Forum Rockmetalshop
Co sądzicie o LP?? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Rock/Hardrock (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-rock-hardrock)
+--- Wątek: Co sądzicie o LP?? (/thread-co-s%C4%85dzicie-o-lp)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

- aXe Rose - 01-23-2005

ReTuRn napisał(a):Grunge'u?

Czy Ty czlowieku na mozg padles?

Grunge ma sie do LP jak Wisniewski do Grindcore'u... (Czy jak sie to tam pisze...)
Sorki, miałem kaca i nie wiedziałem za bardzo co piszę Wink

- Dechri - 01-23-2005

LP to straszne pajace - stwierdzam to bez żadnego żalu

słyszeliście może mp3 "all_linkin_park_songs_sound_exactly_the_same" Smile

- Slayerd - 01-23-2005

Aktualnie, kiedy to pisze, leci w radiu COŚ!!!

Linkin Park & J-zee: Encore/Numb...

Zaraz się porzygam!!! Co za gówno! Bleee!!!

- Zygfrydiusz - 01-24-2005

Dechri napisał(a):LP to straszne pajace - stwierdzam to bez żadnego żalu

słyszeliście może mp3 "all_linkin_park_songs_sound_exactly_the_same" Smile
jakiś link może ?

A co ja myśle o LP ? Komercha jakich mało... mają parę kawałków, które można posłuchać, ale jednak mam serdecznie dość tego zespołu. Właściwie to właśnie od niego stawiałem pierwsze kroki w muzyce metalowej... No i zaraz się zacznie, że to nie metal. Najczęściej słysze, że ludzie zaliczają ich do numetalu więc jednak jakiś to metal jest... chujowy ale jednak... zresztą nvrmnd... i tak wiem, że was nie przekonam bo 'sami wiecie najlepiej'...
A tak o płytach jeszcze:
Hybrid Theory - pierwsza i najlepsza !!! tego jeszcze mozna posluchać...
Reanimation - Bez komentarza...dno
Meteora - Ponizej przeciętnej... kilka fajnych kawałków, a reszta dno...

Koncertówke, EPki i Single pomijam...

- Calmwater - 01-27-2005

Slayerd napisał(a):Aktualnie, kiedy to pisze, leci w radiu COŚ!!!

Linkin Park & J-zee: Encore/Numb...

Zaraz się porzygam!!! Co za gówno! Bleee!!!
Masz rację,beznadziejnie im wyszło,straciło cały urok,który sprawiał,że od czasu do czasu fajnie ich było posłuchać :? Jak tak dalej pójdzie to skończą na równej pólce z Britney Crying or Very Sad Ale tak to jest,jak pomimo,że lubi się coś robić kasa zasłania radość z tego.Mam nadzieję (pewnie złudną) że chłopaki się ockną,mnie tam szkoda tego w sumie nienajgorszego zespoliku...I głosu Chestera Laughing

- Slayerd - 01-27-2005

Łączenie nu-metalu (w którym i tak jest od cholery hip-shit'u) z hip-shit'em w orginale jest conajmniej bezsensowne...
Tylko jeszcze gorsze gówno wychodzi.

:P - wenus15 - 01-27-2005

ja zaczynalam od linkin park Tongue

- Pete_Doherty_89 - 01-28-2005

Linkin park jest do dupy. I to ma być numetal?? Laughing Do momentu nagrania płyty z Jay Z jeszcze ich jakos akceptowałem ale potem to się już zhańbili...Zaniedługo może nagraja płytę z O-ZOne albo M.Wisniewskim...

- Calmwater - 01-31-2005

Pete_Doherty_89 napisał(a):Linkin park jest do dupy. I to ma być numetal?? Laughing Do momentu nagrania płyty z Jay Z jeszcze ich jakos akceptowałem ale potem to się już zhańbili...Zaniedługo może nagraja płytę z O-ZOne albo M.Wisniewskim...
A może się zrechabilitują po tej porażce? Wink

- Slayerd - 01-31-2005

Calmwater napisał(a):
Pete_Doherty_89 napisał(a):Linkin park jest do dupy. I to ma być numetal?? Laughing Do momentu nagrania płyty z Jay Z jeszcze ich jakos akceptowałem ale potem to się już zhańbili...Zaniedługo może nagraja płytę z O-ZOne albo M.Wisniewskim...
Błachacha!!! Angry Angry Angry
Ale jaja! Żart miesiąca!

- Szyszak - 01-31-2005

oni nie nagrali plyty z jay-z, tylko zagrali wspolnie jeden kawalek na jakims koncercie... dla mtv zreszta, a to chyba wszystko tlumaczy

- gabrysia - 01-31-2005

Chyba jednak nagrali Wink

- Tomash - 01-31-2005

Pewnie że nagrali, chyba że recenzja którą czytałem w Teraz Rocku to złudzenie...ale co ja tam wiem Tongue

- Calmwater - 01-31-2005

Slayerd napisał(a):
Calmwater napisał(a):
Błachacha!!! Angry Angry Angry
Ale jaja! Żart miesiąca!
Pewnie masz rację...Ale nadzieja matką,a ona swoje dzieci kocha Laughing Laughing

- qba32167 - 02-01-2005

Jak już słucham LP to tylko te kilka na krzyż piosenek a co do reszty to g..... ale do zespołu nic nie mam bo ich nie znam