Forum Rockmetalshop
Zlikwidować dział wojna panki - metale? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Wszystko o sprawach tego forum (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-wszystko-o-sprawach-tego-forum)
+--- Dział: Forum, forum, forum... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-forum-forum-forum)
+--- Wątek: Zlikwidować dział wojna panki - metale? (/thread-zlikwidowa%C4%87-dzia%C5%82-wojna-panki-metale)

Zlikwidować dział wojna panki - metale? - Tomash - 03-29-2005

Tak sobie siedze, i myśle(!) i wymyśliłem, że ten dział właściwie nikomu nie jest potrzebny... nic tam sie nie dzieje, sensownych postów tam jest jak na lekarstwo, zresztą niemal wszystjkie nie na temat, bo ile można czytać o pieprzonych dresach?! ja rozumiem że niektórych to bawi, a inni odczuwają chęć wypłakania się jak to im źle w szkole, i jak to u nas nie ma tolerancji(a że w innym dziale jadą po skejtach, skate punkach czy innych to już nie ważne...), ale jeśli już, to chyba można to pisać w max offtopic(albo humor)...? co o tym sądzicie??

- deathless - 03-29-2005

To wcale nie takie głupie.. no, no...

- Wars - 03-29-2005

Eee tam, takie inicjatywy i tak są bezsensu...
Admin, jak zwykle, wszystko ma w dupie...

- Tomash - 03-29-2005

warsadal napisał(a):Eee tam, takie inicjatywy i tak są bezsensu...

Nie no, ostatnio obydwaj się pojawiają

- Wars - 03-29-2005

Nie, źle mnie zrozumiałeś. Chodzi mi o to, że można ich błagać o jakieś zmiany, tygodniami, albo miesiącami, a oni cie ciepłym moczem oleją...Jeśli inicjatywa nie wypłynie od nich, to dupa.

- deathless - 03-29-2005

warsadal napisał(a):Jeśli inicjatywa nie wypłynie od nich, to dupa.

Tomash już to zaczął.
Jeżeli dużo osób będzie tak myśleć, to chyba nie będzie innego wyjścia..
albo niech bałagan zapanuje na 'Wojny...' Laughing

- Acrid - 03-29-2005

Kod:
Wojna Panki-Metale?
:D tak, tak wiemy... głupia nazwa działu, ale skoro już taki powstał, to chyba zostanie...

Skoro nic sie nie dzieje to trudno, jest wiele innych takich dzialow i jakos nadal sa. Mi on tam nieprzeszkadza,..

- deathless - 03-29-2005

Kod:
to chyba zostanie...

Chyba.
Chyba nie znaczy napewno.
Wszystko się da.

- nosferatu - 03-29-2005

Oglaszam wszem i wobec - dzial pozostanie i juz.
I nie zgadzam sie, ze nic w nim sie nie dzieje - choc nazwa rzeczywiscie moze wydawac sie glupawa, to jak widac niektorym daje duzo do myslenia. Poza tym uwazam, ze posty wypowiadajacych sie tam ludzi absolutnie NIE nadaja sie do dzialu humor. Wrecz przeciwnie, temat jest wrecz bardzo powazny, bo zahacza o problem tolerancji w ogole.
warsadal napisał(a):Eee tam, takie inicjatywy i tak są bezsensu...
Uprzejmie upraszam w/w warsadala, zeby na przyszlosc staral sie raczej nie zagladac w moje dupsko.

- Anonymous - 03-29-2005

dział powinien pozostać...
mam podobne zdanie do Nosferatu

- aXe Rose - 03-29-2005

DeMoN.|. napisał(a):dział powinien pozostać...
mam podobne zdanie do Nosferatu
Ja tak samo. Na forum jest pełno o wiele bardziej durnych tematów. A że nazwa kiepsko oddaje to, co sie w tym podforum mieści, to już trudno...

- nosferatu - 03-29-2005

Zmienilem opis dzialu - teraz bedzie wiadomo o co w nim chodzi. A glupia nazwa zostala. I tak juz pozostanie 8)

- deathless - 03-29-2005

No to teraz jedno do drugiego nie pasuje;]
Mówi się trudno i żyje się dalej Laughing

- nosferatu - 03-29-2005

deathless napisał(a):No to teraz jedno do drugiego nie pasuje;]
A dokladnie co do czego nie pasuje? Bo wydaje mi sie ze wojna (o ile taka istnieje, haha) miedzy punkami a metalami bierze sie wlasnie z braku tolerancji. Ale to akurat nie jest temat do rozwazania wlasnie tutaj.

EOF topic - zamykam.