-
Tomash - 12-12-2005
aXe Rose napisał(a):Chcesz posłuchać dobrego rocka, to zamów sobie lepiej Ozzmosis albo coś w tych klimatach - przynajmniej nie wyrzucisz kasy w błoto.
Się odezwał fan g'n'r
-
Ghost_82 - 12-12-2005
A jak, przynajmniej wie co najlepsze 8)
-
Elvis - 12-14-2005
Jak dla mnie "Hypnotize" to zdecydowany krok naprzód w porównaniu do "Mesmerize", które uznaję za ich najsłabszą płytkę. "SOAD - do przodu, nie wstecz".
"Mesmerize" było zbyt mdławo - łzawe, na "Hypnotize" jest więcej czadu.
Ale i tak rządzi dwójka.
-
MaFFej - 02-09-2006
Moja opinia o SoaD po "Toxicity" lub ew. po "STA!" - SHIT DO POTĘGI!!!
Jak ktoś chce poczytać mojej opinii o przeobrażeniach w SoaD niech pisze - może coś wkrótce nabazgrole
. Ale ostrzegam
. Ostatnio z mojej miłości do pierwszych dwóch płytek narodziła się nienawiść do dwóch ostatnich (a zwłaszcza do "HypnoSHITze").
-
Krzychun - 02-09-2006
Na toxicity kilka fajnych kawałkow,ostatnie wydawnictwa fuuj
-
mal - 02-09-2006
Cytat:ostatnie wydawnictwa fuuj
Nie ma to jak konstruktywna krytyka...
-
Flying Corpse - 02-09-2006
Też nie przepadam za nowymi dokonaniami
-
Angel of death - 02-09-2006
nom, mezmerize i hypnotize to kicha.. podobają mi sie poszczególne kawałki .. ale co do toxicity i steal this album jak dla mnie to fajny płytki :]
-
Caleb - 02-09-2006
SOAD rządzi.To moim zdaniem jedna z najlepszych kapel wszechczasów.Chop Suey! Toxicity, BYOB i wiele innych-można sluchac bez konca.Co prawda od Pypnotize oczekiwałem więcej, ale i tak pozostaje to arcygenialna nuta.
-
SuicideKaiten - 02-09-2006
Caleb napisał(a):SOAD rządzi.To moim zdaniem jedna z najlepszych kapel wszechczasów.
Nie za wcześnie na takie osądy? Cóż oni takiego genialnego zrobili? Gdzie tam masz coś do tego stopnia oryginalnego, że można to uznać za genialne?
-
Caleb - 02-09-2006
Zauważ, że napisałem "moim zdaniem".Może zle to wyrazilem.Oni sa jedna z najlepszych kapel jak dla mnie, gdyż nigdzie nie spotkalem sie podobną muzyką, a na pewno takich jak np. Chop Suey.Tego nie moge po prostu opisac slowami-muze to bardzo rpzezywam kiedykolwiek ja wlacze nawet sluchajac tego samego 50 raz.
-
MaFFej - 02-11-2006
Caleb napisał(a):SOAD rządzi.To moim zdaniem jedna z najlepszych kapel...
RZĄDZIŁ, RZĄDZIŁ mój drogi... jego czas minął... skiśił się, giga-skomercjalizował (komercyjny był zawsze ale teraz... agrhhh...), wypalił artystycznie i zgrzybniał. Niestety ale dzisiejsze SoaD to kicha. Te reklamy, hordy dzieciaków <15 oraz Daron (który dostał ataków megalomanii) niszczą ten zespół.
-
Angel of death - 02-11-2006
MaFFej napisał(a):Caleb napisał(a):SOAD rządzi.To moim zdaniem jedna z najlepszych kapel...
RZĄDZIŁ, RZĄDZIŁ mój drogi... jego czas minął... skiśił się, giga-skomercjalizował (komercyjny był zawsze ale teraz... agrhhh...), wypalił artystycznie i zgrzybniał. Niestety ale dzisiejsze SoaD to kicha. Te reklamy, hordy dzieciaków <15 oraz Daron (który dostał ataków megalomanii) niszczą ten zespół.
przykro mówic ale to niestety prawda.... system ocieka komerchą... a to co teraz odstawia Daron to istna porażka
-
Elvis - 02-12-2006
Ciekawość - co takiego gość odstawia, bo jam jest nie w temacie.
-
Angel of death - 02-12-2006
tworzy własne sola.. nagrywa osobne płyty... ocieka komerchą, odczepia sie od zespołu, reklamuje sie na siłe... wszytko czego nie lubie