Forum Rockmetalshop
Fallen Angels - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Humor (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-humor)
+--- Wątek: Fallen Angels (/thread-fallen-angels)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Fallen Angeles - Anorien - 06-11-2006

No więc. Nie lecę na żadnego z nich. Przyjaźnię się z nimi i nigdy nie należałam do ich zespołu. Jestem z Poznania i poznałam ich jak jeszcze mieszkałam w Gnieźnie. Zaprzyjaźniłam się z Yapex-em na Lednicy i z resztą w sumie też. A jeśli wy oceniacie ich po zdjęciach i po stronie zespołu to świadczy jedynie o was. :/ :/ :/ :/ Poznacie ich to przekonacie się, że są napraede OK. A jeśli nie to nadal będziecie na nich jechać i nic z tego wam nie przyjdzie.

Re: Fallen Angeles - Axel - 06-11-2006

Anorien napisał(a):No więc. Nie lecę na żadnego z nich. Przyjaźnię się z nimi i nigdy nie należałam do ich zespołu. Jestem z Poznania i poznałam ich jak jeszcze mieszkałam w Gnieźnie. Zaprzyjaźniłam się z Yapex-em na Lednicy i z resztą w sumie też. A jeśli wy oceniacie ich po zdjęciach i po stronie zespołu to świadczy jedynie o was. :/ :/ :/ :/ Poznacie ich to przekonacie się, że są napraede OK. A jeśli nie to nadal będziecie na nich jechać i nic z tego wam nie przyjdzie.

urzekła mnie twoja historia Laughing

Re: Fallen Angeles - Yogurt - 06-11-2006

Anorien napisał(a):A jeśli nie to nadal będziecie na nich jechać nic z tego wam nie przyjdzie.

jak to nic?... nie wiem jak Ty ale ja lubie się pośmiać...

Re: Fallen Angeles - Nevermore - 06-11-2006

Anorien napisał(a):No więc. Nie lecę na żadnego z nich. Przyjaźnię się z nimi i nigdy nie należałam do ich zespołu. Jestem z Poznania i poznałam ich jak jeszcze mieszkałam w Gnieźnie. Zaprzyjaźniłam się z Yapex-em na Lednicy i z resztą w sumie też. A jeśli wy oceniacie ich po zdjęciach i po stronie zespołu to świadczy jedynie o was. :/ :/ :/ :/ Poznacie ich to przekonacie się, że są napraede OK. A jeśli nie to nadal będziecie na nich jechać i nic z tego wam nie przyjdzie.

przynaj sie ze strzelilas im loda czy dwa

Fallen Angeles - Anorien - 06-11-2006

Idioci. :/ brak słów na takich. :/ :/

Re: Fallen Angeles - Rumian - 06-11-2006

Anorien napisał(a):Idioci. :/ brak słów na takich. :/ :/
i vice versa Tongue

Re: Fallen Angeles - Vomitor - 06-11-2006

Anorien napisał(a):Idioci. :/

Cóż można odpisać.. twój stary & twoja stara? Laughing

Re: Fallen Angeles - Tomash - 06-11-2006

Anorien napisał(a):Idioci. :/ brak słów na takich. :/ :/

Eh, i po co takie oklepane frazesy? Nie lepiej napisać np. "przy poziomie tego forum język polski staje się po prostu zbyt ubogi"? Albo wymyślic coś od siebie, zero zabawności NIE CZUJE SIĘ URAŻONY TWOIM POSTEMTongue Laughing

Re: Fallen Angeles - Wars - 06-11-2006

Anorien napisał(a):Jestem z Poznania
Kurwa...

Laughing
EDiT: jeszcze mi kuźwa powiedz, że to całe Kłecko to też gdzieś w okolicy Laughing
EDiT2: Ja pierdole... Kłecko

Big Grin

Re: Fallen Angeles - Otter - 06-11-2006

Nie ma to jak HARD i TrV \m/ napisy wyklejane na gitarze w stylu "GIBSON EXPLORER" o "FUCK", decha za 200 zł większa od tego chłopca. I po chuja dział "sprzęt" jak i tak gówno mają? Laughing chcieli sie pochwalić że mają MT-2 ? Confusedhock:
Nevermore napisał(a):

przynaj sie ze strzelilas im loda czy dwa
ona nie wie o czym ty piszesz Big Grin
...im pewnie jeszcze nie staje :?

Re: Fallen Angeles - MaFFej - 06-11-2006

warsadal napisał(a):
Anorien napisał(a):Jestem z Poznania

To ma zniżkę na OC...

Angry

- Rumian - 06-16-2006

A ja tak pomyslalem, ze moze ci chlopcy sami przyszliby na forum nasze i zamiast wysylac kolezanke jako linie obrony, sami by nam "pojechali" Laughing
no Anorien sprowadz kolegow Big Grin

- Valhalla - 06-16-2006

wez, zly pomysl Surprised Bo jeszcze zaczna rozdawac jakies wpierdole i co bedzie? Laughing

- Ambivalent - 06-16-2006

Spokojnie dziecko, na strazy tego forum stoi sam Wielki Warraha i jego poganskie przyspiewy.

SLAVA \m/

- Valhalla - 06-16-2006

dziecko? ale ja juz mam tatusia Laughing Ramzes, hop hop Surprised
Ty, Wielki Warraha to ma przy nich zapadla klate i nie wiem czy zdola cokolwiek zdzialac swoja potega Laughing Surprised Laughing