Storm -
qba32167 - 02-02-2005
Witam
Chciałem napisać o zespole Storm ale nie wiem dokładnie jaki to jest typ muzyki coś jak połączenie folku z metalem więc napisze to tutaj...
Słyszeliście o tej kapeli ?? Dla mnie jest świetna ale wydali tylko jedną płytę ( Nordavind ) bo sie zeszli ludzie z różnych zespołów i nagrali wspólnie płytę
Ahhh ten norweski wolak ( uwielbiam to ) Satyr i Fenriz bardzo dobrze śpiewają a w szczególności wokal Kari Rueslatten poprostu przepiękny...
Może jeszcze kiedyś zejdą się razem i nagrają kolejną płytę bo pierwsza Nordavind była poprostu SUPER!!!!
Napiszcie co o niej sądzicie
Pozdrówka
-
boczex - 02-02-2005
nom zgodzie sie z przedmowca ale wedlug mnie jest to poprostu Arcydzieł, byliby slawni jakby cos wiecej zrobili a tak tylko 1 album razem wydali ale za to perelka.swietny wokal i ten norweski

szkoda ze tylko 7 piosenek
-
pchla - 05-07-2005
mam słyszałem popieram przedmówców... fajny ten kawalek tylko z bębnem...
Re: Storm -
Alsvartr - 05-08-2005
qba32167 napisał(a):Satyr i Fenriz bardzo dobrze śpiewają a w szczególności wokal
Gdyby to zobaczyli, to chyba zajebali by Cię na miejscu

śpiewają ROTFL, może jeszcze powiesz, że Darkthrone ma zajebiste piosenki??
Re: Storm -
Nevermore - 05-08-2005
Alsvartr napisał(a):qba32167 napisał(a):Satyr i Fenriz bardzo dobrze śpiewają a w szczególności wokal
Gdyby to zobaczyli, to chyba zajebali by Cię na miejscu
śpiewają ROTFL, może jeszcze powiesz, że Darkthrone ma zajebiste piosenki??
Tja ludzie jeszcze nie rozumieja że Growl to tylko sposób wydobywabia dźwięku, a nie sposób śpiewania :?
-
hegemon88 - 05-08-2005
Zapusc Perunwit, poczuj roznice!
-
G - 06-02-2005
Też mam "Nordavind" ,zajebista płyta. Szkoda ,że nagrali tylko . A kto w ogóle brał udział w tym projekcie ,bo ja nie wiem?
-
Vlad - 06-12-2005
To chyba niewłaściwy dział forum, methinks.