Forum Rockmetalshop
rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> (/thread-rozmowy-nie-ca%C5%82kiem-kontrolowane)

- Zoltan - 12-23-2006

Krzychun napisał(a):
Tomash napisał(a):Taaa, a kto to niby egzekwuje?

No nikt.

Tak samo podatek od psów. Ściąganie zaległych 50 zł rocznie jest ekonomicznym bezsensem.

- Tomash - 12-23-2006

Cytat:Ilu forumowiczów potrzeba, żeby zmienić żarówke?

1 aby zmienić żarówkę i napisać że żarówka została zmieniona

14 którzy podzielą się podobnymi doświadczeniami przy zmienianiu żarówki i napiszą o tym jak inaczej można było to zrobić

7 którzy ostrzegą o niebezpieczeństwach grożących przy zmianie żarówki

1 którzy przeniesie temat do działu „Oświetlenie”

2 którzy zaczną się kłócić i przeniosą to do działu „Elektryka”

7 którzy wytkną błędy gramatyczne/ortograficzne w postach na temat wymiany żarówki

5 którzy pojadą tym co wytykali błędy

3 którzy poprawią te błędy

6 którzy będą się kłócić czy pisze się „żarówka” czy „rzarówka” i 6 którzy powiedzą im że są głupi

2 profesjonalnych elektryków którzy poinformują wszytskich że mówi się „lampa”

15 wszechwiedzących którzy twierdzą że siedzieli w tym temacie i mówi się „żarówka”

19 którzy napiszą że to forum nie jest o żarówkach i powinno się to przenieść do forum o żarówkach

11 którzy obronią temat mówiąc że wszyscy uzywają żarówek więc temat pasuje

36 którzy będą debatować która metoda zmieniania żarówek jest lepsza, gdzie kupić żarówki, jakiej marki i które są wadliwe

7 którzy podeślą linki gdzie można zobaczyć różne przykłady żarówek

4 którzy napiszą że te linki nie działają i podeślą nowe

13 którzy zacytują kilkanaście postów pod cytatami pisząc: „Ja teżâ€ / „Zgadzam się”

5 którzy napiszą że odchodzą z forum bo nie mogą dłużej znieść kontrowersji wokół żarówek

4 którzy napiszą że „BYŁO!”

13 którzy napiszą żeby „szukać” zanim napisze się kolejne pytania o żarówki

1 który zrobi mały hijack i zapyta się jak wymienić klakson

1 n00b lurker który odpowie na oryginalny post po pół roku i zacznie temat od nowa.

Laughing

- -Rene- - 12-23-2006

^Samo (forumowe) życie

- raf667 - 12-23-2006

Laughing zajebiste Laughing

- Zoltan - 12-23-2006

Absolutnie genialne. Jakbym widział typowe zachowanie siebie i każdego innego forumowicza (i to nie tylko tu). Dobrze trafiony schemat.

- IstnyKurwaRomantyk - 12-28-2006

Ja pierdole moja glowaaaaaa...

- raf667 - 12-28-2006

Co Istny,trenowałeś przed sylwestrem?

- IstnyKurwaRomantyk - 12-28-2006

Ja juz wiecej nie pije, ot co

- balzac - 12-28-2006

Podobnie do mnie.

- -Rene- - 12-28-2006

Obiecanki macanki.

- balzac - 12-28-2006

Macanki pewnie będą, ale nie ja będę pijany, będę co najwyżej kuszony, a to bardzo dobry wariant by był.

- Krzychun - 12-28-2006

Tomash,mozesz mi dokladniej wytłumaczyc jak sie idzie do tego patefonu?? Laughing
Byłem dzisiaj w pentagonie po spodnie i pomyslalem,ze poszukam.Znalazlem to cale Rialto,doszedlem na ul.sienkiewicza i ni chuja.Tylko jakis sklep rybny.Spytalem jakiegos zula,ale nie wiedzial.Narysuj mi jakas mape w paincie albo cos Laughing

- Tomash - 12-28-2006

bo to nie sienkiewicza a plebiscytowa Laughing podupiło mi sie Big Grin ale ta sama okolica Big Grin

- Krzychun - 12-28-2006

Kurwa,mijałem te ulice Laughing Szedlem do konca sienkiewicza i na cmentarz trafilem.

- KISIEL - 12-30-2006

Podpatrzyłem na innym foro, że z okazji świąt, userom usunięto jednego warn'a. Jak na moje, to pomysł całkiem niezły. Oczywiście ja jestem TRV wojownikiem stali i nie musicie mnie pozbawiać achtunga. Angry