Forum Rockmetalshop
Samochody i inne srodki transportu - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Samochody i inne srodki transportu (/thread-samochody-i-inne-srodki-transportu)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

- Axel - 07-07-2007

karakas napisał(a):
statekx napisał(a):Idźcie w pisdu z tymi mercedesami.
ty idź i nie wracaj

[Obrazek: 03b1f3354f63a423.jpg]

Bardziej wiesniackich aut nie ma, wszystkimi mercami to jedynie cegły po wsiach wozić.

- statekx - 07-07-2007

karakas napisał(a):ty idź i nie wracaj
Spadaj karakanie.

- karakas - 07-07-2007

Axel napisał(a):Bardziej wiesniackich aut nie ma, wszystkimi mercami to jedynie cegły po wsiach wozić.

jakbym nie widziała twojego zdjęcia, to bym bym się przejeła

statekx napisał(a):
karakas napisał(a):ty idź i nie wracaj
Spadaj karakanie.

a karakan to bardzo miłe zwierzątko pedale

- Valhalla - 07-07-2007

Axel napisał(a):bardziej wiesniackich aut nie ma, wszystkimi mercami to jedynie cegły po wsiach wozić.
co jak co, ale sa to jedne z lepszych samochodow imho i nie mowie tu o wygladzie.
i ide sie kurwde uczyc Evil or Very Mad

- Axel - 07-07-2007

Valhalla napisał(a):
Axel napisał(a):bardziej wiesniackich aut nie ma, wszystkimi mercami to jedynie cegły po wsiach wozić.
co jak co, ale sa to jedne z lepszych samochodow imho i nie mowie tu o wygladzie.

Dla mnie wiesniactwo, już wole BMW Tongue

A ty Xerxes czy jak ci tam dziecino ustaw sie przy latarni to cię może starszy pan merasiem podwiezie.

- statekx - 07-07-2007

karakas napisał(a):a karakan to bardzo miłe zwierzątko pedale
Zwierzę to masz w gaciach...włochate.

- Książę - 07-07-2007

bahahahahhaa
wyjeb im po lyściu, ka

- Zoltan - 07-07-2007

Axel, szacuneczek, ale BMW to stokroć większe wieśniactwo niż Mercedes. Myślę, że najbardziej kompromisowe w tym względzie są Audi Smile

- The Stig - 07-07-2007

Valhalla napisał(a):

Ja pierdole, kobieta lepiej sie zna na samochodach niż facet z jajami.

Mercedes to wieśniackie auto... hmmm, a czym to zaargumentujesz ? I czym zaargumentujesz, że dresiarskie BMW nie jest wieśniackie ?
Tylko konkrety proszę...

- Axel - 07-07-2007

Za argumentuje to tak ze dla mnie merc jest limuzyną dla dziadziusia a nie młodego człowieka.
I moje subiektywne zdanie jest takie ze Mi bardziej podoba sie to dresiarskie BMW niż meruś.
Stig nie rzucaj sie bo ja sie do twojego batmanomobilu nie przypieprzam.

- The Stig - 07-07-2007

aha Merc dla dziadziusia, a BMW dla dresa ? Tylko powiedz mi ilu widziałes młodych ludzi siedzących w Mercedesie Klasy C, CL, CLK, CLS, E, G, S, SL, SLK rocznik nie starszy niż 3 lata. Zapewniam cie, że niewielu. A ilu widziałes młodych ludzi w BMW 3, 5, 6 i 7 w wieku niestarszym niz 3 lata ? Zapewniam cie, że również nie wielu.
A ilu widziałes ludzi po 40 w Mercedesie/BMW niestarszymstarszym niż 3 lata - zapewniam cie ze wiecej niż tych młodych. Więc nie rozumiem skąd to oburzenie...

Poza tym w polsce jeździ tyle nowych Merców i BeMeK tyle co na zachodzie samochodów Daewoo.

- Axel - 07-07-2007

Pendolino w batmobilu ze znaczkiem merasia narysowanym swiecówka. Rozumiesz ze mam inny gust i mi sie twoje wsiurskie merasie nie podobaja tak i wolal bym starenkie bmw e32 niż te zjebane merasie z twoich zdjec.

- The Stig - 07-07-2007

a czy ty kudłaty wałku rozumiesz, że pierdoli mnie twój wiejski gust ?
chciałem, żebys zaargumentował swojąteze ale widze, ze nie potrafisz. To tylko swiadczy o tobie.

- Axel - 07-07-2007

The Stig napisał(a):a czy ty kudłaty wałku rozumiesz, że pierdoli mnie twój wiejski gust ?
chciałem, żebys zaargumentował swojąteze ale widze, ze nie potrafisz. To tylko swiadczy o tobie.

Słuchaj wafelku, jakos argumentacji u ciebie tez ani widu ani slychu ? A mnie jebie to e tobie sie merasie podobaja. Daj argumentacje szmaciarzu ze bmw jest wiesniackie i dresiarskie ?

- The Stig - 07-07-2007

rozumiem, ze stac cie tylko na zadane pytanie odpowiedziec pytaniem ?

poza tym nie podrywaj mnie wafelku