Forum Rockmetalshop
Co Sadzicie O Bad Religion ?? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Punk/Hardcore (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-punk-hardcore)
+--- Wątek: Co Sadzicie O Bad Religion ?? (/thread-co-sadzicie-o-bad-religion)

Strony: 1 2 3

Co Sadzicie O Bad Religion ?? - \\\ AlucarD /// - 01-22-2005

Chcialbym Aby Znalazly Sie Tu Opinie Na temat Tego Zespolu ...................................................................

Na wstepie Napisze Ze Jest To Jeden Z Moich Ulubionych Zespolow Punk/Rockowych ...

Czekam Na Posty ....

- Slayerd - 01-22-2005

Zespół jest świetny. Co prawda gra od dawna ale nadal trzyma bardzo wysoki poziom. Teksty są genialne. Big Grin

Hmmmm .... - \\\ AlucarD /// - 01-22-2005

Nareszcie Ktos Porzadny ... Powiem Ci JEdno Stary ... Jak Slysze Kyoto Now, Supersonic Czy Inne Piosenki ...
Cos Sie Dzieje ... Ta Muza Porywa ... A Ze Graja Od Dawna ... Ciesz Mnie Nowa Plyta Z 2004 - Znow Stare Dobre Bad Religion 8)

- Slayerd - 01-22-2005

Nie ma to jak Sinister Rouge albno La Is Burning na początek dnia.
Hehe a zaczęło się od Skyscraper i I Want To Conquer The World...

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 01-22-2005

Nio Sinister Rulezzzz ... A Najlepsze Plytki ?? Dla Mnie To Empire Strikes First/The Grey Race/The Proces Of Belief/Recipe For Hate ... Mam Nadzieje Ze Niedlugo Przyjada Do Polski Zagrac Jakies Koncerto ... Juz Tam Bede Koczowal Tydzien Przed Rozpoczeciem Big Grin

- XdkyX - 01-22-2005

hmmm......."The empire strikes first" w porownaniu do "Process of belief" jest wg. gorszy, ale generalnie BR sa calkiem niezli...."Punk rock song" jest genialny.

Hmmmm ... - \\\ AlucarD /// - 01-22-2005

Nio ... Zgodze Sie ... Ale Pelny Respect Dla BR ... Szkoda Ze TAk Malo Ludu Tego Slucha ... Teraz Jakies Same Dziwne Zespoly ... Znaczy Fajno Graja ... Ale To nIe To Samo Co Dobry Stary Punk Rock Sad

- justME - 01-23-2005

Big Grin widze Alu że Cie temat wciągnął, hehe - co do BR to fakt faktem zajebista kapela, ale i tak pozostane przy swoim "wypi****lonym w kosmos super zajebistym mega wypasionym kochaniutkim Goldfinger'ku"

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 01-23-2005

Goldfinger .. W Sumie Spocx kapelka ... Ale Ja Wole Starszy Punc Rock ... A Ty nie Siedz Miszczu Na Forum Tylko Za Bloga Sie Bierz I Strone

BAD RELIGION - wenus15 - 01-23-2005

ten zespół jest świetny...ale Cardle of Filth tez jest nieziemskie... I KaT....I Włochaty Smile jestem tu jedyna dziewczyną??
Laughing PUNKROCK RZĄDZI Smile

Rolleyes

Wenus ,... Posluchaj Sobie Ramones The Clash Exploited Bad Religion ... To Sa Najpiekniejsze Zespoly Big Grin

W Sumie Neo Punk Rock Tez Mi Sie Podoba Ale Nie TAk BArdzo Jak Ten Stary Big Grin

- wenus15 - 01-23-2005

poslucham poslucham Smile ale ja tam wole polski punk Big Grin ale nikt nie przebija Purpurowych Godów Kata :] hehe

- Emma - 01-23-2005

wenus nie jestes jedyna dziewczyna
mi sie ostatnio znowu wlaczyla wizja na Clash Smile boscy sa

Clash ... Po Mojemu Jeden Z Najlepszych Punkowych Zespolow Jaki Kiedykolwiek Istnial ... Hmmm ... Boscy To Za Malo Powiedziane ... Tego Nie Da Sie Wyrazic Slowami ...

Wenus ... Posluchaj Sobie Plytki Bad Religion ... Proces Of Belief ... Odplyniesz ...

:( - wenus15 - 01-23-2005

nie mam tego albumu Sad Sad