Forum Rockmetalshop
[poszukuję] Pelerynka - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Kupię, sprzedam zamienię... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-kupi%C4%99-sprzedam-zamieni%C4%99)
+--- Dział: Odzież (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-odzie%C5%BC)
+--- Wątek: [poszukuję] Pelerynka (/thread-poszukuj%C4%99-pelerynka)

Strony: 1 2

[poszukuję] Pelerynka - iRADZIO - 01-24-2007

Poszukuje gdzieś gdzie mozna kupić (Wrocław, net) jakąs taką pelerynkę: zeby miała (duzy Smile ) kaptur i była dośc mała, taka na dlugosc plecow (wlasciwie zeby na nich lezala) a nie wlasciwie jak plaszcz Tongue tylko nie chodzi mi o jakąś folie przeciw-deszczowa

cos mniej wiecej w takim stylu:

[Obrazek: pelerynka18gl.jpg]
sorry za marny obrazek ale on jednak dobrze odzwierciedla co ja bym chcial miec Smile

- Sobota - 01-24-2007

btw po grzyba ci to ?

- iRADZIO - 01-24-2007

A takie fajne... Tongue
A tak troszq powazniej to nieraz przydaje sie kaptur a np gdy w bluzie go nie ma

- Sobota - 01-24-2007

Sorry ale jak dla mnie to bedziesz w tym wyglądał jak ciec. Na początku myślałem, że do jakisprzedstawień czy larpów, ale jak po mieście to ci odradzam i zainwestuj poprostu w bluze\kurtke z kapturem.

- Valhalla - 01-24-2007

iRADZIO napisał(a):A tak troszq powazniej to nieraz przydaje sie kaptur a np gdy w bluzie go nie ma
doradzam parasolke Tongue
ciuch dobry do jakiegoś "odtwórstwa"

- iRADZIO - 01-24-2007

Nie bede mowil na co to (raczej nei na miasto) ale by mi sie przydalo... a na obrazq to mi raczej o kroj chodzi

- Książę 2 - 01-25-2007

Kup dwa metry materiału i zrób sobie. Ja pierdolę, teraz dzieci nic nie potrafią zrobić same. Pierdolone szczeniaki kapitalistycznego chowu, niewolnicy kosumpcji i bezproduktywne marionetki systemu.

- Slapi - 01-25-2007

Książę 2 napisał(a):Ja pierdolę, teraz dzieci nic nie potrafią zrobić same. Pierdolone szczeniaki kapitalistycznego chowu, niewolnicy kosumpcji i bezproduktywne marionetki systemu.

Układu k....a

- Książę 2 - 01-25-2007

już ja wiem co chciałem powiedzieć pojaruzelowy odpadzie

- Sobota - 01-25-2007

Książę 2 napisał(a):Kup dwa metry materiału i zrób sobie. Ja pierdolę, teraz dzieci nic nie potrafią zrobić same. Pierdolone szczeniaki kapitalistycznego chowu, niewolnicy kosumpcji i bezproduktywne marionetki systemu.

Coś kurwa nie tak ? Jak ma kase i mu sie niechce to czemu niby ma sobie nie kupić (inna bajka ,ze sama pelerynka jest durnowata Tongue)

- Książę 2 - 01-25-2007

Sobota napisał(a):Coś kurwa nie tak ? Jak ma kase i mu sie niechce to czemu niby ma sobie nie kupić
Nie będę dyskutował z ideowo niespójnym sługą konsumpcyjnego wzorca życia, z kurtuazji pseudobuntownika podającym się za wroga UE.

- Sobota - 01-25-2007

Jak ktoś chce wpierdalać i byc skrajnym konsumpcjonistą to jego osprawa nie moja. I mi a tobie nic do tego.

- Valhalla - 01-25-2007

Książę 2 napisał(a):Pierdolone szczeniaki kapitalistycznego chowu, niewolnicy kosumpcji i bezproduktywne marionetki systemu.
jak dobrze, ze ja nie jestem Laughing

- Książę 2 - 01-25-2007

Valhalla napisał(a):jak dobrze, ze ja nie jestem Laughing
racja, Zlotko. Ty jesteś tylko trybikiem w wielkiej machinie sysytemu, tresowaną mechaniczną małpką ukierunkowaną do wykonywania wyuczonych czynności i ślepą na wszystko inne.

- Dark Lord - 01-26-2007

Wobec tego kim ty jesteś??
Jesteś jednym z trybików machiny pędzącej do samozagłady czy może jakimś wybrańcem Wink (Neo(n)?)

P.S. co do tematu
moim zdaniem lipa w czymś takimś chodzić