Forum Rockmetalshop
UPRZEDZENIA NARODOWOŚCIOWE - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Traszowisko (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-traszowisko)
+--- Wątek: UPRZEDZENIA NARODOWOŚCIOWE (/thread-uprzedzenia-narodowo%C5%9Bciowe)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

- Nightal - 11-27-2005

A co powiecie na to : http://relaz.o2.pl/magazyn-artykul.php?id=492 ?

- KelThuz - 11-27-2005

Hellyea! Oranie czas zacząć!!!

Cytat:no no to pochwal się swoim bo też raczej za wysokie to ono nie jest

a po czym wnosisz, gimnazjalny orle?
przyznam że do poziomu mensowskiego zabrakło mi paru punktów, ale jak wiadomo, od metalu się głupieje

Cytat:hehe no wiesz kup mi tam domek lub przynajmniej opłać drogę to się przeniosę

spodziewałem się tak skurwiałej lewackiej odpowiedzi. ktoś ci da - uciekasz z kraju, jak kundel z podkulonym ogonem, zamiast wziąść się do jego naprawy

Cytat:A kto ci dał prawo do sprzedaży lub kupna ziemi.

to że nabyłem ziemię dobrowolnie od jej poprzedniego właściciela, oznacza że mam pełne prawo do rozporządzania nią wedle mojej woli. trudno zrozumieć, lewacki pędraku?

Cytat:przeczytaj choć raz jakiś podręcznik do historii
a zauważysz że wielu tak sądziło i było w błędzie np.podczas rewolucji rosyjskiej.

ale ty pierdolisz, może jeszcze śmiesz wyrazić poparcie dla tego skurwiałego komunistycznego aktu zbrodni przeciwko Prawu Własności?

Cytat:Zrozumiesz gdy cię też kiedyś wypierdolą z domku i twej "ziemi"

zrozumiem wtedy, że dobrym pomysłem było kupienie sobie kałacha i 1000 szt. amunicji, by rozpierdalać lewackich/arabskich/murzyńskich/chińskich wywrotowców, czyhających na moją własność

Cytat:po pierwsze Bóg nie nakazuje zabijać a człowiek

po pierwsze, to boga nie ma. sorry, że cię wyprowadziłem z błogiej nieświadomości.

Cytat:po drógie walki religijne najczęściej mają podłoże religijne

Żydzi masakrujący Palestyńczyków zapewne są motywowani ekonomicznie... piźnij się w słup zanim napiszesz kolejny debilizm.

Cytat:po trzecie normalny człowiek nie zabije drógiego bez powodu choć by nawet kazał im Bóg

nie ma czegoś takiego jak normalny człowiek. Mamy albo ludzi respektujących dorobek kulturowy cywilizacji europejskiej, a więc prawo własności i nietykalności, albo ludzi spoza kręgu cywilizacji europejskiej, którzy tych praw nie szanują, gdyż ich nie rozumieją. To dlatego arabusom jest tak obojętne wysadzanie się w powietrze, czy ostatnio palenie całych paryskich dzielnic, a żydom całkiem obojętne czy goj zdechnie na ulicy, gdy żaden z nich nie zadzwonił po pogotowie (bo Talmud nie nakazuje im ratować życia goja).

Cytat:No ty za to jesteś strasznie odważny.I pewnie z kumplami tak jak to przystało na prawdziwego Polaka kopiesz słabszego i bezbronnego murzyna lub jakąś Żydówkę

jesteś idiotą niewartym nawet mojego splunięcia, spytaj się kolegów z forum, co ja, Wszebąd Kel`Thuz, reprezentuję a następnie przeproś.

