Forum Rockmetalshop
Slipknot... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: Slipknot... (/thread-slipknot)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

- sk.satan - 07-16-2005

Niewiem dlaczego wiele osob nie lubi vol.3, to, ze graja mniej mocniej to nie znaczy, ze album jest do dupy. Byly kawalki mocniejsze na 2 poprzednich plytach, a teraz przyszedl czas na cos lzejszego (tak dla rownowagi), a po za tym na pewno jest bardziej wartosciowa muzycznie i jest jeszcze teledysk - 'vermilion', ktory jest swietny (nie tylko artystycznie, w ogole jest spox).

- Kalin - 07-16-2005

sk.satan napisał(a):Niewiem dlaczego wiele osob nie lubi vol.3, to, ze graja mniej mocniej to nie znaczy, ze album jest do dupy. Byly kawalki mocniejsze na 2 poprzednich plytach, a teraz przyszedl czas na cos lzejszego (tak dla rownowagi), a po za tym na pewno jest bardziej wartosciowa muzycznie i jest jeszcze teledysk - 'vermilion', ktory jest swietny (nie tylko artystycznie, w ogole jest spox).
Pier.do.lisz Smile
Dla jakiej równowagi? Uwazasz ze kazda kapela grajaca mocna, ostrą muzyke powina nagrywac łagodną płyte, jak Ty to mowisz dla rownowagi? Rolleyes
Bzdura.
Fani Slipknota po vol.3 wypierdalać

- Dżemik - 07-16-2005

Przeciez vol.3 ma wiekszego kopa niz debiut..

- Kalin - 07-16-2005

Dżemik napisał(a):Przeciez vol.3 ma wiekszego kopa niz debiut..
W czym się przejawia ten "kop"? bo ja nie mogę go odnaleźć.

- aXe Rose - 07-16-2005

Dla mnie vol.3 wcale nie gorszy od reszty ich płyt - taka sama chała, jak i reszta Angry

- Kalin - 07-16-2005

aXe Rose napisał(a):Dla mnie vol.3 wcale nie gorszy od reszty ich płyt - taka sama chała, jak i reszta Angry
Moge się załozyc ze nie przesłuchałes w całosci zadnej z ich płyt, i pierdolisz bzdury od rzeczy zasłyszane od starszych kolegów.

- aXe Rose - 07-16-2005

Kalin napisał(a):
aXe Rose napisał(a):Dla mnie vol.3 wcale nie gorszy od reszty ich płyt - taka sama chała, jak i reszta Angry
Moge się załozyc ze nie przesłuchałes w całosci zadnej z ich płyt, i pierdolisz bzdury od rzeczy zasłyszane od starszych kolegów.
Dobra, może źle się wyraziłem - zwyczajnie mi się nie podobają.

- Aeroth - 07-16-2005

ja przesluchalem kilka razy Iowe i Mate... ale tego ostatniego nie zdzierżyłem w całosci. Tak samo nowej Metallicy.

- Toki - 07-22-2005

Ostatnia płyta tak ale do porzednich niemam nic nawet mi sie podobały niektóre kawałki.Mówcie sobie co chcecie jebie mnie to podobały mi sie i juz Mad

- Dżemik - 07-31-2005

Kalin napisał(a):
Dżemik napisał(a):Przeciez vol.3 ma wiekszego kopa niz debiut..
W czym się przejawia ten "kop"? bo ja nie mogę go odnaleźć.

Debiut byl strasznie 'plaski'.. Widac, ze probowali grac agresywna muzyke, ale srednio im to wychodzilo.. Ostatnia plyta natomiast jest tylko pozornie albumem spokojniejszym..

- maharet - 08-02-2005

WIĘKSZOŚĆ OSÓB NAJEŻDZAJĄCA NA SLIPKNOTA PEWNIE WOGÓLE GO NIE SŁYSZAŁA, TYLKO POWTAŻA ZA INNYMI. SLIPKNOT NA WIĘCEJ WSPÓLNEGO Z DEATH GRINGE COOREM NIŻ Z HIP-HOPEM.

- Tomash - 08-02-2005

maharet napisał(a):WIĘKSZOŚĆ OSÓB NAJEŻDZAJĄCA NA SLIPKNOTA PEWNIE WOGÓLE GO NIE SŁYSZAŁA, TYLKO POWTAŻA ZA INNYMI. SLIPKNOT NA WIĘCEJ WSPÓLNEGO Z DEATH GRINGE COOREM NIŻ Z HIP-HOPEM.

co to jest gringe coore? Laughing

- Hethell - 08-02-2005

Cytat:maharet napisał:
WIĘKSZOŚĆ OSÓB NAJEŻDZAJĄCA NA SLIPKNOTA PEWNIE WOGÓLE GO NIE SŁYSZAŁA, TYLKO POWTAŻA ZA INNYMI. SLIPKNOT NA WIĘCEJ WSPÓLNEGO Z DEATH GRINGE COOREM NIŻ Z HIP-HOPEM.

co to jest gringe coore?

a death gringe coore?

- Beast King - 08-02-2005

Ale pewne jest, jak amen w pacierzu, że najwięcej wspólnego ma z nu-metalem Big Grin

- maharet - 08-02-2005

death gringe core-coś takiego jak Fronside czu Rzeźnia. więcej wspólnego z death metalem