Forum Rockmetalshop
Formuła 1... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Formuła 1... (/thread-formu%C5%82a-1)

Strony: 1 2

Formuła 1... - Dance Of Death - 11-03-2005

czekam na zagorzałych kibiców F1 Big GrinBig Grin
Komu kibicujecie ? od ilu lat oglądacie i interesujecie sie Formułą 1 ? Smile

- Vomitor - 11-03-2005

Jakbyś ty kierował bolidem to zawzięcie kibicowałbym tobie czekając aż dupniesz w bandę.

- RamzeS - 11-03-2005

Vomitor napisał(a):Jakbyś ty kierował bolidem to zawzięcie kibicowałbym tobie czekając aż dupniesz w bandę.
[Obrazek: rotfl4kw.gif][Obrazek: rotfl4kw.gif][Obrazek: rotfl4kw.gif][Obrazek: rotfl4kw.gif][Obrazek: rotfl4kw.gif][Obrazek: rotfl4kw.gif][Obrazek: rotfl4kw.gif][Obrazek: rotfl4kw.gif][Obrazek: rotfl4kw.gif][Obrazek: rotfl4kw.gif][Obrazek: rotfl4kw.gif]

- Dżemik - 11-03-2005

Nie rozsiewajcie zlych fluidow, towarzyszu..

Niespecjalnie sie tym interesuje.. Wiem tylko kto jest w czubie klasyfikacji generalnej.. :]

Pytanie mam- Tyle sie trabilo o debiucie Kubicy w F1, ale jakos po wyscigu w Szanghaju (czy gdzie to sie odbywalo), nic o nim nie slychac.. Wystartowal w koncu, czy nie?

- Dance Of Death - 11-03-2005

Głośno to i było... ale nietsety Kubica nie dostał na czas licencji F1, co nieumożliwiło wystarotwanie na czas... ale jesli dostałby ta licencje to i tak wystąpił by tylko w 2-godzinny treningu. Pocieszające jest to ze Kubica został zaproszony na testy do Renault za wygranie World Series By Renault. Trzymamy kciuki za sezon 2006 z udziałem ROBERTA !!!

- Tuomasss - 11-04-2005

O kurcze, temat dla mnie Big Grin.
F1 uwielbiam i wiernie kibicuję Kimiemu Raikkonenowi, a wcześniej Hakkinenowi.
A może by tak wrażenia z sezonu? Alonso mistrzem świata ( a miało być tak pięknie Crying or Very Sad ), ogólnie słaba, w porównaniu z poprzednimi sezonami, forma Schumachera, pech jaki wiecznie dopadał kierowców Mclarena (ach, nie zapomnę jak Raikkonenowi po jakiś 30 okrążeniach prowadzenia po prostu padł samochód, prawie się popłakałem) i numery jakie odwalał Montoya (chociażby to jak na przedostatnim okrążeniu wypadł z trasy i tym samym stracił prowadzenie).
W sprawie Roberta to żal wielki że nie otrzymał superlicencji, naprawdę na to liczyłem. Cieszy za to jego zwycuięstow w World Series by Renault i fakt że będzie mógł pojeździć bolidem Renault. No i pozostaje nam mieć nadzieję że rzeczywioście wkrótce zobaczymy Polaka startującego z najlepszymi kierowcami na świecie.

- Acrid - 11-04-2005

Tuomasss napisał(a):F1 uwielbiam i wiernie kibicuję Kimiemu Raikkonenowi, a wcześniej Hakkinenowi.

Praktycznie identycznie, tyle, ze ja wczesniej kibicowalem David'owi Coulthard'owi, ale stajnia jak widac ta sama ;)

Ogladalem od sezonu 1998 do 2004. Niestety nie obejrzalem zadnej rywalizacji w tym sezonie, sam nie wiem czemu. Moze z powodu dziwnych zmian i regulaminu.

Najlepsze GP to oczywiscie Monte Carlo/Monako.

- Dance Of Death - 11-04-2005

no ja od samego poczatku kibicuje Schumacher'owi Smile co do sezonu 2005 to poprostu lipa... zmiany w regulaminie dążą do niszczenia F1. Wyscigi sa nudne, a czołowka jak była dobra tak jest nadal. Najlepsze lata f1 to sa lata 80 i 90 w których to były prawdziwe wyscigi. A teraz to dosłownie kierowcy odwalają Niedzielny Spacer po torze.
najlepsze GP hmmm Spa, i Hockenheim.

- Elvis - 11-04-2005

Acrid napisał(a):Najlepsze GP to oczywiscie Monte Carlo/Monako.

O Panie, to już miazga jak dla mnie (chociaż się nie znam, ale mój stary też się nad tym GP spuszcza). Przeca tam to jedyną możliwością wyprzedzania jest sytuacja, w której gość przed kierowcą zjedzie na zmianę kapci czy tankowanie, co dla mnie automatycznie czyni wyścig nudnym.

A Btw to wolę sobie Moto GP pooglądać.

- Tuomasss - 11-04-2005

Oż, Monete Carlo jest genialnym wyścigiem, już same widoki sprawiają że warto spędzić te dwie godziny przed telewizorem. Uliczne tory to jest to! Big Grin
I jeszcze dużą sympatią, sam nie wiem czemu, darzę tor Silverstone.
Jeśli chodzi o zmiany przepisów to rzeczywiście zabijają ducha F1, na przykład zakaz zmiany opon w trakcie wyścigu strasznie mnie zabolał. Przecież to najfajniejsze momenty były kiedy w trakcie pit stopu mechanicy zmieniali w kilka sekund wszytskie koła, pełne efekciarstwo. Big Grin Chociaż z tego co się orientuję ma zostać to w następnym sezonie przywrócone.

- Dance Of Death - 11-20-2005

No mam taką nadzieje... bo opony to nie tylko efekt w boxach ale takze bezpieczeństwo i jakoś jazdy... w tym sezonie Schumi zamiast scigac rywali - oszczędzał opony by dojechac do mety i to m.in zabiło Ferrari

EDIT: Jak ktoś zdobędzie regulamin na sezon 2006 to prosze o linka Big Grin

Kubica został ViceMistrzem w Wyścigiu InterKontynentalnym 8) braffo

- Dance Of Death - 12-01-2005

Kubica szaleje Big GrinBig GrinBig Grin 6 pozycja na treningu w Kataloni... co prawda wszystkich nie było... no ale czas bardzo dobry... 8)

- Dance Of Death - 12-20-2005

http://sport.wp.pl/kat,1775,wid,8127918,wiadomosc.html?rfbawp=1135084121.653&ticaid=4c0f

brawo brawo Big Grin 8)

- Mario1349 - 01-30-2006

a ja tam od kilku dobrych lat jestem wiernym kibicem teamu BAR-Honda, nie zmieniam ulubionego teamu w zależności od tego który jest na szczycie,

- Danse Macabre - 03-01-2006

http://motoryzacja.interia.pl/wydarzenia/sporty/news?inf=722085

nio i mamy nowy regulamin. Stare zasady w pit-lane to jest to !