Cytat:A może ty nielubisz cudzoziemców bo masz jakiś kompleks

jestes idiotą, powtarzam, choćby z powyższego powodu - wmawiasz mi rzeczy których nigdy nie napisałem. Widzę, że dla takich lewackich oszołomów nie ma innej alternatywy tylko trzeba kochać wszystkich zasranych obcokrajowców, najeżdżających nasz kraj Wink

Cytat:Pokaż nam swoje drzewo genealogiczne i udowodnij tym samym że zasługujesz na miano Polaka.

jakbyś wiedział, kim jest Wszebąd Kel`Thuz, to byś nawet nie zadawał takich retorycznych pytań Laughing

Cytat:Bo jak narazie wątpię (Czy twój przodek mieszkający na azjatyckich stepach miał prawo przywędrować na te tereny??)

biorąc pod uwagę twój schemat myślowy, to raczej twoi przodkowie pochodzą z dalekiej Syberii.
a takim mówimy...
ZAURAL!

Krzychun napisał(a):Wiesz Kelthuz, wole zadawac sie z tepym murzynem niz z Tobą i słuchac ich rapu niz twojej Metalowej husaryi.

bo jesteś debilem. prosty wniosek.

- Krzychun - 11-27-2005

Cytat:pochodzą z dalekiej Syberii.
a takim mówimy...
ZAURAL!

Tak na marginesie to czy rasa biała nie wywodzi sie z Syberi??

Cytat: spytaj się kolegów z forum, co ja, Wszebąd Kel`Thuz, reprezentuję a następnie przeproś.

O czosnek napawde mamy mu to mowic?? Juz chyba wie.

- KelThuz - 11-27-2005

Krzychun napisał(a):
Cytat:pochodzą z dalekiej Syberii.
a takim mówimy...
ZAURAL!

Tak na marginesie to czy rasa biała nie wywodzi sie z Syberi??

jeśli Mongołowie są dla ciebie biali, to być może.
Ja, posiadacz zgrabnego, wysokoosadzonego nosa (cechy odróżniającej białego od każdej innej odmiany gatunku homo), twierdzę iż moi przodkowie wywodzą się z terenów Kaukazu i Morza Czarnego, praojczyzny Arjów, kolebki wszelkiej cywilizacji! SŁAWA!!!

Cytat:O czosnek napawde mamy mu to mowic?? Juz chyba wie.

ty to lepiej nic juz nie mow, coraz bardziej się pogrążasz...

- Krzychun - 11-28-2005

KelThuz napisał(a):ty to lepiej nic juz nie mow, coraz bardziej się pogrążasz...

Ale za to postow mam coraz wiecej Angry

- Blackfox - 11-28-2005

KelThuz dobrze prawi.

- Tomash - 11-28-2005

Nightal napisał(a):A co powiecie na to : http://relaz.o2.pl/magazyn-artykul.php?id=492 ?
,

To że amerykanie to banda debili Laughing

I jeszcze to że ten cały Skrewdiver to kupa gówna z wyjątkiem pierwszej płyty Big Grin

- KelThuz - 11-28-2005

jakby zaczęły śpiewać Warrahę, to z miejsca wejście na szczyt list MTV a nie

- goofi - 11-28-2005

Nightal napisał(a):A co powiecie na to : http://relaz.o2.pl/magazyn-artykul.php?id=492 ?

zejebiste

- szamanek - 11-28-2005

Cytat:a po czym wnosisz, gimnazjalny orle?
przyznam że do poziomu mensowskiego zabrakło mi paru punktów, ale jak wiadomo, od metalu się głupieje

No i w tym się mylisz chłopcze gimnazjum mam już dawno za sobą Big Grin

Cytat:spodziewałem się tak skurwiałej lewackiej odpowiedzi. ktoś ci da - uciekasz z kraju, jak kundel z podkulonym ogonem, zamiast wziąść się do jego naprawy

no no szamanek nie ucieka.A tak wogule to co mam naprawiać(czyżby nasz kochany kraj kopiąc cudzoziemców?)

Cytat:to że nabyłem ziemię dobrowolnie od jej poprzedniego właściciela, oznacza że mam pełne prawo do rozporządzania nią wedle mojej woli. trudno zrozumieć, lewacki pędraku?

