Forum Rockmetalshop
Satyricon - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Satyricon (/thread-satyricon)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

- metallgirl - 05-27-2006

hmm...ze niby mitologia skandynawska jest prymitywna? :S hmm...jak dla mnie jest bardzo ciakawa,i o wiele lepsza od tej zaglady moherow i rydzykomanii,to dopiero jest prymitywne.

- KelThuz - 05-27-2006

fetus napisał(a):
metallgirl napisał(a):A co ty niby takiego o nich wiesz? Albo czemu sa niby prymitywne? jesli mozna zapytac.
bo to raczej mitologia no nie

mitologia ludów aryjskich >>>>>>>>>>>> mitologia judeochrzescijan

- Hallvard - 05-27-2006

Cytat:hmm...ze niby mitologia skandynawska jest prymitywna? :S hmm...jak dla mnie jest bardzo ciakawa,i o wiele lepsza od tej zaglady moherow i rydzykomanii,to dopiero jest prymitywne.

popieram w 100%

- fetus - 05-28-2006

Hallvard napisał(a):
Cytat:hmm...ze niby mitologia skandynawska jest prymitywna? :S hmm...jak dla mnie jest bardzo ciakawa,i o wiele lepsza od tej zaglady moherow i rydzykomanii,to dopiero jest prymitywne.

popieram w 100%
chodzi oto że wiara w mity jest prymitywna głąbie

- metallgirl - 05-28-2006

Ale nikt ci nie kaze w nie wierzyc Tongue

Coz ja moge tak samo powiedziec,ze wierzenie w boga jest prymitywne. Ale coz co kraj to obyczaj,czy cos w tym stylu.

- Nevermore - 05-28-2006

A co am wspólnego twoje smętne pierdolenie z tematem?

Plyta jak na razie kasuje wszystko w tym roku, z założenia nie słucham Blacku ale ta płyta rozpierdala i nie sądzę by ktoś poza Slayer był w stanie ją przebić

- metallgirl - 05-28-2006

Duzo, o ile sie nie myle pare stron wczesniej pierdolono o skandynawi i paleniu kosciolow.

- fetus - 05-30-2006

metallgirl napisał(a):Ale nikt ci nie kaze w nie wierzyc Tongue

Coz ja moge tak samo powiedziec,ze wierzenie w boga jest prymitywne. Ale coz co kraj to obyczaj,czy cos w tym stylu.
i chwała bogu

- RamzeS - 05-30-2006

Nevermore napisał(a):Plyta jak na razie kasuje wszystko w tym roku, z założenia nie słucham Blacku ale ta płyta rozpierdala i nie sądzę by ktoś poza Slayer był w stanie ją przebić
Bez jaj.Nowy Celtic zmiata ją w sekundę.

- MaFFej - 05-30-2006

Nevermore napisał(a):Plyta jak na razie kasuje wszystko w tym roku...

Nie przesadzajmy Smile - mogę wymienić z kilka tegorocznych tytułów o klasę lepszych Smile .

- Nevermore - 05-30-2006

MaFFej napisał(a):
Nevermore napisał(a):Plyta jak na razie kasuje wszystko w tym roku...

Nie przesadzajmy Smile - mogę wymienić z kilka tegorocznych tytułów o klasę lepszych Smile .

dawaj, i uzasadnij oczywiście

- Hallvard - 06-02-2006

Ihsahn - the Adversary, bo graja bardzo dobrzy muzycy (np. Kristoffer Garm Rygg, czy na bebnach Asgeir Mickelson), bo plyta jest bardzo zroznicowana gatunkowo i swietna technicznie,zawiera ambitna, dorosla muzyke (zawile aranzacje, spora odrobina progresywnego grania, elementy muzyki instrumentalnej, jak i bardzo wyrazne akcenty blackowe z Emperor), jak i ciekawe texty...Po prostu <jak dla mnie> niszczy!

- Satan's Knight - 07-27-2006

Nareszcie temat dla mnie! Big Grin
Mają rzeczywiście dobrą ciężką muzykę, taką jakom lubię najbardziej.
Mam wszystkie ich płyty, ale najbardziej lubię płytę Volcano i Dark Medieval Times.

- KISIEL - 07-27-2006

"Limes" ? Surprised Ach te "oryginalne" mp3 z internetu...

- Necroblood - 07-27-2006

Satan's Knight napisał(a):Dark Medieval Limes.

nie wiedziałem, że matematyka odgrywa tak ważną rolę w życiu prywatnym Satyra