Forum Rockmetalshop
Dlaczego takem zwani tru metale nie lubią slipknota??? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: Dlaczego takem zwani tru metale nie lubią slipknota??? (/thread-dlaczego-takem-zwani-tru-metale-nie-lubi%C4%85-slipknota)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

- psychosis - 10-21-2004

Tyle to i ja wiem i niemusisz mi tego pisać...ale chodzi mi o jakieś konkretne argumenty... ok jeden dałeś głupie piosenki (kwestia gustu) ,a pisząc ze Slipknot nierobi show (tu odniose sie do innego temat,ale nadal chodzi o Slipknot) i w czasie koncertu fani stoją i grzebią w nosie to jakaś kpina?? czy dobry dowcip??

- gabrysia - 10-21-2004

kurcze, czemu karzesz mu pisać, dlaczego nie lubi slipknot? to jego sprawa. mnie też się wiele zespołów nie podoba, ale nie wiem dlaczego. tak po prostu. kłócicie się jak stare baby na targuBig Grin

- psychosis - 10-21-2004

dlatego "kaze" raczej pisze bo niepodał zadnej konkretnej argumentacji..a piszac ze sie czegoś nielubi bo to jest debilne to zadne wytłumaczenie. niewszystko czego sie nielubi musi być debilne... Nielubisz kumpla z klasy bo jest debilny?? buahah

- gabrysia - 10-21-2004

ok. jak uważasz

- psychosis - 10-21-2004

Gabrysia tobie tez sie niepodoba wiele zespołów tak?? i nawet nie wiesz dlaczego Ci sie niepodobają... trzeba wiedzieć za co nienawidzieć , nielubić danego zespołu...

- Krolik - 10-21-2004

te, psychosis, nie przeżywaj tak każdej wypowiedzi, bo zejdziesz na nerwicę...

p.s i tak ja mam racje, choć nie przypominam sobie abym napisał :"slipknot nie robi szoł"... poza tym ma wypoweidź jest jak najbardziej obiektywna bo lubię ten zespół... - to apropo tego drugiego topica...

- psychosis - 10-21-2004

nerwica o czym Ty do mnie rozmawiasz??Wink) Ty sie o moja nerwice niemartw... po tym co tutaj cyztam to jedynie moge sie leczyc na śmiech...Smile))

PS:Nawet nieiwesz jak sie usmiałem czytajać to ze fani slipknota stoją na koncercie i grzebią w nosie.. Kawał Ci sie udał niema coSmile)

- Krolik - 10-21-2004

bardzo łatwo mozna wyczytać twe zaangażowanie emocjonalne w co poniektóre teksty, wiec nie ściemniaj ziom...

p.s tam to prawda i żadne gówniane dvd tego nie zmieni...

- psychosis - 10-21-2004

jak nie jak tak... myśl sobie co chcesz Zająć... ja tam wiem swoje.. jesli miałbym sie przejmować wszystkimi wypowiedziami to juz dawno byłbym na psychiatryku... i tak żyłem , żyje i żyć bede w przekonaniu ze SLIPKNOT robi wiekszy szkoł od Slayera ameno....

pozdr...

- Krolik - 10-21-2004

Ludzie lubią się oszukiwać....tak jest łatwiej...

- psychosis - 10-21-2004

Królik skąd Ty mozesz to wiedziec...Ja pisze własne zdanie i niebede sie zmieniał dla kogos... i niemam zamiaru siebie ani nikogo oszukiwać... ktos moze sie neizgadzac z moim zdaniem owszem...

pozr.psychoza...Smile)

- hier_kommt_die_sonne - 10-21-2004

pogadajcie se na gg lepiej

inne argumenty?? mam rozpisywac o strukturze zespolu?? po prostu mi sie nie podoba i to w zupelnosci wystarcza
jest to subiektywne zdanie, ale o czym mozna powiedziec niesubiektywnie???

- psychosis - 10-21-2004

jesli zechcesz propnuje zakończyć ten temat bo bedziemy go ciagnoć w nieskonczoność... ja bede pisał swoje racje , a Ty swoje nigdy niedojdziemy do porozumienia..

no tak , ale pisząc ze nielubisz no bo nielubisz i ze to wystarczy to trochce płytkie lepiej byłoby uargumentować twoją odpowiedz, wkoncu po to jest Forum zeby rozwijać swoje wypowiedzi itp a nie nielubie SLipknota bo zyczajnie go nietrawie jest dziwnym stwierdzeniem.....:/

- gabrysia - 10-21-2004

a nie wystarczy Ci stwierdzenie że po prostu muzyka mi nie podchodzi, bo jest na przykład za ostra lub monotonna??Smilepozdrawiam

- psychosis - 10-21-2004

no wystarczy teraz wkoncu napisałaś czemu , bo jest monotonna i za ostra dziekiSmile))) pozdr..