co sądzicie o wypowiedzi Green Day o Good charlotte?? -
jasiek wolferin - 04-08-2005
Co o tym poowiecie?? Przecież chłopaki z Good Charlotte biorą Gree n day jako wzór ............co o tym myślicie..............piszcie
-
XdkyX - 04-08-2005
obydwa to dla mnie dno obecnej muzyki pseudo-punkowej.... nie obchodza mnie
-
aXe Rose - 04-08-2005
Zgadzam się z przedmówcą... Shit nie warty uwagi
-
Tuomasss - 04-08-2005
Taki z Good Charlotte punk jak z, nieprzymierzając, koziej dupy trąbka. Jeśli biorą przykłąd z Green Day'a to cuś cienko im to wychodzi.
Inna sprawa, że GD w obecnej chwili też mnie nie powala, stare kawałki miały jakiś urok, którego współczesnym dokonaniom zespołu brak.
-
Kamael - 04-09-2005
Mnie nie jest w stanie przekonać ani jeden, ani drugi zespół. GD słuchała wiele moja siostra, więc mimowolnie ja też byłem do tego zmuszony. Ta muzyka mnie nie porwała, a wręcz przeciwnie była jakaś taka monotonna i zbyt utwory do siebie były podobne, a do tego dochodzi niezbyt lubiany przeze mnie wokal.
Nie wiem na jakiej podstawie ludzie mówią, że Good Charlotte to punk, bo ja w tym żadnego punku nie słyszałem.
Mimo wszystko nie nazwałbym tego dnem muzyki pseudo-punkowej. Po prostu nie trafia to do mnie i tyle.
-
Tabitha - 04-09-2005
zgadzam sie z dwoma pierwszymi postami. Wedlug mnie obydwa zespoly to komercyjna tandeta.
-
Tomash - 04-09-2005
Green Day od debiutu gra mniej więcej to samo, i dlatego ciężko nazwać ich komercyjnym zespołem(co innego czy to punk czy nie) a GC pojawiło się PO sukcesie GD, mają gorsze kawałki, słodziutkie melodyjki, nie, wyjazd mi z tym
-
velvetova - 04-09-2005
moim zdaniem green day gra sympatycznie ale ich muzyka sie szybko nudzi...a co do DC...nie podobaja mi sie...ale pierwszy singiel z ktorym zadebiutowali byl fajny...
-
Frustra - 04-09-2005
Green Day jest zespołem niezłym, ostatnia płyta przypadła mi do gustu. Może i powtarzają stare klimaty, ale mimo wszystko wyczuwa się jakiś świeży powiew. Co do Good Charlotte to do GD sporo im brakuje. Jeżeli chcą się na nich wzorować, to jakoś kiepsko się starają....
-
whatsername - 04-09-2005
Green day graja już trochę i maja swój stul . To , że ich nowa płyta jest tak nagłośniona od razu trzeba brać za komercje ?? Wisi mi co kto o nich sądzi , ja ich lubiłam , lubię i będę lubić. A Good charlotte to chyba przemilczę.............
-
Elún - 04-09-2005
Ja nie slyszalam nigdy Good Charlotte, ale moi znajomi mowia, ze to punk:p a ja im wierzylam. A nowej plyty GD - AI nie moge jakos polubic... eh.
-
01DeX - 04-09-2005
whatsername napisał(a):Green day graja już trochę i maja swój stul . To , że ich nowa płyta jest tak nagłośniona od razu trzeba brać za komercje ?? Wisi mi co kto o nich sądzi , ja ich lubiłam , lubię i będę lubić. A Good charlotte to chyba przemilczę.............
Zgadzam sie z toba, niektórzy maja tu pierdolca na punkcie komercji
-
tix - 04-09-2005
boshe good charlotte to syf dla małolatek! wwrr wkurwilem sie na GD :/
-
Wars - 04-09-2005
Good Charlotte prawie w ogóle nie znam, więc się nie wypowiadam. Natomiast Green Day to, moim zdaniem, naprawdę dobry zespół. Przyjemnie się ich słucha, ale nie tylko dlatego, że ich muzyka łatwo wpada w ucho; po prostu jest dobra i profesjonalnie zrobiona.
-
Kaktus. - 04-09-2005
GD nie
green day taki sobie
ja tam wole polski punk