I znów wykazałeś się niewielką inteligencją chłopcze.Ty nie rozumiesz podstawowej sprawy nie ma czegoś takiego jak właściciel ziemi ona należy do każdego

Cytat:ale ty pierdolisz, może jeszcze śmiesz wyrazić poparcie dla tego skurwiałego komunistycznego aktu zbrodni przeciwko Prawu Własności?

Początki tej rewolty były dobre ale puźnie te samosądy były beznadziejne.

Cytat:zrozumiem wtedy, że dobrym pomysłem było kupienie sobie kałacha i 1000 szt. amunicji, by rozpierdalać lewackich/arabskich/murzyńskich/chińskich wywrotowców, czyhających na moją własność

No poprostu czujesz się zagrożony Big Grin Dlatego wolisz zabijać niżżyć w zgodzie

Cytat:po pierwsze, to boga nie ma. sorry, że cię wyprowadziłem z błogiej nieświadomości

no A skąd wiesz że go nie ma a ja ci mówię że jest
ps. sorry że cię uświadomiłem Angry

Cytat:Żydzi masakrujący Palestyńczyków zapewne są motywowani ekonomicznie... piźnij się w słup zanim napiszesz kolejny debilizm.

Templariusze ponoć wieżyli w szatana i dlatego tak sprytnie zostali załatwieni przez papiestwo (No ciekaw jestem czemu nie Krzyżacy nie zostali załatwieni może dla tego że nie byli najbogatsi)
A co do twych porad to nie jestem masochistą

Cytat:nie ma czegoś takiego jak normalny człowiek. Mamy albo ludzi respektujących dorobek kulturowy cywilizacji europejskiej, a więc prawo własności i nietykalności, albo ludzi spoza kręgu cywilizacji europejskiej, którzy tych praw nie szanują, gdyż ich nie rozumieją. To dlatego arabusom jest tak obojętne wysadzanie się w powietrze, czy ostatnio palenie całych paryskich dzielnic, a żydom całkiem obojętne czy goj zdechnie na ulicy, gdy żaden z nich nie zadzwonił po pogotowie (bo Talmud nie nakazuje im ratować życia goja).
No a amerykanom było obojętne rozpierdzielanie Iraku
W czasach kolonialnych niszczenie dorobku kulturowego innych narodów
A co do normalnych ludzi to ja się za takiego uważam Surprised

Cytat:jesteś idiotą niewartym nawet mojego splunięcia, spytaj się kolegów z forum, co ja, Wszebąd Kel`Thuz, reprezentuję a następnie przeproś.
No no czyżby wszechbąd KEL~THUZIK cierpi na manię wielkośći Angry
I nie obchodzi mnie co reprezentujesz ale jak tak bardzo chcesz to się pochwal.A przepraszać KEL~THUZIKA(człeka o bardzo małym rozumku)nie mam zamiaru
Atak z ciekawości to tymi przekleństwami chceż podkreślić swoją siłę czy coś innego bo niewiem

Cytat:jestes idiotą, powtarzam, choćby z powyższego powodu - wmawiasz mi rzeczy których nigdy nie napisałem. Widzę, że dla takich lewackich oszołomów nie ma innej alternatywy tylko trzeba kochać wszystkich zasranych obcokrajowców, najeżdżających nasz kraj

I znów się mylisz idiotą jest KEL~THUZ (świadczy o ty nawet ta nazwa (a czy kel thuz to nie postać z Warcrafta3 Big Grin ))
O jak to wzniośle brzmi NAJEŹDŹCÓW pogadaj z Romanem a może nawet zobaczymy cię w naszym sejmie

- Krzychun - 11-28-2005

Z tym prawem do do ziemi to obaj pierdolicie. Jesli na jakims obszarze istnieje panstwo i reguluje ono mozliwosc posiadania jakiegos terenu to jest ono rownierz zobowiazane chronic obywatela i jego posesje(czyt. wzywasz policje...jaka by nie była)

- szamanek - 11-28-2005

CIĄG DALSZY Big Grin

Cytat:jakbyś wiedział, kim jest Wszebąd Kel`Thuz, to byś nawet nie zadawał takich retorycznych pytań

Ty naprawdę masz manię wielkośći.
No kim jesteś pochwal się Angry
Może wywodzisz się z Piastów( to też nie był byś czystej krwi Polakiem)

Cytat:biorąc pod uwagę twój schemat myślowy, to raczej twoi przodkowie pochodzą z dalekiej Syberii.
a takim mówimy...
ZAURAL!

