-
gannon - 03-06-2005
LUCRETIA też napierdala postami we wszystkich tematach, nawet jak nie ma nic do powiedzenia. I tez dziwnym sposobem ma łady wspólczynnik "postów/na dzień"
-
deathless - 03-06-2005
No ale ja tu siedze cały czas:/
Jakoś nie mam nic ciekawszego do roboty w weekendy i ciągle czekam na czerwoną mordę
-
gannon - 03-06-2005
to idź się prześpij, wyjdź na spacer, zrób cokolwiek
- Arion - 03-06-2005
to kurwa gratulacje moje kochane mysie-pysie jeśli jedynym, co wzbudza w Was respekt jest liczba postów.
-
Tomash - 03-06-2005
Nie, no jak ktoś ma wene na 50 wspaniałych i inteligentnych postów dziennie(czyli nie takich jak ten

) to niech pisze, ale nie ma nic gorszego niż posty typu "nie mam pojęcia o czym jest temat, tak tylko się chciałem/am wpisać"
-
Pandora - 03-06-2005
Sama przyznaj, że obyłoby się bez postów typu:
W topicu o Kurcie Cobainie
deathless napisał(a):Nie słucham Nirvany, nie mam co gadać o Kurcie
Tyle :]
- Arion - 03-06-2005
o. to już wylatuje. dzięki za cynk, musiałam przeoczyć.
-
qsiarz - 03-07-2005
nie robic rank bo wszyscy beda nabijac sobie posty i nic fajnego nie wyjdzie z forum, tak jest gites
-
Kaktus. - 03-30-2005
może niech wypowie się admin na ten temat ??
będzie coś w tym stylu czy nie??
mi to w zasadzie obojętne ale swoją drogą podobało mi się jak licznik postów zanikł a rang nie było co nie mówić wtedy było orginalnie bo mało jest takich for gdzie nawet licznika nie ma (przynajmniej na takie nie natrafiłem)
-
aXe Rose - 03-30-2005
Rangi mi zwisają, ale liczba postów pod avatarem bardzo mnie cieszy
-
Child Of Bodom - 04-03-2005
przeczytałam tylko pierwszą i ostatnią stronę tematu (

) ale i tak napiszę co o tym myśle
jestem zdecydowanie przeciwko rangom, nie wiem czy jestem przeciwko ilości postów
rangi ogłupiają, każdy stuka ile może, bo chce się dowiedzieć jaka ranga jest następna i chce jak najszybciej przejść z jednej do drugiej, zaczną się jazdy, że ktoś się stara, pisze długie i sensowne posty i dlatego ma ich tylko 50, a ktoś pisze jednozdaniowe i jest numerem 1.
przyszłam na to forum z innego, z rangami itd (na którym przez jakiś czas byłam nr 1 w ilości postów) i podoba mi się tutaj, że czegoś takiego nie ma. piszę i zaglądam kiedy chce, nie dopada mnie chora ambicja odpowiedzenia na wszystko i przeczytania wszystkiego (patrz pierwsze zdanie

)
a co do ilości postów, hmmm, tak jeśli to by była ilość sensownych postów

a że tego się nie da zrobić to mi w sumie obojętnie i tak najlepiej jest tak, jak jest, nic mi nie przeszkadza.... i cieszę się, że nie ma nic różowego... przynajmniej ja nie znalazłam
- Anonymous - 04-04-2005
a mi się coś wydaje że nie będzie ani rang ani widocznej ilości postów... (a szkoda)
-
Kaktus. - 04-04-2005
mi się wydaje że nie jest źle jak jest teraz
- Anonymous - 04-05-2005
a tu żadnej demokracji nie ma, lud chce rangi, rang nie ma... :?
-
nosferatu - 04-05-2005
Trafiles w samo sedno - zadnej demokracji na tym forum nie ma, jest tylko wladza absolutna, wyzysk i ogolna niesprawiedliwosc spoleczna (patrz punkt 11 regulaminu tego forum)
A tak na serio - po cholere Wam te smieszne rangi userow. Mysle ze sa znacznie wazniejsze i ciekawsze rzeczy o ktorych mozna pisac na tym forum, zamiast rozwijac temat na 8 (OSIEM!!!) podstron. Tak jakby akurat TO bylo najwazniejsza rzecza na swiecie i od tego, czy te rangi beda, czy nie, zalezala atrakcyjnosc i status forum. Jesli sklonnosc co poniektorych osob do pisania off-topicow i zupelnie niepotrzebnych postow juz w tym momencie wola o pomste do nieba, to nie wyobrazam sobie co by bylo, gdyby przywrocic ilosc topicow i dodac te rangi.
Aha - to, ze na innych forach te obie rzeczy funkcjonuja, nie jest zadnym argumentem, zeby wprowadzac je i u nas.