Forum Rockmetalshop
Sylwester 05 - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Sylwester 05 (/thread-sylwester-05)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

- Dance Of Death - 01-02-2006

no ale powiedzmy (przypuszczam) ze w tejze knajpce nic nie ugległo zniszczeniu a jak juz to pojedyncze mało znaczące rzeczy Wink wiec te 80 zł kryło lokal zarło itd a nie straty materialne heh

- Tomash - 01-02-2006

No tak Smile Ale ostatnio właśnie się zastanawiałem nad kosztami tego typu imprez i - w sumie - doszedłem do tego że lokale, knajpy, aż takich ogromnych pieniędzy na takich imprezach nie zarabiają.

to juz ciezko powiedziec - czy są ogromne i czy wystarczalne Wink i ogromne to zalezy co rozumiesz pod pojecie mw tej kwestii ogromych pieniedzy Wink 1000 zł czy 100 tyś Wink ale mysle ze kasa ta spokojnie przewyzsza koszty ponoszeone przez własciciela lokalu na takiej imprezie - no chyba ze jak kolega wyzej pisał zniszczeniu uległo dosc duzo rzeczy heh ale to juz nie był zaden lokal do zabawy.

- Kanibal - 01-02-2006

Mój sylwester miał być gdzieś na Słowacji, później okazało się, że z wyjazdu nici i miałam siedzieć w domu, aż wyszło, że z lubym wylądowałam w Koszalinie i godzinę 0.00 przywitałam nad brzegiem morza z butelką szampana Big Grin Ogółem witanie roku było całkiem ciekawe i zabawne, zważywszy na ciekawe widoki, jeśli chodzi o sztuczne ognie, jedyne za co się wkurzyłam piekielnie, to to, że zgubiłam swój pierścionek, który dostałam pod choinkę Crying or Very Sad Evil or Very Mad ... Pochłonęła go ta piekielna plaża... Jednak wciąż wolę góry ;].

^ nio to miałas nieciekawy prezent urodzinowy Wink
Wszystkiego Dobrego Wink

- Kanibal - 01-02-2006

^dziękuje :}.... już planuje kupić sobie taki sam, tylko nikt nie chce mi wyjawić ceny zgubionego prezentu ;]...to zrozumiałe, ale ja musze go mieć Surprised

Kanibal napisał(a):^dziękuje :}.... już planuje kupić sobie taki sam, tylko nikt nie chce mi wyjawić ceny zgubionego prezentu ;]...to zrozumiałe, ale ja musze go mieć Surprised

mysle ze jak sprytnie podejdziesz do tego dobrego człowieka który Ci go ofiarował to sie dowiesz i znjadziesz zródło z jakiego pierscionek ten trafił do Ciebie Smile

- Pearl - 01-02-2006

KelThuz napisał(a):
Cytat:Chyba z 12, w tym 3 dziewczyny i reszta to wyrośnięci dość kolesie Very Happy Ale jakoś się pomieściliśmy.

znaczy sie jakos sie pomiescili w waszych przyciasnych szparach? 9/3 = 3 na szparę. Nieskromnie. Tongue
Hmm ... :?

- Kanibal - 01-02-2006

Dance Of Death napisał(a):
Kanibal napisał(a):^dziękuje :}.... już planuje kupić sobie taki sam, tylko nikt nie chce mi wyjawić ceny zgubionego prezentu ;]...to zrozumiałe, ale ja musze go mieć Surprised

mysle ze jak sprytnie podejdziesz do tego dobrego człowieka który Ci go ofiarował to sie dowiesz i znjadziesz zródło z jakiego pierscionek ten trafił do Ciebie Smile

Staram się staram, ale wciąż ni jak nie moge informacji wyciągnąć, ale grunt to nie poddawać się Big Grin Wink

Pearl, spokojnie, pewnie temu panu coś w jego właśnej imprezie nie wyszło i teraz próbuje odreagować...

- Zakk_Wylde - 01-03-2006

Kanibal napisał(a):

Staram się staram, ale wciąż ni jak nie moge informacji wyciągnąć, ale grunt to nie poddawać się Big Grin Wink
powedz "temu człowiekowi" że jak nie wyjawi ci ceny to zaatakujesz go tępym narzędziem po czym wykorzystasz go w tajemnych rytuałach ku czci Lemmiego ... to zawsze działa Wink Wink Wink

- Amy - 01-03-2006

Zakk_Wylde napisał(a):powedz "temu człowiekowi" że jak nie wyjawi ci ceny to zaatakujesz go tępym narzędziem po czym wykorzystasz go w tajemnych rytuałach ku czci Lemmiego ... to zawsze działa Wink Wink Wink

zapisać i zapamiętać Big Grin

Amy napisał(a):
Zakk_Wylde napisał(a):powedz "temu człowiekowi" że jak nie wyjawi ci ceny to zaatakujesz go tępym narzędziem po czym wykorzystasz go w tajemnych rytuałach ku czci Lemmiego ... to zawsze działa Wink Wink Wink

zapisać i zapamiętać Big Grin
na całe życie Big GrinBig GrinBig Grin

- Dance Of Death - 01-03-2006

Zakk_Wylde napisał(a):
Kanibal napisał(a):

powedz "temu człowiekowi" że jak nie wyjawi ci ceny to zaatakujesz go tępym narzędziem po czym wykorzystasz go w tajemnych rytuałach ku czci Lemmiego ... to zawsze działa Wink Wink Wink

jak mu o nim (tzn o Lemmym) powiesz to wezmie Cie za kogoś nienormalnego wiec odradzam Wink

Dance Of Death napisał(a):jak mu o nim (tzn o Lemmym) powiesz to wezmie Cie za kogoś nienormalnego wiec odradzam Wink
chyba żartujesz ! odrazu odczuje szacunek i będzie chciał razem z tobą ruszyć w świat szerząc wiedze o Lemmym Big Grin

- Dance Of Death - 01-03-2006

Zakk_Wylde napisał(a):
Dance Of Death napisał(a):jak mu o nim (tzn o Lemmym) powiesz to wezmie Cie za kogoś nienormalnego wiec odradzam Wink
chyba żartujesz ! odrazu odczuje szacunek i będzie chciał razem z tobą ruszyć w świat szerząc wiedze o Lemmym Big Grin

a pomyslałes o tym ze ten ktos moze nie znac Lemmego i sobie pomysli o kim ona mówi ?!? zrobi takie oczy Confusedhock: i sobie pomysli: chyba jej kupie jeszcze jeden pierscionek wzamian za nawrócenie z manowców Laughing