[poszukuję] Pelerynka -
iRADZIO - 01-24-2007
Poszukuje gdzieś gdzie mozna kupić (Wrocław, net) jakąs taką pelerynkę: zeby miała (duzy

) kaptur i była dośc mała, taka na dlugosc plecow (wlasciwie zeby na nich lezala) a nie wlasciwie jak plaszcz

tylko nie chodzi mi o jakąś folie przeciw-deszczowa
cos mniej wiecej w takim stylu:
![[Obrazek: pelerynka18gl.jpg]](http://img241.imageshack.us/img241/3972/pelerynka18gl.jpg)
sorry za marny obrazek ale on jednak dobrze odzwierciedla co ja bym chcial miec
-
Sobota - 01-24-2007
btw po grzyba ci to ?
-
iRADZIO - 01-24-2007
A takie fajne...

A tak troszq powazniej to nieraz przydaje sie kaptur a np gdy w bluzie go nie ma
-
Sobota - 01-24-2007
Sorry ale jak dla mnie to bedziesz w tym wyglądał jak ciec. Na początku myślałem, że do jakisprzedstawień czy larpów, ale jak po mieście to ci odradzam i zainwestuj poprostu w bluze\kurtke z kapturem.
-
Valhalla - 01-24-2007
iRADZIO napisał(a):A tak troszq powazniej to nieraz przydaje sie kaptur a np gdy w bluzie go nie ma
doradzam parasolke

ciuch dobry do jakiegoś "odtwórstwa"
-
iRADZIO - 01-24-2007
Nie bede mowil na co to (raczej nei na miasto) ale by mi sie przydalo... a na obrazq to mi raczej o kroj chodzi
-
Książę 2 - 01-25-2007
Kup dwa metry materiału i zrób sobie. Ja pierdolę, teraz dzieci nic nie potrafią zrobić same. Pierdolone szczeniaki kapitalistycznego chowu, niewolnicy kosumpcji i bezproduktywne marionetki systemu.
-
Slapi - 01-25-2007
Książę 2 napisał(a):Ja pierdolę, teraz dzieci nic nie potrafią zrobić same. Pierdolone szczeniaki kapitalistycznego chowu, niewolnicy kosumpcji i bezproduktywne marionetki systemu.
Układu k....a
-
Książę 2 - 01-25-2007
już ja wiem co chciałem powiedzieć pojaruzelowy odpadzie
-
Sobota - 01-25-2007
Książę 2 napisał(a):Kup dwa metry materiału i zrób sobie. Ja pierdolę, teraz dzieci nic nie potrafią zrobić same. Pierdolone szczeniaki kapitalistycznego chowu, niewolnicy kosumpcji i bezproduktywne marionetki systemu.
Coś kurwa nie tak ? Jak ma kase i mu sie niechce to czemu niby ma sobie nie kupić (inna bajka ,ze sama pelerynka jest durnowata

)
-
Książę 2 - 01-25-2007
Sobota napisał(a):Coś kurwa nie tak ? Jak ma kase i mu sie niechce to czemu niby ma sobie nie kupić
Nie będę dyskutował z ideowo niespójnym sługą konsumpcyjnego wzorca życia, z kurtuazji pseudobuntownika podającym się za wroga UE.
-
Sobota - 01-25-2007
Jak ktoś chce wpierdalać i byc skrajnym konsumpcjonistą to jego osprawa nie moja. I mi a tobie nic do tego.
-
Valhalla - 01-25-2007
Książę 2 napisał(a):Pierdolone szczeniaki kapitalistycznego chowu, niewolnicy kosumpcji i bezproduktywne marionetki systemu.
jak dobrze, ze ja nie jestem
-
Książę 2 - 01-25-2007
Valhalla napisał(a):jak dobrze, ze ja nie jestem Laughing
racja, Zlotko. Ty jesteś tylko trybikiem w wielkiej machinie sysytemu, tresowaną mechaniczną małpką ukierunkowaną do wykonywania wyuczonych czynności i ślepą na wszystko inne.
-
Dark Lord - 01-26-2007
Wobec tego kim ty jesteś??
Jesteś jednym z trybików machiny pędzącej do samozagłady czy może jakimś wybrańcem

(Neo(n)?)
P.S. co do tematu
moim zdaniem lipa w czymś takimś chodzić