Forum Rockmetalshop
Plebania - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Film (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-film)
+--- Wątek: Plebania (/thread-plebania)

Strony: 1 2

Plebania - Przemek87 - 10-24-2006

Plebania - polska opera mydlana, emitowana od 5 października 2000 roku w TVP 1 (od września 2005 roku cztery razy w tygodniu).
Serial opowiada historię mieszkańców wsi podlegających parafii w Tulczynie w województwie lubelskim. Głównym bohaterem telenoweli jest ksiądz Antoni Wójtowicz (Włodzimierz Matuszak), cieszący się wsród parafian dużym autorytetem. Serial porusza wiele problemów społecznych (bieda, przestępczość, problemy rodzinne, wiara).

Co myślicie o kultowej w "POLSCE B" (a więc i u mnie) produkcji ??? Big Grin Big Grin 8)

- MaFFej - 10-24-2006

O kur... Laughing

PS. Ale tak szczerze to ten "proboszcz" wydaje się całkiem niezłym aktorem... resztę przemilczę xD.

- Krzychun - 10-24-2006

Nie lubie. Wlasciwie regularnie ogladam tylko M jak milosc,troche rzadziej samo zycie.

- Przemek87 - 10-24-2006

Nie jesteście z POLSKI "B", nie znacie się Big Grin

- balzac - 10-24-2006

Krzychun napisał(a):Nie lubie. Wlasciwie regularnie ogladam tylko M jak milosc,troche rzadziej samo zycie.
Samo życie - kiedyś tak, teraz zdecydowanie Nie!!
M jak miłość - jest wporzo, czasem jak leci w TV to luknę kątem oka. Kasia Cichopek to fajna dżaga Angry

- Slayerd - 10-24-2006

... o kurwa co za temat... Do Gazu! (i temat i plebania!)

- MaFFej - 10-24-2006

I tak najbardziej krieg (albo jak kto woli 'true') jest kultowy już Klan of Lubyczox Surprised .

- Krzychun - 10-24-2006

Klan to taka polska "Moda na sukces".Zjebany juz od dawna.

- Prisca - 10-24-2006

No panowie, nie poznaje ;]

- Sobota - 10-24-2006

Ja pierdole... byście jakiś normalny film w tym czasie obejrzeli, albo koncert jakiś Rolleyes

- balzac - 10-24-2006

Sobota napisał(a):Ja pierdole... byście jakiś normalny film w tym czasie obejrzeli, albo koncert jakiś Rolleyes
No właśnie, mogli zrobić transmisje z koncertu Gilmoura Wink . Tak został mi tylko normalny film 'M jak miłość' Surprised

- KISIEL - 10-27-2006

Kolejna wyjebana ankieta szanownego Przemysława... 8)

- Blood - 10-27-2006

balzac napisał(a):Kasia Cichopek to fajna dżaga Angry
I jest absolwetnka mojego LO! ;p
Tak samo jak Kaja Paschalska ;p

Mam sie czym szczycic Laughing

- balzac - 10-27-2006

Blood napisał(a):
balzac napisał(a):Kasia Cichopek to fajna dżaga Angry
I jest absolwetnka mojego LO! ;p
Tak samo jak Kaja Paschalska ;p

Mam sie czym szczycic Laughing
Paschalską zaorać Angry . A Ty masz czym się szczycić, powiem nawet więcej, z Ciebie też powinna być taka dżaga Wink .

- Blood - 10-27-2006

Taak, bede nastepna Cichopkowa i duma mej szkoly Big Grin
Nawet moja aktualna wychowawczyni byla jej wychowawczynia Big Grin
Z kolei moj kolega z klasy tanczy zawsze na poczatku tanca z gwiazdami i nawet z nia rozmawial... objezdzala nauczycieli rowno ;]