Forum Rockmetalshop
Behemoth in Poland... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Koncerty/Festiwale/Zloty Fanów (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-koncerty-festiwale-zloty-fan%C3%B3w)
+--- Wątek: Behemoth in Poland... (/thread-behemoth-in-poland)

Strony: 1 2

Behemoth in Poland... - Emhyr - 01-11-2005

No nasz rodzima kapelka wreszcie się zebrała do zagrania na starych śmieciach... Big Grin

...ktoś się wybiera?

...ja mam już bilecik na inaugurację w Krakowie 01.03.2005

- hegemon88 - 01-11-2005

Znajoma ekipa NS wybiera sie zeby dac wpierdol Nergalowi.

- Anonymous - 01-12-2005

podoba mi się taki pomysł Big Grin

Ja tes idę na Behemotha! - fethora - 01-13-2005

xxx

- Anonymous - 01-13-2005

a w któym mieście będą ciulać nergala?

- Balthor - 01-14-2005

hegemon88 napisał(a):Znajoma ekipa NS wybiera sie zeby dac wpierdol Nergalowi.
poprosze dwa kilo wpierdolu...
Ludzie to sie odmienia wpierdolic komus a nie dac wpierdol...
no ale niewazne, a gdzie go dopadna? moze akurat jatke obejrze podczas koncertu ^^

Re: Ja tes idę na Behemotha! - Kalin - 01-25-2005

fethora napisał(a):A ja się wybieram 7 marca do Proximy na Behemotha
Ja też ide do Proximy Surprised
8)

- White Rabbit - 01-31-2005

Marzę o tym by być na tym koncercie, lecz... ciągle mam koszmary! A to nie starczyło biletów, okradziono mnie lub nie chcą mnie wpuścić Crying or Very Sad Mam nadzieję, że mój sen się nie sprawdzi... Confusedhock:

- Valhalla - 01-31-2005

A ja nieznosze behemłota Laughing

- Kalin - 03-07-2005

No pięknie, dzisiaj koncert a moją wioche zasypało- autobusy jeżdzą co 2 godziny, a somochodem to niewiem czy dam rade dojechać do Proximy przez te zaspy Crying or Very Sad FUCK!!!!!!!!! A bilet leży sobie Crying or Very Sad
Ale bez walki się nie poddam Surprised

- aXe Rose - 03-07-2005

A ja wczoraj byłem - bardzo mi się podobało Smile tylko pół godziny spędziłem na dyskusji z ochroniarzem, bo moja dziewczyna czekała na mnie na zewnątrz (nie miała biletu) a goryl mnie nie chciał wypuścić... A w dodatku byłem zalany Wink

- Anonymous - 03-07-2005

ja ide 9.3 mam nadzieję że zagrają jak należy

- Balthor - 03-07-2005

juz jutro.. sie doczekac nie moge ;d moze sie nie zchleje za bardzo.. ^^

- Kalin - 03-08-2005

Hehe Big Grin
Dotarłem, i było pięknie!
Pandemonium nie pokazało nic specjalnego, Frontside i potrafił bardzo dobrze rozgrzac publike.
Ale Behemoth to była dopiero klasa Big Grin
Niesamowity power - zagrali wszystkie swoje najlepsze kawałki 8)
Zwazając na to że to był już ich 7 dzień trasy, zaprezentowali się rewelacyjnie. NIewiem skąd mają tyle siły aby robic taki rozpierdol Big Grin
Z chęcią przejde się jeszcze raz na ich koncert jak zawitają ponownie w warszawie.

- Morte - 03-08-2005

Ja też byłem w Proximie... Pandemonium rzeczywiście nie pokazało nic niezwykłego, Frontside był spoko..ale niestety "Bóg stworzył Szatana" przesiedziałem w barze na górze Sad Za to Behemoth wszystko mi wynagrodził Big Grin Big Grin Big Grin Szczególnie przy "No sympathy for fools" Poza tym publika dopisała... Prawdziwa Black metalowa horda Laughing

Kalin; brałeś udział w młynie/pogo ? Jeśli tak to pewnie się widzieliśmy Smile