Forum Rockmetalshop
Mistrzostwa Europy - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Mistrzostwa Europy (/thread-mistrzostwa-europy)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

Mistrzostwa Europy - Prisca - 06-14-2004

No jak tam u was z mistrzostwami, bo ja szczerze powiedziawszy dla oderwania się od codzienności, planuję sobie obejrzeć dzisiajszy mecz na TVP1 ;]

A co do faworytów to nie mam Wink jak narazie Tongue

- Rhonwen - 06-14-2004

Ja szczerze mówiąc ani troszeczkę się tym nie interesuję i nie mam zielonego pojęcia co, kto, z kim, gdzie i kiedy Wink

- moocker - 06-14-2004

Rhonwen napisał(a):Ja szczerze mówiąc ani troszeczkę się tym nie interesuję i nie mam zielonego pojęcia co, kto, z kim, gdzie i kiedy Wink
To zupełnie tak jak ja Wink (I wszyscy mi mówią, że dziwak jestem Tongue)

- Prisca - 06-14-2004

moocker napisał(a):
Rhonwen napisał(a):Ja szczerze mówiąc ani troszeczkę się tym nie interesuję i nie mam zielonego pojęcia co, kto, z kim, gdzie i kiedy Wink
To zupełnie tak jak ja Wink (I wszyscy mi mówią, że dziwak jestem Tongue)
hehe na dziwaka to jak narazie wychodzę JA Tongue

- Acrid - 06-14-2004

Ogladam, jak na razie nie opuscilem zadnego meczu, zreszta, trudno opuscic skoro TV w kompie Wink
Swojego faworyta nie mam, ale mam nadzieje ze Holandia pokaze na co ja stac.

- Prisca - 06-14-2004

HOLANDIA - kocham ten zespół Big Grin [mam nadzieję, że razem z Niemcami wyjdą z grupy ;] Davids rządzi. Ten gość jest świetny, zwłaszcza jak drze koty z arbitrami Tongue

Ale jaki zonk był w meczu Anglia - Francja ... 2 gole w ostatnich [niecałych] 2 minutach Tongue

A teraz Włochy - Dania - 0:0 hmm przegrałąm zakład. Stawiałam, że będzie 1:0 dla Włochów ;] achh ten hazard Tongue

- Rhonwen - 06-14-2004

Moocker, fajno nie jestem odosobniona Big Grin i wcale nie jesteś dziwak, co w tym ciekawego jak 22 osoby biegają w tą i z powrotem za piłką Tongue

- Prisca - 06-14-2004

Rhonwen napisał(a):Moocker, fajno nie jestem odosobniona Big Grin i wcale nie jesteś dziwak, co w tym ciekawego jak 22 osoby biegają w tą i z powrotem za piłką Tongue

No w zasadzie nie ma tu filozfofi, ale kurde jak się człowiek wciągnie ... Big Grin

- Acrid - 06-14-2004

Rhonwen napisał(a):co w tym ciekawego jak 22 osoby biegają w tą i z powrotem za piłką Tongue

Zazwyczaj to biega 20 Wink Bo te 2 to spokojniutko odpoczywaja miedzy slupkami Wink

Akurat lubie ogladac, z uprawianiem jest troche gorzej,.. Wink

- Rhonwen - 06-14-2004

no ale jak piłka jest przy bramce to też biegają Wink

- moocker - 06-14-2004

jakby tak biegali w pełnych zbrojach płytowych to nawet bym pooglądał Wink

- Rhonwen - 06-14-2004

o! ja też, ja też!
Tylko, że mieliby raczej trochę problemów z szybkim poruszaniem się Wink

- paszczak - 06-16-2004

stawiam na niemcy!

- Acrid - 06-16-2004

Dzisiaj sa fajne mecze: