-
kSIąŻę krzyŻtof - 10-24-2004
E TAM
IDĘ do KoŚcioŁa
-
Splash - 10-24-2004
A ja dziś nie byłem

Ale za tydzień ide

Bo musze
-
Krolik - 10-24-2004
Anty-klery to zjeby, prawdziwe katole rządzą...
-
Splash - 10-24-2004
Wymiatają po prostu
- Anonymous - 10-24-2004
e tam, ja słucham blacku i normalnie chodzę co tydzień w niedziele do kościoła(u mnie jedno nie wyklucza drugiego)
-
gabrysia - 10-25-2004
a ja znam zarąbistego księdza, z którym się czasami wymieniam na płyty. to dzięki niemu mam np. mayhem czy dimmu borgir. ona słucha na prawdę niezłej muzy. najbardziej lubi heavy metal: iron maiden, black sabbath itd. spoko koleś
- Anonymous - 10-25-2004
ksiądz i mayhem czy dimmu borgir??

dobre...
Może też lubi venom i marduk??
-
gabrysia - 10-25-2004
nie jestem pewna, ale myślę, że tak. lubi też kata, cradle of filth. oj, słucha różnej muzyki. chyba im więcej wrzasku i łomotu tym lepiej
-
aXe Rose - 10-25-2004
fajny xiądz

ja ze swoim miałem raz dyskusje: uważał, ze metale mieszkają bez wyjątku w czarnych pokojach i śpią w trumnach
- Anonymous - 10-25-2004
a może lubi też szatana?? i jest satanistą ??

hock:
-
Hethell - 10-25-2004
Jak dla mnie sluchanie blacku i bycie xiedzem kompletnie sie wykluczaja.Chyba ze ksiedzostwo to tylko taka przykrywka..
Hethell
-
gabrysia - 10-25-2004
co TY wygadujesz??!! ja nie widzę nic złego w tym, że słucha sobie takiej muzyki. i na pewno nie jest żadnym satanistą i raczej nie śpi w trumnie. ja nie wiem dlaczego podoba mu sie taka muza. może nie zwraca uwagi ba teksty. a co Wy myślicie , że jak jest księdzem to powinien słuchać jakiejś arki noego i radia maryja?
-
Hethell - 10-25-2004
Bardziej by mu wlasciwie pasowalo. Bo black powinien go grysc ideologicznie.
Hethell
-
gabrysia - 10-25-2004
bez obrazy, ale dla mnie radio maryja to już jakaś przesada. wiesz, ten ksiądz jest dość młody i może dopiero jakoś poznaje samego siebie jako księdza. nie wiem jakie ma poglądy, ale zapewniam Cię, że to chyba najfajniejsza osoba dorosła jaką znam.
-
Hethell - 10-25-2004
Bo to sie naprawde zadko zdarza aby jakis ksiadz byl naprawde fajny.No ale skoro jest to chwala mu za to.
Hethell