Forum Rockmetalshop
Najlepsza wg was płyta amerykańskiej sceny death?? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Najlepsza wg was płyta amerykańskiej sceny death?? (/thread-najlepsza-wg-was-p%C5%82yta-ameryka%C5%84skiej-sceny-death)

Strony: 1 2 3 4 5

Najlepsza wg was płyta amerykańskiej sceny death?? - Skoczek - 04-04-2005

Zgodnie z tematemSmileJestem ciekaw waszej opinii...

- Abadon - 04-04-2005

Cannibal Corpse żądzi w Ameryce!!

Chodzi mi o całokształt Cannibali a płyta "Bloodthirst" jest według mnie najlepszym ich dziełem!!

- Berud - 04-04-2005

Blessed are the sick - Morbidów - dlaczego bo tak Laughing

- Krolik - 04-04-2005

Covenant, powyższej kapeli

- Kalin - 04-04-2005

Albo Deicide - Legion, albo Morbid Angel - Formulas Fatal to the Flesh

- Dżemik - 04-04-2005

Oczywiscie ' Repulsive Conception' Broken Hope..

- Tomash - 04-04-2005

Oczywiście jedyny słuszny wybór to genialny, zajebiście - zajebisty album NOCTURNUSA "the key"
CUDO Mad wprawdzie ciężko to gdziekolwiek kupić, ba nawet ciężko ściągnąć, ale polecam - miazga!

a zaraz za nim "Symbolic" Death

- Skoczek - 04-04-2005

Cytat:Oczywiście jedyny słuszny wybór to genialny, zajebiście - zajebisty album NOCTURNUSA "the key"
CUDO wprawdzie ciężko to gdziekolwiek kupić, ba nawet ciężko ściągnąć, ale polecam - miazga!

Posiadasz ta plytke?? A widziales teledysk do "Alter Reality" Nocturnusa? Wink Mi sie udalo go zdobyc od kumpla...zajebisty!!!

- Tomash - 04-04-2005

Skoczek napisał(a):
Cytat:Oczywiście jedyny słuszny wybór to genialny, zajebiście - zajebisty album NOCTURNUSA "the key"
CUDO wprawdzie ciężko to gdziekolwiek kupić, ba nawet ciężko ściągnąć, ale polecam - miazga!

Posiadasz ta plytke?? A widziales teledysk do "Alter Reality" Nocturnusa? Wink Mi sie udalo go zdobyc od kumpla...zajebisty!!!

Posiadam to na starej, wydanej w Polsce kasecie(kojarzysz, "takt" i te klimaty)...CD poszukuje już od jakiegoś czasu, niedawno wyszedł CD z dwiema demówkami, to niby te same numery, ale jednak mogliby wreszcie wznowić ten album, klipu niestety nie znam

- Skoczek - 04-04-2005

Cytat:niedawno wyszedł CD z dwiema demówkami, to niby te same numery, ale jednak mogliby wreszcie wznowić ten album
Oj to trzeba sie bedzie zaopatrzyc!!!

- hegemon88 - 04-04-2005

Obituary "Slowly We Rot", inne kapela graja zbyt technicznie jak dla mnie.

- Anonymous - 04-05-2005

Morbid Angel - Domination

- Mario1349 - 04-05-2005

Morbidzi - Blessed Are The Sick, Death - Screaming Bloody Gore, Vital Remains - Dechristianize.

- Frustra - 04-05-2005

Death - "The Sound Of Perseverance"
Morbid Angel - "Blessed Are The Sick"

- OPOL - 04-05-2005

Dla mnie w USa rządzi:
Vital remains - Dechristianize
Cannibal Corpse - Bleednig
Cryptopsy - No so vile ale to kanada