Resident Evil -
Ajana - 01-18-2005
Kto oglądał z was Residenta.Jakie wrażenia macie po obejrzeniu filmu??
Ogladalem -
Gut Infector - 01-18-2005
Ogladalem filmik (obie czesci). Jedynka byla nawet, ale dwojka byla troszke hujowa:/. Moze mam takie zdanie ze gralem duzo w gry z tej serii np. pierwsza czesc filmu ma duzo motywow z gry RESIDENT EVIL 2, a druga czesc filmu znow z RESIDENT EVIL 3. Mam nadzieje ze nie zrobia kolejnej czesci bo wtedy wyjdzie kaszana na miare JASON X lub FREEDY vs. JASON:/
-
Pandora - 01-18-2005
Też oglądałam obie części, ale w gry nie grałam. Oglądało się całkiem przyjemnie, ale bez rewelacji.
Re: Resident Evil -
Hagall - 01-18-2005
Ajana napisał(a):Kto oglądał z was Residenta.Jakie wrażenia macie po obejrzeniu filmu??
Przykre.

To się nadaje na dobranockę dla dzieci a nie jako horror.Tak przymulonej produkcji dawno nie oglądałem.Kaczor Donald pewnie bardziej trzymałby widza w napięciu niż ten bzdet amerykański.
-
SHOX! - 01-28-2005
Grałem z gry i jako znawca serii, stwierdzam, że TAKIEJ PADAKI nie widziałem nigdy, jedynka lepsza od dwójki ( w 2 kuleje niemal wszystko, gra aktorska, montaż, dzwięk ) śmiechowisko, ale gra się sprzedała to film też się sprzeda co nie ?
-
Emhyr - 01-31-2005
....jedynka ciekawa....dwójkę ratuje tylko trochę Nemesis i na tym koniec... :?
-
tix - 01-31-2005
! ratuje Jill Valentine - moja przyszla zona! aah pieknosc nad pieknosciami.. :]~~~~~
-
Freak - 02-18-2005
Kiedy wybierałem sie na tej film to miałem nadzieje na coś wiecej, liczyłem ze bedzie klimacik jak w grze... a tu az oczy bolały od tych wszystkich "efektownych" scen walki, ktore wg. mnie psuły nieco klimat. Ale najgorsze przegięcie to i tak była walka Alice z Nemesisem... o fuck, juz myslałem ze pod koniec zaczną sie całować
-
SHOX! - 02-19-2005
No a czego się spodziewałeś ??? widziałeś kiedyś dobry film oparty o grę ??? bo ja chyba nie ...
-
Kalin - 02-19-2005
SHOX! napisał(a):No a czego się spodziewałeś ??? widziałeś kiedyś dobry film oparty o grę ??? bo ja chyba nie ... 
Mortal Kombat
Oczywiście żartuje, żeby nie było
-
Vergilius - 02-24-2005
jedyne co podobało mi się w Resident'cie to Milla Jovovich chyba tylko ona utrzymuje "klimat"
A Jill była tragiczna. Nie cierpie taki babek w filmach!
Re: Resident Evil -
Arieen - 05-07-2005
Hagall napisał(a):Ajana napisał(a):Kto oglądał z was Residenta.Jakie wrażenia macie po obejrzeniu filmu??
Przykre.
To się nadaje na dobranockę dla dzieci a nie jako horror.Tak przymulonej produkcji dawno nie oglądałem.Kaczor Donald pewnie bardziej trzymałby widza w napięciu niż ten bzdet amerykański.
Dokładnie. Zgadzam się w 100 %. Jak na horror to to wogóle nie było strasznie. No, nie twierdze, że film był zły, bo całkiem mi się podobał, ale... szczerze mówiąc nie wydałabym znowu kasy, żeby obejrzeć jeszcze raz. A były filmy, na które z wielką radością kupowałam po raz n-ty bilet.
-
Beast King - 05-08-2005
Zero klimatu. Wolę gry
-
sikacz - 05-11-2005
jedynka jest spoko , ale za to dwojke widzialem raz i nie mam zamiaru wiecej tego ogladac :/
-
Druciak - 05-11-2005
tak, tak, jedynka lepsza, dwójka bardziej głupia, nudna, nieciekawa... ech, no ale tak to już jest.... ale to takie niestraszne jest... :?