perkusja i akcesoria - Anonymous - 06-15-2004
sprzedam używaną stopę YAMAHA cena około 200 PLN. stan dobry. wszystko działa. bijak dobrze chodzi - jest szybka!! Zdjęcia wysyłam na maila. sprzedaje bo uzywam twina.
-
NMN - 06-15-2004
cos mnie nie zalogowało. ale to byłem ja.
-
Jakub - 06-29-2004
droga sprzedajesz a yamaha robi cienkie stopy
d -
MS_MICHU - 10-02-2004
trudno sie gra na perkusji? łatwo czy trudno sie można nauczyć na perkusji grać?
p.s ja bym mugł kupic tylko zdj. musze widzeć..;d;d; 8) 8)
-
Aeroth - 10-02-2004
czy trudno? zależy jak komu, jednym idzie łatwiej innym trudniej. a już w poniedziałek próba
i we wtorek :]
-
DOJCZ - 10-05-2004
perkusja ?? czy trudna ?? przez pierwszy rok jest nawet łatwym instrumentem ale jak dochodzi technika (jedynki dwójki paradidle NUTY
(zgrozo)) to sie zaczynają schody,lecz polecam baaaardzo.
-
Aeroth - 10-05-2004
eee co to znaczy "przez pierwszy rok jest łatwym instrumentem ale jak dochodzi technika (jedynki dwójki paradidle...)" to co sie robi przez pierwszy rok jak nie własnie to?
-
aXe Rose - 10-05-2004
ja gram tylko na gitarze, ale na perkusji jest chyba tak samo: najtrudniejsze są początki, a potem im więcej umiesz, tym większą Ci to sprawia przyjemność
-
DOJCZ - 10-06-2004
chodzi mi oto ze jak zaczynasz gre na bebnach to najczesciej tłuczesz bez umiaru w bebny (zeby było głosno) uczysz sie najprostszych numerów(chyba ze ktos odrazu idze do szkoły muzycznej)a dopiero jak później (gdy wiesz ze opłaca sie bardziej ruszac samym nadgarstkiem niz całą reka) zaczyna sie zabawa w technike (przynajmniej tak było umnie).
Jezeli Cie uraziłem to przepraszam.Ja poprostu paradidle ,jedynki dwójki zaczołem sie uczyc gdzieś po 1,5 roku gdy sie zapisałem na szkołę muzyczną (i tak zrezygnowałem z nauki nut
)bo mi wystarczy nauka samej techniki gry.
-
Aeroth - 10-06-2004
nie spoko nie uraziłeś bo ja sam długo nie gram tylko ja zaczynałem od wszystkiego na werblu :] W piątek próba w nowym składzie. Fajnie będzie :]
-
Helu - 02-09-2005
pierwszy rok to nawalanka bez ładu i składu a szkoła muzyczna duuuuuuuuuuużo daje nutki nie są aż tak straszne jak gra się fajune utwotki
-
Kaktus. - 03-25-2005
no tak pierwsze kroki były dla mnie makabryczne ciężko było to wszystko podzielić teraz już jest lepiej i można sobie bębnić
najgorsze jest to że nie ma się własnej perkusji to naprawde utrudnia nie można sobie ćwiczyć tyle ile się chce:/
-
Alsvartr - 03-25-2005
Perka wogóle nie jest dla mnie
Gubię rytm, gdyzgym zacząl nawalać stopami zapomniałbym o rękach
-
deathless - 03-25-2005
A ja bardzo chciałabym się nauczyć grać na perkusji
Ale nie wyobrażam sobie gry na perkusji z nut....
-
tix - 03-27-2005
doszedlem do wniosku ze po roku grania samodzielnego GOWNO umiem, biore po maturze lekcje nie ma chuja..