Forum Rockmetalshop
Sidney Polak - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: Sidney Polak (/thread-sidney-polak)

Strony: 1 2

Sidney Polak - 7th seeker - 02-16-2005

Jestem ciekaw co onim sądzicie????

- Pandora - 02-16-2005

Krótko: nie trawię Evil or Very Mad

- gabrysia - 02-16-2005

Me too :? Homiczówka, homiczówka...Nie przypominam wam jebanego czubka? O tak Wink

- agnes - 02-16-2005

Stanął na wysokości (a raczej niskości) polskiej muzyki rozrywkowej...

- Anonymous - 02-16-2005

gabrysia napisał(a):Me too :? Homiczówka, homiczówka...Nie przypominam wam jebanego czubka? O tak Wink
tak gabrysiu, przypominasz Smile (joke)

a co to tego kolesia: debil jakich wielu, kolejny komercyjny śmieć wykonywujący znienawidzony przeze mnie kretyński gatunek muzyki.... Evil or Very Mad
(KILL'EM ALL)

- gabrysia - 02-16-2005

DeMoN.|. napisał(a):
gabrysia napisał(a):Me too :? Homiczówka, homiczówka...Nie przypominam wam jebanego czubka? O tak Wink
tak gabrysiu, przypominasz Smile (joke)
Ej, ej, ej. Ja tak pięknie przerobiłam ten jakże "ambitny" tekst, a Ty się ze mnie śmiejesz Crying or Very Sad Wink

- tix - 02-16-2005

zajebisty jest utwor: RAGGA RAP, oh yeah!

hare siec hare siec, piwo, sex, muza hare! Big Grin powaga, podoba mi sie XD

reszty nie sluchalem, no moze jescze tequila jest spok ;]

- Dżemik - 02-16-2005

Slyszalem tylko wyzej wspomniana Homiczowke.. Da sie sluchac.. lepsze w kazdym razie niz Manson czy inny Manowar..

- tix - 02-16-2005

sciagnij ragga rap, jest swietny inny niz wszytkie Wink

- Kalin - 02-16-2005

Tomash napisał(a):
Dżemik napisał(a):Slyszalem tylko wyzej wspomniana Homiczowke.. Da sie sluchac.. lepsze w kazdym razie niz Manson czy inny Manowar..

Jak nie trawie Manowara, to tym razem przesadziłeś Laughing
niech to Valhalla przeczyta to was pozabija Laughing
A co do tematu to ja generalnie nic do gościa niemam, bo niby co miał bym miec? Robi muze której nie trawie, ale git, niech robi co chce.

- wilk_fenriz - 02-16-2005

nie trawie jego muzyki ale szanuje go bo wiem ze jego album odbil sie szerokim echem w swiatku - a w dzisiejszych czasow trudno jest nagrac taki album jaki nagral polak bo ten gatunek jest juz jakby nie bylo bardzo wyeksploatowany.

- Vlkodlak - 02-16-2005

znam tylko Chomiczówke i chwała za to, że nie więcej Laughing

- #Darkness# - 02-16-2005

Me too...Jak dla mnie to muza nie bardzo do słuchania, ale cóż niektórym to się podoba...hmm sa gusta i gusciki...chociaż na tle całego hh to raczej znosne (eh sasiad robi mi koncerty) Tongue

- Anonymous - 02-17-2005

Dżemik napisał(a):Slyszalem tylko wyzej wspomniana Homiczowke.. Da sie sluchac.. lepsze w kazdym razie niz Manson czy inny Manowar..

tak Dżemiku, czyżby zmiana gustów muzycznych? Laughing
-------------------------------------------------------------
odwalcie sie od ManOwaR... Evil or Very Mad

- Vlkodlak - 02-17-2005

Darkness: zemścij sie Smile