Forum Rockmetalshop
Pure Metal - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Pure Metal (/thread-pure-metal)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

- Tomash - 12-08-2005

Tomek/Nevermore napisał(a):PIĄTY NUMER

w empikach:
stolica: 12.12. 2005 (po 17-tej)
reszta kraju - 13.12.2005 (po 15-tej)

Czytaj: W Katowicach może koło 20 łaskawie raczą wystawić(serio, ostatnio było tygodniowe opóźnienie, a drugi numer cięzko było kupić... bo nie mieli kodu kreskowego wbitego chyba)

- Tomek/Nevermore - 12-09-2005

Cytat:Czytaj: W Katowicach może koło 20 łaskawie raczą wystawić

NIE, wystawią dokładnie tego samego dnia co wszędzie

napisz mi proszę - gdy nie bedzie chocby 14-go grudnia

Cytat:ostatnio było tygodniowe opóźnienie, a drugi numer cięzko było kupić... bo nie mieli kodu kreskowego wbitego chyba

kod zawsze był i jest, faktem jest za to - ze nie wszystkie empiki w Polsce (nie wszystkie salony) mają takie same czytniki... przy zwrotach zdarza się, że na niektórych (zdecydowanej mniejszosci) egzemplarzach są nabite "empikowe" kody (naklejone na kod wydrukowany na okładce)

- fetus - 12-10-2005

katowice to dziura dlatego hehe.

- Tomash - 12-15-2005

Dzisiaj zakupiłem, całkiem przyjemny numer, ciut słabiej niż ostatnio, kolejna "cudowna" recenzja Trotzky'ego Laughing (Spiritual Beggars - "(...)pytanie tylko czy wasze uszy zmanierowane przez tony plastiku(...) będą w stanie usłyszeć tę wyjątkowość" ). Ogólnie - jest dobre.

- fetus - 12-19-2005

trozky sobie dobrze radzi na allegro ale zyby recenzje pisał to nie wiedziałem

- Ambivalent - 12-19-2005

widzisz, sie gra sie ma.

- fetus - 12-19-2005

widzisz widzisz a i tak wszystko je w necie

- Tomek/Nevermore - 02-23-2006

szósty numer Pure Metal już wkrótce w empikach (28 luty - stolica, 1 marca - reszta kraju)

[Obrazek: 1.jpeg]

- Tomash - 02-23-2006

no z okłądki sądząc zapowiada się conajmniej nieźle Big Grin

- SuicideKaiten - 02-23-2006

Sodom! Holy Moses! ASSASSIN! Ale z was chujki, dajcie jeden egzemplarz gratis na zachętę! Bo bida...

- Mariusz P. - 03-01-2006

Ładnie się zapowiada, ładnie - czuję że będę musial nadrobić nieznajomośc tego pisma... Smile

- Vlad - 03-02-2006

Najlepiej wraz z poprzednimi numerami! 8)

- Tomash - 03-02-2006

Czy musze dodawać że w Katowickim empiku wczoraj oczywiście nie było nowego numeru?

- Tomek/Nevermore - 03-03-2006

Cytat:Czy musze dodawać że w Katowickim empiku wczoraj oczywiście nie było nowego numeru?

ręce opadają, jestem bezradny!! moje uwagi kierowane do dystrybutora i tak są lekceważone przez tegoż!!

podaj mi proszę namiar na ten empik (który to empik, bo macie ich w Katowicach ze 3-4)?

dziwna sprawa, najprawdopodobniej nie wyłożono jeszcze egzemplarzy na półki, bo od 1-go marca czasopismo MUSI być dostępne w empikach na terenie całego kraju

- Tomash - 03-03-2006

Na Piotra Skargi(bodajże 6), ten największy. Dzisiaj jużjest, właśnie se zaczynam czytać Big Grin