Forum Rockmetalshop
MANOWAR - KING OF KINGS! - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: MANOWAR - KING OF KINGS! (/thread-manowar-king-of-kings)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

- Abadon - 09-19-2005

Cytat:Kill'em all sie MEGAKUREWSKO zestarzałi brzmi dzisiaj cholernie pretensjonalnie i naiwnie. Jest po prostu śmieszny

Tu się nie zgodze. Dobry metal nigdy sie nie starzeje.

- RamzeS - 09-19-2005

Necro Desecrator napisał(a):Kill'em all sie MEGAKUREWSKO zestarzałi brzmi dzisiaj cholernie pretensjonalnie i naiwnie. Jest po prostu śmieszny
No,ja wole KILLEM ALL niz 4-ke.I z tą naiwnoscią tez troche chyba przesadziłes,w ten sposób to o kazdej 1-szej płycie thrashowych zespołów z tamtych lat mozna powiedzieć.

- Necro Desecrator - 09-19-2005

Abadon napisał(a):Dobry metal nigdy sie nie starzeje.

Oho,tru hewi metal łorjor nadciąga

- RamzeS - 09-19-2005

Necro Desecrator napisał(a):

Nie,no qrva,co sie czepiasz..ma chłopak racje...

R_amze_S napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):Kill'em all sie MEGAKUREWSKO zestarzałi brzmi dzisiaj cholernie pretensjonalnie i naiwnie. Jest po prostu śmieszny
No,ja wole KILLEM ALL niz 4-ke.I z tą naiwnoscią tez troche chyba przesadziłes,w ten sposób to o kazdej 1-szej płycie thrashowych zespołów z tamtych lat mozna powiedzieć.

1.Spierdalaj<:
2.Nom,bo można. Póki to jeszcze zbyt pretensjonalne nie jest,nie ma piejacego wokalu i jest Shejathan to sehr gut.<:

R_amze_S napisał(a):

Nie,no qrva,co sie czepiasz..ma chłopak racje...

Kij czy ma rację,po prostu rozwalają mnie takie teksty - widac od razu kogo ,,prało" HMP

Kamael: edytuj posty!

- RamzeS - 09-19-2005

R_amze_S napisał(a):

1.Spierdalaj<:
2.Nom,bo można. Póki to jeszcze zbyt pretensjonalne nie jest,nie ma piejacego wokalu i jest Shejathan to sehr gut.<:
Ad1.Ty spierdalaj na drzewo
Ad2.Piejący wokal na 1-ce Metalliki? Neutral Facet ,chyba tym razem tobie ktos źle empetrójki opisał Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

- Abadon - 09-19-2005

Coś nie pasi ?

- Tomash - 09-19-2005

Kill'em all brzmi jak typowy średni metalowy album z lat 80 - tych, równie dobrze mogłaby go nagrać formacja pokroju - powiedzmy - Exciter czy jakiś inny Helstar lub Hellion. Co nie zmienia faktu że np. mi się zajebiście podoba, ale zestarzał się STRASZNIE. Wokal też najlepszy nie jest., dlatego, że wtedy Metallica jeszcze szukała innego wokalisty. Te partie są napisane dla kogoś kto by to dobrze zaśpiewał, a nie dla Hetfielda Laughing

Tomash napisał(a):Kill'em all brzmi jak typowy średni metalowy album z lat 80 - tych, równie dobrze mogłaby go nagrać formacja pokroju - powiedzmy - Exciter czy jakiś inny Helstar lub Hellion. Co nie zmienia faktu że np. mi się zajebiście podoba, ale zestarzał się STRASZNIE.

Dokładnie! Ja tez mam ogromny sentyment ale takie sa fakty.

- RamzeS - 09-19-2005

Tomash napisał(a):Kill'em all brzmi jak typowy średni metalowy album z lat 80 - tych, równie dobrze mogłaby go nagrać formacja pokroju - powiedzmy - Exciter czy jakiś inny Helstar lub Hellion. Co nie zmienia faktu że np. mi się zajebiście podoba, ale zestarzał się STRASZNIE. Wokal też najlepszy nie jest., dlatego, że wtedy Metallica jeszcze szukała innego wokalisty. Te partie są napisane dla kogoś kto by to dobrze zaśpiewał, a nie dla Hetfielda Laughing
Być moze Exciter i Hellion mogłyby nagrać taką płytę,ale nie nagrały az tak DOBREJ.Czy sie zestarzała....szczerze mowiąc nie zastanawialem sie nad tym,po prostu slucham i mi sie ciągle podoba.

- Nivo - 09-20-2005

Ale i tak powszechnie znany jest fakt że najlepszą płytą Mety jest RTL, a zaraz za nią MOP!

- Tomash - 09-20-2005

Nivo napisał(a):Ale i tak powszechnie znany jest fakt że najlepszą płytą Mety jest RTL, a zaraz za nią MOP!

NIE INACZEJ!

PS:Robimy offtopa wszechczasów?

- RamzeS - 09-20-2005

Nivo napisał(a):Ale i tak powszechnie znany jest fakt że najlepszą płytą Mety jest RTL, a zaraz za nią MOP!
Z tym to sie zgadzam bez dwoch zdań. 8)

- Nevermore - 09-20-2005

R_amze_S napisał(a):
Z tym to sie zgadzam bez dwoch zdań. 8)

IMO Jest zdecydowanie inaczej:

M>>>RTL>K'EA=MOP>L>>>R>>>AJFA>>>>G>>>>>>>>>>>>>>SA>>>>>>>>>>>>>>S&M

- Nivo - 09-20-2005

eSeMka gorsza od St.Anger? Nie może być! toć SM to o wiele mniej gówniane gówno niż St. Anger! :>