-
Wars - 12-30-2006
Hehehe, dowcipniś ;D Zapracuj sobię na tę łaskę, to będziemy myśleć. Bałwochwalcze poematy ku chwale moderatorów są zdecydowanie mile widziane.
-
balzac - 12-30-2006
KISIEL napisał(a):Podpatrzyłem na innym foro, że z okazji świąt, userom usunięto jednego warn'a. Jak na moje, to pomysł całkiem niezły. Oczywiście ja jestem TRV wojownikiem stali i nie musicie mnie pozbawiać achtunga. 
Szanuj moderatora swego albowiem możesz mieć gorszego (czyt. wojowinka stali).

taka mała podpowiedź, może jak dorzucisz coś od siebie to coś ci usuną
-
KISIEL - 12-30-2006
Ależ ja mogę nawet kolejnego warn'a dostać, abyście Drodzy Moderatorzy (i Ty szanowny Adminie)zdjęli po jednej nikczemnej skazie reszcie userów zacnego forum naszego.

Jam obrońca i odkupiciel win, ot co !
balzac napisał(a):taka mała podpowiedź, może jak dorzucisz coś od siebie to coś ci usuną
Ja nie chcę. Ja chcę pomóc Wam ! (jakby przeszło, to oznaczałoby to, iż jestem po stokroć zajebisty, nie inaczej !)
-
IstnyKurwaRomantyk - 12-30-2006
Swoja droga to sie nawet dziwie ze podczas calego mojego pobytu na tym forum nie dostalem nawet jednego ostrzezenia
-
Ghost_82 - 12-30-2006
To nie kracz, bo jeszcze zarobisz
-
Acrid - 12-30-2006
Drugi raz w historii tyszanie zdobyli Puchar Polski. Finałowe spotkanie hokeiści GKS-u zakończyli zwycięstwem nad Stoczniowcem Gdańsk 3:1. W meczu półfinałowym takim samym rezultatem podopieczni trenera Wojciecha Matczaka pokonali gospodarzy turnieju - TKH Toruń.
Oprócz okazałego pucharu nasi zawodnicy odebrali także czek na trzydzieści tysięcy złotych.
-
Tomash - 12-30-2006
super
-
Valhalla - 12-30-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Swoja droga to sie nawet dziwie ze podczas calego mojego pobytu na tym forum nie dostalem nawet jednego ostrzezenia
no wlasnie ja tez jakos nie..
-
IstnyKurwaRomantyk - 12-30-2006
Tylko ze ja niejednokrotnie wszczynalem tutaj furie, a Ty chyba nie
-
Valhalla - 12-30-2006
no ja sie brzydko wyrazam i wyzywam, prawda, nowe kolezanki..
-
-Rene- - 12-30-2006
Przepłoszyliście świeże, młode mięsko.
-
Ghost_82 - 12-31-2006
No, ja na swoje ostrzeżenie długo czekać nie musiałem

Wystarczyła jedna wymiana poglądów z Vomitorem
No i dziś stuknęła 500 na tym forum

Już tyle czasu się z wami marnuje
-
The Stig - 12-31-2006
to co tu kurwa jeszcze robisz ?
-
-Rene- - 01-01-2007
Ha! Pierwszy post w Nowym Roku! Mój, mój, mój, mój!
-
raf667 - 01-01-2007
Heh,yeh nie mohe .I jak ?zajebiscie y tezMa dzis a co ta?