Fallen Angeles -
Anorien - 06-11-2006
No więc. Nie lecę na żadnego z nich. Przyjaźnię się z nimi i nigdy nie należałam do ich zespołu. Jestem z Poznania i poznałam ich jak jeszcze mieszkałam w Gnieźnie. Zaprzyjaźniłam się z Yapex-em na Lednicy i z resztą w sumie też. A jeśli wy oceniacie ich po zdjęciach i po stronie zespołu to świadczy jedynie o was. :/ :/ :/ :/ Poznacie ich to przekonacie się, że są napraede OK. A jeśli nie to nadal będziecie na nich jechać i nic z tego wam nie przyjdzie.
Re: Fallen Angeles -
Axel - 06-11-2006
Anorien napisał(a):No więc. Nie lecę na żadnego z nich. Przyjaźnię się z nimi i nigdy nie należałam do ich zespołu. Jestem z Poznania i poznałam ich jak jeszcze mieszkałam w Gnieźnie. Zaprzyjaźniłam się z Yapex-em na Lednicy i z resztą w sumie też. A jeśli wy oceniacie ich po zdjęciach i po stronie zespołu to świadczy jedynie o was. :/ :/ :/ :/ Poznacie ich to przekonacie się, że są napraede OK. A jeśli nie to nadal będziecie na nich jechać i nic z tego wam nie przyjdzie.
urzekła mnie twoja historia
Yogurt - 06-11-2006
Anorien napisał(a):A jeśli nie to nadal będziecie na nich jechać nic z tego wam nie przyjdzie.
jak to nic?... nie wiem jak Ty ale ja lubie się pośmiać...
Nevermore - 06-11-2006
Anorien napisał(a):No więc. Nie lecę na żadnego z nich. Przyjaźnię się z nimi i nigdy nie należałam do ich zespołu. Jestem z Poznania i poznałam ich jak jeszcze mieszkałam w Gnieźnie. Zaprzyjaźniłam się z Yapex-em na Lednicy i z resztą w sumie też. A jeśli wy oceniacie ich po zdjęciach i po stronie zespołu to świadczy jedynie o was. :/ :/ :/ :/ Poznacie ich to przekonacie się, że są napraede OK. A jeśli nie to nadal będziecie na nich jechać i nic z tego wam nie przyjdzie.
przynaj sie ze strzelilas im loda czy dwa
Fallen Angeles -
Anorien - 06-11-2006
Idioci. :/ brak słów na takich. :/ :/
Rumian - 06-11-2006
Anorien napisał(a):Idioci. :/ brak słów na takich. :/ :/
i vice versa
Vomitor - 06-11-2006
Anorien napisał(a):Idioci. :/
Cóż można odpisać.. twój stary & twoja stara?
Tomash - 06-11-2006
Anorien napisał(a):Idioci. :/ brak słów na takich. :/ :/
Eh, i po co takie oklepane frazesy? Nie lepiej napisać np. "przy poziomie tego forum język polski staje się po prostu zbyt ubogi"? Albo wymyślic coś od siebie, zero zabawności NIE CZUJE SIĘ URAŻONY TWOIM POSTEM
Wars - 06-11-2006
Anorien napisał(a):Jestem z Poznania
Kurwa...

EDiT: jeszcze mi kuźwa powiedz, że to całe Kłecko to też gdzieś w okolicy

EDiT2: Ja pierdole...
Kłecko
Otter - 06-11-2006
Nie ma to jak HARD i TrV \m/ napisy wyklejane na gitarze w stylu "GIBSON EXPLORER" o "FUCK", decha za 200 zł większa od tego chłopca. I po chuja dział "sprzęt" jak i tak gówno mają?

chcieli sie pochwalić że mają MT-2 ?

hock:
Nevermore napisał(a):Anorien napisał(a):No więc. Nie lecę na żadnego z nich. Przyjaźnię się z nimi i nigdy nie należałam do ich zespołu. Jestem z Poznania i poznałam ich jak jeszcze mieszkałam w Gnieźnie. Zaprzyjaźniłam się z Yapex-em na Lednicy i z resztą w sumie też. A jeśli wy oceniacie ich po zdjęciach i po stronie zespołu to świadczy jedynie o was. :/ :/ :/ :/ Poznacie ich to przekonacie się, że są napraede OK. A jeśli nie to nadal będziecie na nich jechać i nic z tego wam nie przyjdzie.
przynaj sie ze strzelilas im loda czy dwa
ona nie wie o czym ty piszesz
...im pewnie jeszcze nie staje :?
MaFFej - 06-11-2006
warsadal napisał(a):Anorien napisał(a):Jestem z Poznania
To ma zniżkę na OC...
-
Rumian - 06-16-2006
A ja tak pomyslalem, ze moze ci chlopcy sami przyszliby na forum nasze i zamiast wysylac kolezanke jako linie obrony, sami by nam "pojechali"

no Anorien sprowadz kolegow
-
Valhalla - 06-16-2006
wez, zly pomysl

Bo jeszcze zaczna rozdawac jakies wpierdole i co bedzie?
-
Ambivalent - 06-16-2006
Spokojnie dziecko, na strazy tego forum stoi sam Wielki Warraha i jego poganskie przyspiewy.
SLAVA \m/
-
Valhalla - 06-16-2006
dziecko? ale ja juz mam tatusia

Ramzes, hop hop

Ty, Wielki Warraha to ma przy nich zapadla klate i nie wiem czy zdola cokolwiek zdzialac swoja potega