Forum Rockmetalshop
rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> (/thread-rozmowy-nie-ca%C5%82kiem-kontrolowane)

- Wars - 12-30-2006

Hehehe, dowcipniś ;D Zapracuj sobię na tę łaskę, to będziemy myśleć. Bałwochwalcze poematy ku chwale moderatorów są zdecydowanie mile widziane.

- balzac - 12-30-2006

KISIEL napisał(a):Podpatrzyłem na innym foro, że z okazji świąt, userom usunięto jednego warn'a. Jak na moje, to pomysł całkiem niezły. Oczywiście ja jestem TRV wojownikiem stali i nie musicie mnie pozbawiać achtunga. Angry
Szanuj moderatora swego albowiem możesz mieć gorszego (czyt. wojowinka stali).
Surprised
taka mała podpowiedź, może jak dorzucisz coś od siebie to coś ci usuną Wink

- KISIEL - 12-30-2006

Ależ ja mogę nawet kolejnego warn'a dostać, abyście Drodzy Moderatorzy (i Ty szanowny Adminie)zdjęli po jednej nikczemnej skazie reszcie userów zacnego forum naszego. Surprised Jam obrońca i odkupiciel win, ot co !

balzac napisał(a):taka mała podpowiedź, może jak dorzucisz coś od siebie to coś ci usuną

Ja nie chcę. Ja chcę pomóc Wam ! (jakby przeszło, to oznaczałoby to, iż jestem po stokroć zajebisty, nie inaczej !) Wink

- IstnyKurwaRomantyk - 12-30-2006

Swoja droga to sie nawet dziwie ze podczas calego mojego pobytu na tym forum nie dostalem nawet jednego ostrzezenia Big Grin

- Ghost_82 - 12-30-2006

To nie kracz, bo jeszcze zarobisz Wink Big Grin

- Acrid - 12-30-2006

[Obrazek: b2006-12-30pucharek.jpg]

Drugi raz w historii tyszanie zdobyli Puchar Polski. Finałowe spotkanie hokeiści GKS-u zakończyli zwycięstwem nad Stoczniowcem Gdańsk 3:1. W meczu półfinałowym takim samym rezultatem podopieczni trenera Wojciecha Matczaka pokonali gospodarzy turnieju - TKH Toruń.

Oprócz okazałego pucharu nasi zawodnicy odebrali także czek na trzydzieści tysięcy złotych.

[Obrazek: vlep12py8.jpg]

- Tomash - 12-30-2006

super Surprised

- Valhalla - 12-30-2006

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Swoja droga to sie nawet dziwie ze podczas calego mojego pobytu na tym forum nie dostalem nawet jednego ostrzezenia
no wlasnie ja tez jakos nie..

- IstnyKurwaRomantyk - 12-30-2006

Tylko ze ja niejednokrotnie wszczynalem tutaj furie, a Ty chyba nieBig Grin

- Valhalla - 12-30-2006

no ja sie brzydko wyrazam i wyzywam, prawda, nowe kolezanki.. Laughing

- -Rene- - 12-30-2006

Przepłoszyliście świeże, młode mięsko.

- Ghost_82 - 12-31-2006

No, ja na swoje ostrzeżenie długo czekać nie musiałem Big Grin Wystarczyła jedna wymiana poglądów z Vomitorem Big Grin
No i dziś stuknęła 500 na tym forum Big Grin Już tyle czasu się z wami marnuje Surprised Laughing

- The Stig - 12-31-2006

to co tu kurwa jeszcze robisz ?

- -Rene- - 01-01-2007

Ha! Pierwszy post w Nowym Roku! Mój, mój, mój, mój!

- raf667 - 01-01-2007

Heh,yeh nie mohe .I jak ?zajebiscie y tezMa dzis a co ta?