Forum Rockmetalshop
Guns n'Roses - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Rock/Hardrock (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-rock-hardrock)
+--- Wątek: Guns n'Roses (/thread-guns-n-roses)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

- velvetova - 03-31-2005

eee tam...starego skladu i tak nic i nikt nie przebije....

- Anonymous - 04-04-2005

www.powermetal.pl/index.php?do=news&a_id=981

- velvetova - 04-04-2005

DeMoN.|. napisał(a):www.powermetal.pl/index.php?do=news&a_id=981
cholera tylko ta strona z tymi mp3 nie che mi sie wlaczyc... :? Evil or Very Mad

- Anonymous - 04-04-2005

velvetova napisał(a):
DeMoN.|. napisał(a):www.powermetal.pl/index.php?do=news&a_id=981
cholera tylko ta strona z tymi mp3 nie che mi sie wlaczyc... :? Evil or Very Mad
a to już nie moja wina...

- duff_wife - 04-17-2005

E tam dupy jesteście... Wink Nowe pioseneczki Axla są fajne, a w szczególności 'The Blues'

- 3ld4r - 04-22-2005

A ostatnio gdzieś widziałem teledysk jakiejś polskiej idiotki, która chyba przerobiła "Knocking On Heaven's Door" Gunsów na jakieś "Puk, puk, pukam do nieba bram..."

Żenada :/ Mad

- aXe Rose - 04-22-2005

Podobna żenada to Sweet Child w wykonaniu Sheryl Crow... A raczej nie żenada.. profanacja Mad

- Dżemik - 04-22-2005

aXe Rose napisał(a):Podobna żenada to Sweet Child w wykonaniu Sheryl Crow... A raczej nie żenada.. profanacja Mad

Hem? Mi sie podobalo..

- aXe Rose - 04-22-2005

Masz prawo to lubić Tongue tyle że dla mnie ta piosenka jest nietykalna i nie powinna podlegać przeróbkom na żaden inny rodzaj muzyki Tongue Genialna była taka jaka była, a bez solówki Slasha i charakterystycznego zachrypniętego zawodzenia "Where do We go?" na końcu nie ma (IMO) swojego uroku...

- Tomash - 04-22-2005

aXe Rose napisał(a):Masz prawo to lubić Tongue tyle że dla mnie ta piosenka jest nietykalna i nie powinna podlegać przeróbkom na żaden inny rodzaj muzyki Tongue Genialna była taka jaka była, a bez solówki Slasha i charakterystycznego zachrypniętego zawodzenia "Where do We go?" na końcu nie ma (IMO) swojego uroku...

Wiesz, dla kogoś np. kawałki misfits mogą być nietykalne, np. ja nie trawie "attitude" w wykonaniu GNR Smile

- aXe Rose - 04-22-2005

Tomash napisał(a):
aXe Rose napisał(a):Masz prawo to lubić Tongue tyle że dla mnie ta piosenka jest nietykalna i nie powinna podlegać przeróbkom na żaden inny rodzaj muzyki Tongue Genialna była taka jaka była, a bez solówki Slasha i charakterystycznego zachrypniętego zawodzenia "Where do We go?" na końcu nie ma (IMO) swojego uroku...

Wiesz, dla kogoś np. kawałki misfits mogą być nietykalne, np. ja nie trawie "attitude" w wykonaniu GNR Smile
Również masz do tego prawo Tongue

Fucktycznie źle tamtego posta napisałem, bo wyszło na to, że to wieś a'la Mandaryna, a to przesada Smile miałem na myśli: "dla mnie to wieś" a to już coś zupełnie innego Smile

- velvetova - 04-23-2005

3ld4r napisał(a):A ostatnio gdzieś widziałem teledysk jakiejś polskiej idiotki, która chyba przerobiła "Knocking On Heaven's Door" Gunsów na jakieś "Puk, puk, pukam do nieba bram..."

Żenada :/ Mad
To nie byla "jakas idiotka" tylko Martyna Jakubowicz a piosenka byla z nowej plyty "tylko Dylan"...

a co do Sheryl Crow to w sumie nie slyszalam tego...ale znajomy jej slucha to sie spytam czy ma jej wersje...

a propo coverow...dla mnie osobiscie najwieksza masakra bylo zaspiewanie "knockin..." przez panne Avril (ale nie rozwijajcie znow jej tematu bo beda offtopy i Dzemik bedzie sie znow wkurzal)

- 3ld4r - 04-23-2005

velvetova napisał(a):To nie byla "jakas idiotka" tylko Martyna Jakubowicz a piosenka byla z nowej plyty "tylko Dylan"...
Jak ją zwał, tak ją zwał... Mnie jak cholera się to nie podobało :?

- Tomash - 04-23-2005

3ld4r napisał(a):A ostatnio gdzieś widziałem teledysk jakiejś polskiej idiotki, która chyba przerobiła "Knocking On Heaven's Door" Gunsów

albo jesteś tak głupi, albo udajesz.... "Knocking..." to utwór niejakiego Boba Dylana Mad [/b]

- 3ld4r - 04-23-2005

Spokojnie, spokojnie... I Dylan i Guns'n'Roses to śpiewali :?