-
psychosis - 01-17-2005
no spoko , chodzi mi o tolerancje nawet nie do subkult tylko to ludzi... ogólnie.. Jak chca to niech sobie w czerwonych stringach na deskorolce jeździ mnie to rybka... jego prawa i on będzie błaznem ale to jego sprawa...

peace..
-
Saul Hudson - 01-17-2005
Czytalem to już kiedyś i pamiętam , że płakałem ze śmiechu
-
Tuomasss - 01-17-2005
To co piszą na tej stronce głupotą dorównuje tylko radiu ojca inżyniera i stronie ruchu światło życie, no jeszcze tv trwam i naszemu dziennikowi, ale to wszyskto jedne szajs. głęboka wiocha bez szans na jakikolwiek ratunek. zmówmy za nich paciorek
-
gannon - 01-17-2005
Cytat:Dlaczego rock jest niebezpieczny ?
Wszystko niemal niesie ze sobą niebezpieczeństwo. Człowiek mądry je zna, głupi nie. Góry na przykład są piękne ale i niebezpieczne, trzeba wiedzieć jakie są niebezpieczestwa w górach aby po nich chodzić. To że coś jest niebezpieczne nie oznacza że jest złe. Po prostu niebezpieczne. Ale też oznacza że niektórzy niestety nie mogą chodzić w góry.
Ty, Ty i Ty! ...nie idziecie w gory!
-
Tuomasss - 01-17-2005
Ulica jest niebezpieczna, co nie znaczy, że jest zła. Niektórzy zdają sobie sprawę z zagrożeń jakie niesie ulica, inni nie... Morał z tego taki, że niektórzy ludzie nie powinni po prostu chodzić po ulicy, albo wsiadać do samochodów.
Wyśle to do nich, bo jak ciągle będą porównywać rock do gór to się ludziom znudzi, niech go porównają do ulicy.
ulica=góry=rock
cholerny świat, skąd oni takie głupoty biorą???
-
Ajana - 01-17-2005
Wystarczy, ze przeczytałam 2 zdania i miałam ochotę się pociąć żyletką.Co za pierdoły, aż się żyć odechciewa.Niech się odpieprzą od rocka!
-
Kalin - 01-17-2005
Cytat:Niech się odpieprzą od rocka!
Chuj z Rockiem niech sienie przypierdalają do metalu
-
Agape - 01-17-2005
Kalin napisał(a):Cytat:Niech się odpieprzą od rocka!
no i własnie dla mnie to największa wiocha jak ludzie ktozy powinni sie wspierac i stac po jednej stronie przeciwko tzw drecha sie nienawidza to jest chore!!!!!!!!!!!!!
-
Balthor - 01-17-2005
Agape napisał(a):Kalin napisał(a):Cytat:Niech się odpieprzą od rocka!
no i własnie dla mnie to największa wiocha jak ludzie ktozy powinni sie wspierac i stac po jednej stronie przeciwko tzw drecha sie nienawidza to jest chore!!!!!!!!!!!!!
zgadzam się...
to dopiero jest wiocha...
zamiast braterstwa jest wojna bo ma nie taka naszywke

no kurwa mac
-
Emma - 01-17-2005
a ja czytam ta ciemna strone rocka i zamaist plakac to zasmiewam sie do lez .. rtzeb miec wyobraznie zeby cos takiego napisac ;p
a tak wogole to wicha ejst etz dretwe podejscie do zycia wszytsko na serio i wogole .. wiecej luzu wyczilałtowac sie trzeba
-
Kalin - 01-17-2005
Agape napisał(a):Kalin napisał(a):Cytat:Niech się odpieprzą od rocka!
Nie panikuj dziewczynko, nie pojęłaś ironi? Przykro mi...
-
Agape - 01-17-2005
Kalin napisał(a):Agape napisał(a):Kalin napisał(a):Cytat:Niech się odpieprzą od rocka!
Nie panikuj dziewczynko, nie pojęłaś ironi? Przykro mi...
a czy ja panikuje??? wy jeszcze mojej paniki niewiedzieliście

ale tak naprawde to w moim miescie to jest okropne pobili ostatnio dziewczyne bo zamiast naszywki theriona miała naszywke nirvany kurde kazdy słucha czego chce byle by nie techno młoty
-
Pandora - 01-17-2005
Heh... po raz n-ty stwierdzam: CHORY KRAJ
-
Kamael - 01-17-2005
Nie chory kraj, a ludzie...
-
Pandora - 01-17-2005
Na jedno wychodzi...