Aj chłopcze chłopcze Muszę cię uświadomić że rdzennymi Europejczykami są jedynie Baskowie a nie jacyś Słowianiwe czy Germanie bo nasi przodkowie przywędrowali z terenów Indii
Więdz czy nie byli najeźdzcami tak jak wedłuk ciebie teraz arabowie?? Smile

- Wars - 11-28-2005

Cytat:Aj chłopcze chłopcze Muszę cię uświadomić że rdzennymi Europejczykami są jedynie Baskowie
To akurat 100%-owa prawda, nawet nie wdawaj się w polemiki Kelti.

- KelThuz - 11-28-2005

hehe, zabawny chłopczyk wieczorową porą. Pług w dłoń i na koń!

Cytat:No i w tym się mylisz chłopcze gimnazjum mam już dawno za sobą Big Grin

ale pierdolisz farmazony jakbyś je ukończył z mierną z polskiego i historii

Cytat:I znów wykazałeś się niewielką inteligencją chłopcze

"chłopczę" to ja mówię do twojego starego, gdy mi ceruje buty. I nie wiem co ma inteligencja do rzeczy z konstatowaniem faktu ekonomiczno-prawnego.

Cytat:.Ty nie rozumiesz podstawowej sprawy nie ma czegoś takiego jak właściciel ziemi ona należy do każdego

lol, chyba w twoim skurwiałym lewackim skłocie, ale w normalnym europejskim ustroju prawnym mogę stać się właścicielem ziemi, ogrodzić ją i zastrzelić takiego skurwiałego pędraka, gdy ten spróbuje wedrzeć się na moją posesję. Proste.
W czasach przedhistorycznych ziemia była zawłaszczana poprzez "zmieszanie ją z pracą pożyteczną" wg Locke'a, czyli np. uprawę roli na danym terenie w przypadku społeczności rolniczych, lub wypas bydła w przypadku koczowniczych Arjów.

Cytat:Początki tej rewolty były dobre ale puźnie te samosądy były beznadziejne.

lol, jak zwykle ogólnikowe stwierdzenia bez żadnej treści, zaoraj się

Cytat:No poprostu czujesz się zagrożony Big Grin Dlatego wolisz zabijać niżżyć w zgodzie

lol, co za kretyn. Jak horda brudasów bynajmniej bez pokojowych zamiarów wpierdala mi się na posesję, to strzelam ostrą amunicją ogniem ciągłym, a nie zadaję pytania, czy zechcą zostać moimi przyjaciółmi i miłować się aż do przyjścią królestwa niebieskiego, psia mać

Cytat:no A skąd wiesz że go nie ma a ja ci mówię że jest

gówno mnie obchodzi twoje zdanie synku, bowiem nie da się logicznie przeprowadzić pozytywnie dowodu na to, iż bóg istnieje, tak więc z praktycznego punktu widzenia przyjmuje się, że go nie ma. Proste.

Cytat:Templariusze ponoć wieżyli w szatana i dlatego tak sprytnie zostali załatwieni przez papiestwo

nie wiem co ma to teraz do rzeczy, ale jak widać brak argumentów tuszujesz laniem wody i stwierdzeniami z dupy.

Cytat: (No ciekaw jestem czemu nie Krzyżacy nie zostali załatwieni może dla tego że nie byli najbogatsi)

gdyż nie stanowili politycznego zagrożenia dla papiestwa/króla Francji, hę? skończ gimnazjum lepiej.

