Sidney Polak -
7th seeker - 02-16-2005
Jestem ciekaw co onim sądzicie????
-
Pandora - 02-16-2005
Krótko: nie trawię
-
gabrysia - 02-16-2005
Me too :? Homiczówka, homiczówka...Nie przypominam wam jebanego czubka? O tak
-
agnes - 02-16-2005
Stanął na wysokości (a raczej niskości) polskiej muzyki rozrywkowej...
- Anonymous - 02-16-2005
gabrysia napisał(a):Me too :? Homiczówka, homiczówka...Nie przypominam wam jebanego czubka? O tak 
tak gabrysiu, przypominasz

(joke)
a co to tego kolesia: debil jakich wielu, kolejny komercyjny śmieć wykonywujący znienawidzony przeze mnie kretyński gatunek muzyki....
(KILL'EM ALL)
-
gabrysia - 02-16-2005
DeMoN.|. napisał(a):gabrysia napisał(a):Me too :? Homiczówka, homiczówka...Nie przypominam wam jebanego czubka? O tak 
tak gabrysiu, przypominasz
(joke)
Ej, ej, ej. Ja tak pięknie przerobiłam ten jakże "ambitny" tekst, a Ty się ze mnie śmiejesz
-
tix - 02-16-2005
zajebisty jest utwor: RAGGA RAP, oh yeah!
hare siec hare siec, piwo, sex, muza hare!

powaga, podoba mi sie XD
reszty nie sluchalem, no moze jescze tequila jest spok ;]
-
Dżemik - 02-16-2005
Slyszalem tylko wyzej wspomniana Homiczowke.. Da sie sluchac.. lepsze w kazdym razie niz Manson czy inny Manowar..
-
tix - 02-16-2005
sciagnij ragga rap, jest swietny inny niz wszytkie
-
Kalin - 02-16-2005
Tomash napisał(a):Dżemik napisał(a):Slyszalem tylko wyzej wspomniana Homiczowke.. Da sie sluchac.. lepsze w kazdym razie niz Manson czy inny Manowar..
Jak nie trawie Manowara, to tym razem przesadziłeś 
niech to Valhalla przeczyta to was pozabija
A co do tematu to ja generalnie nic do gościa niemam, bo niby co miał bym miec? Robi muze której nie trawie, ale git, niech robi co chce.
-
wilk_fenriz - 02-16-2005
nie trawie jego muzyki ale szanuje go bo wiem ze jego album odbil sie szerokim echem w swiatku - a w dzisiejszych czasow trudno jest nagrac taki album jaki nagral polak bo ten gatunek jest juz jakby nie bylo bardzo wyeksploatowany.
-
Vlkodlak - 02-16-2005
znam tylko Chomiczówke i chwała za to, że nie więcej
-
#Darkness# - 02-16-2005
Me too...Jak dla mnie to muza nie bardzo do słuchania, ale cóż niektórym to się podoba...hmm sa gusta i gusciki...chociaż na tle całego hh to raczej znosne (eh sasiad robi mi koncerty)
- Anonymous - 02-17-2005
Dżemik napisał(a):Slyszalem tylko wyzej wspomniana Homiczowke.. Da sie sluchac.. lepsze w kazdym razie niz Manson czy inny Manowar..
tak Dżemiku, czyżby zmiana gustów muzycznych?
-------------------------------------------------------------
odwalcie sie od ManOwaR...
-
Vlkodlak - 02-17-2005
Darkness: zemścij sie