Forum Rockmetalshop
Trasa SLAY THE WEAK: Thy Disease, Eternal Tear, Sorcerer - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Koncerty/Festiwale/Zloty Fanów (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-koncerty-festiwale-zloty-fan%C3%B3w)
+--- Wątek: Trasa SLAY THE WEAK: Thy Disease, Eternal Tear, Sorcerer (/thread-trasa-slay-the-weak-thy-disease-eternal-tear-sorcerer)

Trasa SLAY THE WEAK: Thy Disease, Eternal Tear, Sorcerer - KelThuz - 03-07-2005

Minitrasa 'SLAY THE WEAK TOUR" Thy Disease, Eternal Tear, Sorcerer
Czas : 1.04.05 - Częstochowa - klub Dast (Wolności 16)
2.04.05 - Łódź - klub muzyczny CUBE (ul. Kilińskiego 123)
3.04.05 - Warszawa - klub muzyczny PROGRESJA (ul. Kaliskiego 25a)
start: godz. 18
Bilety: przedsprzedaż - 9 zł
10 zl -w dniu koncertu

- Neth - 03-07-2005

Ja sie stawie.
Szkoda tylko ze w progresji bo tam qrewsko malo miejsca jest

- Tomash - 03-07-2005

Jak zwykle nic na śląsku, wrrrrrrrr Laughing a szkoda bo bym się przeszedł, kurde ostatnio wszystkie "podziemne" trasy omijają Katosy... ale to chyba dlatego, że ludziom u nas się w d... poprzewracało(kiedyś były praktycznie 2 - 3 pożądne koncerty co tydzień, ludzie przestali chodzić na nie( bo już "wszystko widzieli"), i efekt jest taki, że na Horrorscope'a przychodzi ok. 100 osób, a na mniej znane kapele... szkoda gadać, chyba że gig jest za darmo.

- Morte - 03-08-2005

W Progresji raczej będę... W zasadzie tylko dla Sorcerera. Tylko nie wiem czy jestem dostatecznie true... Sad

- Anonymous - 03-08-2005

z chęcią bym się wybrał gdyby to było w Rzeszowie
czemu nie ma ?

- KelThuz - 03-08-2005

DeMoN.|. napisał(a):z chęcią bym się wybrał gdyby to było w Rzeszowie
czemu nie ma ?

bo jest zdeczka za daleko i finansowo sie nie da wyrobic przy tak zaplanowanej trasie. Jednak czekamy na propozycje zagrania z MonstruM!

- Anonymous - 03-09-2005

KelThuz napisał(a):bo jest zdeczka za daleko i finansowo sie nie da wyrobic przy tak zaplanowanej trasie. Jednak czekamy na propozycje zagrania z MonstruM!
o ja pierdziele, co to by się działo MonstruM i Sorcerer - Pure Heavy Metal ! 8)
Jeśli to dojdzie do skutku (gadajcie z Gregiem z MonstruM) i taki koncert się odbędzie to na pewno przyjdę Smile

- KelThuz - 03-10-2005

Ostatecznie terminy wyglądają tak:

1.04.2005 - Częstochowa, klub Dast (Wolności 16)
2.04.2005 - Łódź, klub Cube
3.04.2005 - Warszawa, Progresja

czyli dwa ostatnie bez zmian, jedynie pierwszy zmienił się dwa razy.

- KelThuz - 03-27-2005

przypominam o trasie Slay the Weak: 1-3 kwietnia, Częstochowa, Łódź, Warszawa

poszukujemy ochotników do rozwieszania plakatów w miastach, oczywiście za darmowe wejściówki (maks. 5 na miasto). Chętni niechaj się skontaktują wpierw. Oczywiście w przypadku niewywiązania się z zadania, będzie figa z makiem.

- KelThuz - 04-03-2005

Koncert w Progresji ODWOŁANY!!! Mad Evil or Very Mad Mad Evil or Very Mad

- Kalin - 04-03-2005

KelThuz napisał(a):Koncert w Progresji ODWOŁANY!!! Mad Evil or Very Mad Mad Evil or Very Mad
Nic dziwnego, dzisiaj wszystko jest pozamykane prócz kościołów....
Restauracje, kluby, itp - wszystko zamknięte z powodu żałoby narodowej.