Haggard -
Vlondril - 03-03-2005
Muzyka stworzona przez haggard pozwala na oderwanie sie od szarej zeczywistosci i powrocenie w czasy smokow i rycerzy, podróz z XXI wieku prost w średniowiecze...Piekna i prawdziwa muzyka...
Re: Haggard -
Aeroth - 03-03-2005
Vlondril napisał(a):Muzyka stworzona przez haggard pozwala na oderwanie sie od szarej zeczywistosci i powrocenie w czasy smokow i rycerzy, podróz z XXI wieku prost w średniowiecze...Piekna i prawdziwa muzyka...
i co w związku z tym?
-
Vampir Lestat - 03-03-2005
haggard jest fajny, ale Therion zrobił na mnie większe wrażenie. SIRIUS B i SECRET OF THE RUNES poruszją serce
-
The_hanged_man - 03-03-2005
Haggard to fajny kawałek muzy.
Re: Haggard -
Vlondril - 03-03-2005
Aeroth napisał(a):Vlondril napisał(a):Muzyka stworzona przez haggard pozwala na oderwanie sie od szarej zeczywistosci i powrocenie w czasy smokow i rycerzy, podróz z XXI wieku prost w średniowiecze...Piekna i prawdziwa muzyka...
i co w związku z tym?
czy zakazdym razem trzeba pisac " co o tym sadzicie" ????
-
Cranmer - 03-07-2005
Pewnie, że trzeba

Bystrość, bystrość uber alles

Rzeczywiście jest to zespół który bardzo, bardzo przyjemnie się słucha. Jestem w posiadaniu trzech płytek i słucham całkiem często.
-
qsiarz - 03-07-2005
haggardzik jest fajny, szczegolnie "in pale moon shadows" i taka piosenka, nie pamietam tytulu ze przez pierwsza minute mowia tak mrocznie gotycko po lacinie a potem jaaaazda
-
Mario1349 - 03-07-2005
qsiarz napisał(a):... a potem jaaaazda 
brzmi jak na wiejskiej imprezie w remizie
-
Cranmer - 03-07-2005
[/quote] brzmi jak na wiejskiej imprezie w remizie

[/quote] W ciekawych miejscach musisz się bawić skoro tak, na pierwszy rzut oka, takowe klimaty "wyczuwasz"... winszować udanych imprez
-
Aeroth - 03-07-2005
brzmi jak na wiejskiej imprezie w remizie

[/quote] W ciekawych miejscach musisz się bawić skoro tak, na pierwszy rzut oka, takowe klimaty "wyczuwasz"... winszować udanych imprez

[/quote]
trzeba sie umiec bawic w kazdym klimacie. ja nawet 2 razy byłem na zwykłej dyskotece, nawet było fajnie i mi sie podobało bo z fajną ekipą byłem. Całkiem niedawno organizowałem charytatywny koncert hiphopowy. Ale na wiejskim weselu jeszcze nie byłem ale zamierzam to zmienic w te wakacje.
-
Vlondril - 03-09-2005
moim zdanie najlepsza piosenka jest per aspera ad astra
-
The_hanged_man - 03-10-2005
Cytat:moim zdanie najlepsza piosenka jest per aspera ad astra
Zgadzam się w całości
-
Flame - 03-10-2005
The_hanged_man napisał(a):Cytat:moim zdanie najlepsza piosenka jest per aspera ad astra
Zgadzam się w całości
Per Aspera Ad Astra jedna z lepszych. Lubię też The Observer, Final Victory i In A Fullmoon Procession
-
Skoczek - 04-07-2005
Jak dla mnie cala plytka "Eppur Si Muove" jest rozwalajaca!!!Swietna muzyka , naprawde ciekawa...Mam jeszcze "Awaking The Centuries" - tez dobra , chociaz brzemienie gorsze w porwnaniu z "eppur...".