-
gabrysia - 04-05-2005
A na forum Slipa jest takie coś, że po prostu wypowiedzi w Off Topic są niewliczane w liczbę wpisów... Wiem, że pokręciłam, ale nie wiem jak to wytłumaczyć, a chyba wszyscy skapują o co mi chodzi
-
qsiarz - 04-05-2005
ze ludzie na offtopie nie moga nabijac postow bo one sie nie licza ;] ot co
-
Neth - 04-05-2005
jestem na "nie"
- Anonymous - 04-06-2005
tak, czy tak, rang nie będzie
-
Pandora - 04-06-2005
DeMoN.|. napisał(a):tak, czy tak, rang nie będzie
I dobrze.
-
Kamael - 04-06-2005
Myślę, że dalsza dyskusja nie ma sensu, skoro rangi wprowadzone nie zostaną (i dobrze). Nie ma się nad czym rozwodzić.
Hmmm -
[ majin_vejita ] - 05-20-2005
Tez jestem na 'nie' z wiadomych powodow [ nabijanie postow ].
Jesli chodzi o ilosc wpisow to kazdy moze zobaczyc to na profilu konkretnego uzytkownika.
Byla tu tez mowa o pustym miejscu pod nickiem [ 'DeMoN' i '01Dex' juz nie maja z tym problemów

].
Jesli chodzi o to to mi to rybka ale dobrym pomyslem byloby wprowadzenie krotkiego podpisu pod nickiem - teraz to w sumie nie wypali bo to miejsce na Ostrzezenia

.
Co do rang to powiem jeszcze, ze mozna by bylo [ ktos to wspominal ] nadawac rangi userom na podstawie nie tego 'ile' ale 'co' pisza. Taki rodzaj rang bylby nadawany przez uzytkownikow

albo modow [ wiecej roboty sie szykuje

].
To tylko propozycja/pomysl dla tych, ktorzy chca zmian ... ja do takich osob nie naleze [ styka Avatarek ]
-
Kamael - 05-20-2005
Pomysł ciekawy, na pewno lepszy od typowych rang. Raczej, jak rozumiem, miało by to wyglądać jak opis przedstawiający coś charakterystycznego dla danego użytkownika. Tylko tutaj problem byłby z uzgodnieniem treści tych podpisów, więc pewnie raczej z kwestii technicznych pomysł jest nie do zrealizowania.
-
Valhalla - 05-20-2005
zle Wam jak jest?

mi to tam obojetne w sumie, do wszystkiego da rade sie przezwyczaic
-
Kamael - 05-20-2005
Valhalla napisał(a):zle Wam jak jest? 
Mi jest cały czas tak jak jest bardzo dobrze i obstaję przy swojej dawnej opinii. Niektórzy jednak ciągle o rangach marzą, więc myślę, że taką propozycję warto przemyśleć.
-
seelenleib - 05-20-2005
ja jestem zdecydowanie przeciw!
chcesz rangi to wstap do wojska.
przeciez i tak mniej wiecej wiadomo kto jak i ile sie udziela...
-
Druciak - 05-20-2005
Kamael napisał(a):Valhalla napisał(a):zle Wam jak jest? 
Mi jest cały czas tak jak jest bardzo dobrze i obstaję przy swojej dawnej opinii. Niektórzy jednak ciągle o rangach marzą, więc myślę, że taką propozycję warto przemyśleć.
Mi w sumie to obojetne, jak bedzie to nie bedzie mi przeszkadzało a jak nie będzie, tak jak teraz nie ma to okej.
-
The_hanged_man - 06-28-2005
Jestem na TAK. Nie mam jakiś sensownych argumentów.
Zaraz zostene zjechany...
-
Quostek - 08-11-2005
mam pomysły na rangi
0 - RYDZYK
1. 1 - 50 Chester Bennington
2. 50 - 100 Serj Tankian
3. 100 - 200 Jonathan Davis
4. 200 - 300 James Hetfield
5. 300 - 400 Tom Araya
6. 400 - 500 Rob Halford
7. 500 - 1000 Bruce Dickinson