Killswitch Engage -
nowy - 03-06-2005
Nie widze zadnego tematu o tej kapeli to pomysalem ze ja zaloze
Polaczenie hc i metalu.
Co myslicie na ich temat
zna ich ktos.
pozdro 8)
-
deathless - 03-06-2005
"Moja inteligencja mnie powala".
Nie znam.
-
Dżemik - 03-06-2005
Pocoz zabierasz glos zatem?
Slyszalem tylko singiel promojacy najnowszy album.. Bede bardzo wdziewczny jesli ktos mi przypomni jego tytul.. Lysy ladnie spiewa..
PS> Poprawilem tytul topicu..
-
nowy - 03-06-2005
Dzieki za poprawe topicu.
a ten singiel to moze "rose of sharyn"
mi kapelka nawet przypadla do gustu
chociaz hc nie lubiem zbytnio
jak narazie wydali tylko 2 plytki
a teraz re-edycje daja
to mnie wkurza troszki wolalbym jakis nowy material
-
Flame - 03-06-2005
Nie wiem czy kawałek The End Of Heartache jest singlem, ale na pewno promował ostatnią płytę teledysk do niego.
Co do samego zespołu, metalcore ze śpiewanymi wstawkami, może być
-
Art... - 04-08-2005
z nowym wokalista stali sie pedalskim zespolem

wczesniej byli mega kosmiczni:]
- Anonymous - 04-08-2005
Kiedys grali lepiej. Teraz wyslodzili sie i podbijaja MTV. Jedyny metalcorowy utwor z The End Of Heartache to wlasnie Rose Of Sharyn, niestety tylko w 50%.
-
Dżemik - 04-08-2005
Ah.. Przypomnial mi sie tytul piesni o ktora mi chodzilo- My Last Serenade.. To jednak nie jest utwor z najnowszej plyty.. ;p Bardzo fajne toto w kazdym razie..
-
Kamael - 04-08-2005
Dżemik napisał(a):Ah.. Przypomnial mi sie tytul piesni o ktora mi chodzilo- My Last Serenade.. To jednak nie jest utwor z najnowszej plyty.. ;p Bardzo fajne toto w kazdym razie.. 
Tak, ten utwór mi też przypadł do gustu, ale był on nagrywany z dawnym wokalistą. Praktycznie na tym się zatrzymałem, a potem z nowszych dokonań usłyszałem też tylko jeden kawałek i podziękowałem. Wokal w ogóle mi nie pasuje, a i muzyka jakaś nie ta.
-
XdkyX - 04-08-2005
generalnie sa bardzo dobrzy - mocni, ekspresyjni, ciekawi...
Jak komus sie podoba KE to polecam francuzki L'Espirit Du Clan i amerykanow z One Dead Three Wouded....
- Anonymous - 04-08-2005
XdkyX napisał(a):generalnie sa bardzo dobrzy - mocni, ekspresyjni, ciekawi...
Jak komus sie podoba KE to polecam francuzki L'Espirit Du Clan i amerykanow z One Dead Three Wouded....
Panowie. EDC do KE porownywac?
-
hier_kommt_die_sonne - 04-08-2005
Mój kolega ich uwielbia, więc znam ich trochę. Widziałąm nawet takie video co sobie włosy na plecach podpalają
-
XdkyX - 04-09-2005
Rafał napisał(a):XdkyX napisał(a):generalnie sa bardzo dobrzy - mocni, ekspresyjni, ciekawi...
Panowie. EDC do KE porownywac?
ja nie porownuje tylko stwierdzam ze EDC rowniez sa dobrzy
- Anonymous - 04-09-2005
XdkyX napisał(a):ja nie porownuje tylko stwierdzam ze EDC rowniez sa dobrzy :)
Ano sa.
To ja jeszcze 6-DTC polece :]
-
XdkyX - 04-10-2005
Rafał napisał(a):XdkyX napisał(a):ja nie porownuje tylko stwierdzam ze EDC rowniez sa dobrzy 
Ano sa.
To ja jeszcze 6-DTC polece :]
rozwin bo nie kojarze