Cytat:No a amerykanom było obojętne rozpierdzielanie Iraku

amerykanie są rządzeni przez talmudyczną syjonistyczną klikę, stosującą się do innego systemu wartości, a dążącą do opanowywania zasobów. Ale oczywiście twoja pseudoargumentacja jest żałosna.

Cytat:W czasach kolonialnych niszczenie dorobku kulturowego innych narodów

podaj kurwiu przykłady. zdecydowanie mniejsze to niszczenie było, niż w przypadku chrześcijan mordujących Słowian

Cytat:A przepraszać KEL~THUZIKA(człeka o bardzo małym rozumku)nie mam zamiaru

nie jesteś w stanie logicznie i racjonalnie uzasadnić zarzutu o moim rzekomo "bardzo małym rozumku", więc daruj sobie tego typu wrzuty, smarkaczu. A przeprosiłbyś mnie w trymiga w obliczu fizycznej konfrontacji ze mną, wojem z Kielc, tak więc miarkuj słowa.

Cytat:I znów się mylisz idiotą jest KEL~THUZ

uzasadnij albo spierdalaj.

Cytat: (a czy kel thuz to nie postać z Warcrafta3 Big Grin ))

jakbys miał pojęcie o mitycznej historii Słowian, to byś wiedział co w nadjęzyku Arjów oznacza KEL`TUZ

twoja argumentacja i sposób prowadzenia dyskusji jest na poziomie homoseksualnego ucznia pierwszej klasy gimnazjum, i każdy rozumny człowiek to potwierdzi. w zasadzie dyskutuję z tobą tylko po to, by podobni tobie kretyni nie próbowali forsować swoich skurwiałych racji na tym forum.

Cytat:Może wywodzisz się z Piastów( to też nie był byś czystej krwi Polakiem)

nie istnieją żadne dowody na to, by Piastowie posiadali jakąkolwiek nieSłowiańską domieszkę, odsyłam do "Pochodzenie i rasa Słowian" L. Czupkiewicza w tej materii.
A sam wywodzę się z dawnej sarmackiej (białochorwackiej) arystokracji wojskowej z Małopolski, która ziemie te zamieszkuje od niepamiętnych czasów, gdy praprzodkowie moi ganiali twoich jak bydło po stepie...

Cytat:Aj chłopcze chłopcze Muszę cię uświadomić że rdzennymi Europejczykami są jedynie Baskowie a nie jacyś Słowianiwe czy Germanie bo nasi przodkowie przywędrowali z terenów Indii

lol, z Indii! lol! Sorry, że znów cię pizdeńko rozczaruję, ale wszelkie dowody genetyczne, lingwistyczne i archeologiczne wskazują, iż to gałąź naszych (a raczej moich) praprzodkow podbila Indie 1,5 tys. lat przed chr. jako wojowniczy Arjowie, ale ich ojczyzna znajdowała się na stepach między Morzem Czarnym a Kaspijskim (kultura Fatjanovo, kultura Afanasjevo), czyli w Europie, a konkretnie w Sławii jak najbardziej.
Z kolei argument jakoby Baskowie byli rdzennymi Europejczykami (i co z tego?) jest gówniany, gdyż i oni nie spadli do Europy z Marsa, tylko przybyli prawdopodobnie przez Cieśninę Gibraltarską z Afryki Północnej. Tego typu bajdurzenie jest bezsensowne. Prawda jest natomiast taka, iż Arjowie czyli Indo-Europejczycy (Prasłowianie), opanowali całą Europę w wyniku podbojów jak i pokojowej ekspansji, gdyż ich pomysł na cywilizację był lepszy i skuteczniejszy, niż wcześniejsze, i dlatego po dziś dzień ona istnieje, choć jest obecnie najbardziej zagrożona w całej swojej historii - m.in. przez takie lewackie pasożyty jak ty.

- Krzychun - 11-29-2005

Szkoda Kel ze nie byles tak mocny w argumetach tutaj:http://forum.rockmetalshop.pl/viewtopic.php?t=257&start=45