Forum Rockmetalshop
KELTHUZZAR - słowiański epicki metal - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: KELTHUZZAR - słowiański epicki metal (/thread-kelthuzzar-s%C5%82owia%C5%84ski-epicki-metal)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

- KelThuz - 11-29-2007

[Obrazek: 3308375.jpg]

"KELTHUZZAR, nowa siła w polskim epickim metalu, którego pierwszy materiał zyskał ogromną popularność i zebrał znakomite recenzje, poszukuje gitarzysty! Jeśli jesteś kreatywny, kochasz metal i poważnie traktujesz muzykę, pisz na adres kelthuzzar@gmail.com . Próby w Krakowie.
W chwili obecnej zespół szlifuje kompozycje i przygotowuje się do nagrań debiutanckiego albumu, które są planowane na przyszły rok."

- Książę - 11-30-2007

dlaczego piszesz to w cudzysłowie?

- Necro Desecrator - 11-30-2007

No, gdyby próby byly troche blizej Olsztyna,gdybym mial lepsze wiosło i piec i gdyby to bylo z 3,4 lata wcześniej, kiedy to byłem jeszcze jednym z najjasniejszych punktow polskiej sceny HM, to pewnie mielibyscie gitarzyste.

- IstnyKurwaRomantyk - 11-30-2007

Książę napisał(a):dlaczego piszesz to w cudzysłowie?

bo to mowi kelthuzzar a nie on

- Zoltan - 11-30-2007

Ponieważ przemawia przez niego sam Dadźbog. O!

- SuperWrzód - 01-15-2008

Posłuchałem i mam dwa pytania.

1. Jak ktokolwiek może coś takiego nazwać 'muzyką'?
2. Jak wykonawca może nazywać siebie 'wokalistą'?

Przecież to jakaś żenada po pachy samego Masława, boga masła i margaryny. Kelthuz, przestań robić z siebie kretyna i weź się za pilnowanie dzieci, albo chociaż za zaczepianie ludzi na ulicy i opowiadanie jaki Korvin jest cudowny. Do muzyki to Ty się chłopie nie nadajesz, a przy odrobinie szczęścia nadasz się do czegoś mniej ambitnego. Może nie będziesz wyruztkiem społeczeństwa...

- Książę - 01-15-2008

znam cie korwa

Książę napisał(a):znam cie korwa
Znamy się tylko z widzenia... Lalala

- Książę - 01-15-2008

no, to dobra piosenka była:
wiem że masz oczy niebieskie
a jedno o drugim nic nie wie

- Zoltan - 01-15-2008

Nawet nabijanie się z niezaprzeczalnego kretynizmu kela stało sie już nudne Confusedhock:

- KelThuz - 01-15-2008

SuperWrzód napisał(a):Posłuchałem i mam dwa pytania.

Przecież to jakaś żenada po pachy samego Masława, boga masła i margaryny. Kelthuz, przestań robić z siebie kretyna i weź się za pilnowanie dzieci, albo chociaż za zaczepianie ludzi na ulicy i opowiadanie jaki Korvin jest cudowny. Do muzyki to Ty się chłopie nie nadajesz, a przy odrobinie szczęścia nadasz się do czegoś mniej ambitnego. Może nie będziesz wyruztkiem społeczeństwa...

<YAAAAWN>

duh, ile twoja stara ma przesłuchań na last.fm?

- Książę - 01-15-2008

więcej niż warraha

KelThuz napisał(a):
SuperWrzód napisał(a):Posłuchałem i mam dwa pytania.

<YAAAAWN>

duh, ile twoja stara ma przesłuchań na last.fm?

Sugerujesz, że o jakości 'muzyki', którą tworzysz decyduje ilość przesłuchań na Last.fm?

Odpowiem: "Jedzcie gówno, miliony much nie mogą się mylić!"

Czekam na argumenty, a nie coś w tym stylu, Kochanie :*

- Zoltan - 01-15-2008

SuperWrzód napisał(a):"Jedzcie gówno, miliony much nie mogą się mylić!"

No tym haslem akurat mozna podsumowac caly dorobek muzyczny jak i intelektualny naszego kochanego kela.

- Krzychun - 01-15-2008

Zoltan,ty wcale nie jesteś lepszy od Vomitora.przykro mi.