.
Masz pytanie? Pisz na maila!!
2. Kurtka (narzutka, bluza) wojskowa Air Force. Z miłego w dotyku ciemnozielonego wojskowego materiału, w środku pokryta śliskim zielonym materiałem, bardzo przyjemnym w dotyku. Ciepła jak jest zimno na dworze, ale w ciepłe dni nie grzeje i przepuszcza powietrze.
Marka: Desperado
Rozmiar na metce: 40
Cena do uzgodnienia.
3.Trzy spódnice do sprzedania. Czarne, pół-długie, jedna mini. Na imprezę i do chodzenia. Jedna czarna w delikatny kwiatowy wzór, ścinana po skosie, zakończona falbanką. Druga bardzo ciekawa, czarna zbudowana z takich cienkich paseczków połączonych razem. Trzecia to bardzo ładna mini, z czarnego miłego materiału, u góry wykończona pasem z czarnego lśniącego futerka. Ma wygodne zapięcie. Rozmiary ich są uniwersalne. Stan: bdb (nie noszone). Ceny do uzgodnienia.
4.Bolerko z ciemno granatowego polaru. Z małym granatowym motylkiem na golfie przy szyi. Bardzo wygodne. Wykończone kowbojskimi frędzelkami. Mały rozmiar. Cena do uzgodnienia.
5.Brązowa koszulka-bluzeczka, bardzo ładna. Styl militarny. Zapinana na guziczki. Na ramionach pagonki, na piersiach kieszonki. Materiał przyjemny w dotyku. Sprzedaję, bo już jest na mnie za mała. Stan bdb- . Cena do uzgodnienia.
6.Płaszcz ciemno szary, z kapturem, ciepły, z materiału jakby pluszu. Długi do ok. kolan.
Marka: Finest Worsed
Rozmiar na metce: 36, ale płaszcz nadaje się także dla większego rozmiaru, tak do 38, ale wtedy będzie krótszy.
Noszony 2 razy. Stan bdb. Cena do uzgodnienia.
7. Dwa paski: różowy z napisami czarnymi oraz kowbojski, beżowy, z frędzlami. Stan bdb (nie noszone). Cena do uzgodnienia.
-
Mistress_Of_Bats - 05-13-2005
yyy jakby to powiedzieć... materiał podobny do pluszu , z połyskiem = welur, wiesz takie magiczne słowo
-
Sabelle - 07-22-2005
HEJ!
Ciekawi mnie sukienka i owa mini. Mogłabyś przesłać mi ich zdjęcia?
pozdrawiam,Sabelle